- 15 Haziran 2023
- 180
- -182
- 13
- Konu Sahibi muallimekiz
Kiralık evime kendim geçmek istiyorum. 20 aralıkta sözleşme bitiyor. Avukat arayışına girdim. Biri ihtara gerek olmadan dava açacağız dedi. Diğeri önce ihtar göndereceğiz sonra 21 aralıkta arabulucu olacak dedi.
Bir başkası ihtar göndereceğiz ama 20 aralıktan sonra dedi.
Sözleşme kayıp biri illaki olacak diğeri gerek yok dedi. Zaman yaklaşıyor kafam karıştı adım atamıyorum . Doğru tek değil midir?
Spesifik bir konuda nasıl bu kadar farklı fikir olabilir?
ihtar gonderirsem ve 20 aralık tarihine kadar ev sahibine ulasmazsa süreç ne olur?
Başka bir avukat. Sözleşmeye yakın ihtarsiz dava açarız dedi diye biraz geciktim.
Çok sıkıntılı bir durumdayım.Lütfen kira konusunda tecrübeli biri yardım edebilir mi? Hangi avukatla devam etmeliyim? Çünkü bana zıt geliyorlar
Bir başkası ihtar göndereceğiz ama 20 aralıktan sonra dedi.
Sözleşme kayıp biri illaki olacak diğeri gerek yok dedi. Zaman yaklaşıyor kafam karıştı adım atamıyorum . Doğru tek değil midir?
Spesifik bir konuda nasıl bu kadar farklı fikir olabilir?
ihtar gonderirsem ve 20 aralık tarihine kadar ev sahibine ulasmazsa süreç ne olur?
Başka bir avukat. Sözleşmeye yakın ihtarsiz dava açarız dedi diye biraz geciktim.
Çok sıkıntılı bir durumdayım.Lütfen kira konusunda tecrübeli biri yardım edebilir mi? Hangi avukatla devam etmeliyim? Çünkü bana zıt geliyorlar