• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlil sonuçlarımı yorumlarmısınız

Edaa76

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
252
54
118
İstanbul
image.webp
Merhaba hocam tüp bebek yaptırmadan önce bi kaç test yaptırdım hocam bi bakarmısınız benim bi negatif tüp bebek tedavim var bizim sorun eşim Kaynaklı dendi sperm sayısı Hızı ve morfolojisi düşük şimdiden tşk ederim
 

Eklentiler

  • image.webp
    image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    image.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 81
Eki Görüntüle 1741074 Merhaba hocam tüp bebek yaptırmadan önce bi kaç test yaptırdım hocam bi bakarmısınız benim bi negatif tüp bebek tedavim var bizim sorun eşim Kaynaklı dendi sperm sayısı Hızı ve morfolojisi düşük şimdiden tşk ederim

merhabalar:Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı önemlidır. Laboratuvar tüp bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.
Sperm sayı ve hareketınin durumuna gore mikro akıskan sperm ayıklama çipleri ( microchıp metodu) ıle sperm secılebılmekte. Mikro-chip metodu ıle sperm sayı ve kalıtesı cok düşük numunelerde morfolojık ve genetık bakımından en iyi durumda olan spermlerı ayırarak secmeye imkan yakalamaktayız.Ayrıca tup bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılabılmekte.Bu durum( özel metotlar ıle sperm secımı) embrıo kalıtesını yukseltmek ıcın oldukca faydalı olucaktır.tetkıklerde cıkan pıhtılasmaya meyıl sorunu hap ve ıgneler ıle tedavı edılebılmekte.
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.
 
Back