Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hocam tüp bebek yaptırmadan önce bi kaç test yaptırdım hocam bi bakarmısınız benim bi negatif tüp bebek tedavim var bizim sorun eşim Kaynaklı dendi sperm sayısı Hızı ve morfolojisi düşük şimdiden tşk ederim
Eki Görüntüle 1741074
Merhaba hocam tüp bebek yaptırmadan önce bi kaç test yaptırdım hocam bi bakarmısınız benim bi negatif tüp bebek tedavim var bizim sorun eşim Kaynaklı dendi sperm sayısı Hızı ve morfolojisi düşük şimdiden tşk ederim
merhabalar:Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı önemlidır. Laboratuvar tüp bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.
Sperm sayı ve hareketınin durumuna gore mikro akıskan sperm ayıklama çipleri ( microchıp metodu) ıle sperm secılebılmekte. Mikro-chip metodu ıle sperm sayı ve kalıtesı cok düşük numunelerde morfolojık ve genetık bakımından en iyi durumda olan spermlerı ayırarak secmeye imkan yakalamaktayız.Ayrıca tup bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılabılmekte.Bu durum( özel metotlar ıle sperm secımı) embrıo kalıtesını yukseltmek ıcın oldukca faydalı olucaktır.tetkıklerde cıkan pıhtılasmaya meyıl sorunu hap ve ıgneler ıle tedavı edılebılmekte.
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.