- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi kedidir_kedi
-
tam kan sayımı ve idrar tahliliHangi tahlil bu? Tam kan sayımı + idrar tahlili mi, yoksa 2li test mi?
tam kan sayımı ve idrar tahlili
Bende ozele gidiyorum bir cok ozele gore pahali kan idrar ikili test 180 tuttu abartiliymis yada sizmi yanlis anladiniz dicem ama sanmiyorum sasirdim
Saglik ocagi yapar o testleri aile dok.soyleyin.sadece kan ve idrarsa.yok canım yanlış anlamam mümkün değil eşimde vardı yanımda. muayene de 78 tl. cevremde baska özel hastane de yok. fiyatlar hakkında da hiç bilgim yok o yüzden.
Valla canım sizi iyi kazıklıyorlarmış :) 475 lira tahlilmi tutarmış. Bende özele gidiyorum. Ssk indirimide var. Muayne 42 lira. İlk kan ve idrar tahlilleride 160 lira fln tuttu. Sakın yaptırma özelde derim yazık günah, önündeki 3-4 ay daha sürekli testler olacaksın zaten paramı yeter buna. Doktorun sana ne test yazarsa çıktısını iste, yada bir kagıta yazsın. Sende devlet hastanesinde yaptır. Sanırsam randevu alman gerekebilir. Sonuçta kadın dogum doktorunun sisteme işlemesi gerekiyor.
Yani canım en doğrusu bu. Kar edeceğin parayla bebişinin başka ihtiyaçlarını karşılarsın :)
Ben 2 tup kan vermistim.Kizlar kac tup kan verdiniz
Merhaba devlet hastahanesinde tahlil yaptirdiniz mi? Yaptirdiysaniz islemleri nasil yaptiniz Bende devlette tahlillerimi yaptirmak istiyorum bilgilendirirseniz cok memnun olurummerhaba arkadaslar, 10 haftalık hamileyim özel levente gidiyorum.doktorum kan ve idrar tahlilleri istedi hastanede yaptıralım dedik 475 tl tuttu bende yaptırmadım. sorum şu şimdi ben bu testleri devlet hastanesinde nasıl yaptırabilirim? direk gidip vezneye (tahlil listesi elimde) bu testleri yaptırcam mı dicem yoksa kadın doğumdan randevu alıp doktora görünüp bu testleri yaptırmak için mi geldim dicem. yardımcı olursanız sevinirim
Nasil yaptiriliyor acaba direk tahlil kagidi mu goturmek yeterli mi yoksa kadin dogumdan randevu ile mi ?Kendim devlet hastanesinde çalışıyorum tahlillerimi hep devlette yaptırdım özelde altından kalkamam çünkü. her hareket her giriş çıkış para orada. bence devlette tahlilleri yaptırıp dr unuza götürün kızlar
Nasil yaptiriliyor acaba direk tahlil kagidi mu goturmek yeterli mi yoksa kadin dogumdan randevu ile mi ?
ben 6 tüp kan verdim.Kizlar kac tup kan verdiniz
Nasil yaptiriliyor acaba direk tahlil kagidi mu goturmek yeterli mi yoksa kadin dogumdan randevu ile mi ?
canım ben devlete gittim kadın dogumdan sıra aldım. doktora bu tahililleri yaptırmak istiyorum sizin de eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarla beraber yaptırayım dedim. bu kadar yani :) parasız yaptırdım hepsini. sonucu 2 gün sonra aldım.
Cok tesekkur ederim.randevu alıyorsun dr a kontrol yaptırıyorsun başka yere gittiğini ister söyle ister söyleme onların tahlilleri rutindir zaten 12. hafta ikili test 16. hafta 3lü test 20.hafta organ taraması, arada istersen hemogram vs baktırabilirsin talep ederek...
20. hafta ve 28. haftada tetanoz aşılarını da unutmayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?