kızlar doğrusunu söylemek gerekrse o sabah öyle deyince ben de ayrılmak istiyorum dedim. o da benim gibi seveni bulamazsın ayrılmak istiyrsan ayrılalım dedi. sonra aradı falan açmadım. şimdi de feysten ilişki durumumu değitrdm dondurdum. ifremi biliyrdu onu da değitrdm. yanlış mı yaptm bilmiyrm ama sineye çekmek istemiyrm. fakat böyle de yola gelir mi bilmiyrm
mutsuzpunk ilişkinin çok başındasınız hiç hoş değil hemde hiç!
Canım aynı şehirde misiniz bilmiyorum, eğer oyleyse al karşına konuş. Ha uzaktaysa sevgilin telefonda bu konuyu görüşün. Ona kırıldığını ve kimsenin kimseye mecbur olmadığını anlat. Zorla sevgili değilsiniz birşeyler hissettiğiniz için berabersiniz şayet birbirinizi tanıdıktan sonra huy ve davranışlar yüzünden soğuduysanız uzatmanın anlamı kalmaz.ne yapmalıyım peki?
Kuzencmm hoşgeldnn bebegmmgelincikleriiimmm canlarıımm nasılsınızz?? napıyosunuzz???
Pelinimm bitanecimm moralin nasıll??
Sen çok fevri davranmışsın. Keşke once soylediklerimi yapsaydın.kızlar doğrusunu söylemek gerekrse o sabah öyle deyince ben de ayrılmak istiyorum dedim. o da benim gibi seveni bulamazsın ayrılmak istiyrsan ayrılalım dedi. sonra aradı falan açmadım. şimdi de feysten ilişki durumumu değitrdm dondurdum. ifremi biliyrdu onu da değitrdm. yanlış mı yaptm bilmiyrm ama sineye çekmek istemiyrm. fakat böyle de yola gelir mi bilmiyrm
pelin siz ayrı mısınz yoksa düzeldi mi canım. biraz okuyabildim canım umarım düzelr ikimznki de
Canım aynı şehirde misiniz bilmiyorum, eğer oyleyse al karşına konuş. Ha uzaktaysa sevgilin telefonda bu konuyu görüşün. Ona kırıldığını ve kimsenin kimseye mecbur olmadığını anlat. Zorla sevgili değilsiniz birşeyler hissettiğiniz için berabersiniz şayet birbirinizi tanıdıktan sonra huy ve davranışlar yüzünden soğuduysanız uzatmanın anlamı kalmaz.
Çünkü henüz sevgiliyken bu tarz şeyleri söyleyip dalga geçen birinin evliyken neler söyleyebileceğini az çok tahmin ediyorum ama sen tahammül edebilir misin?
Hiç sanmıyorum...
Kuzencmm hoşgeldnn bebegmm
Moralm güzelll hayatmmm hayat güzelll gülmeye devammm:)))
Sen nasılsın kuzentoşumm?
Sen çok fevri davranmışsın. Keşke once soylediklerimi yapsaydın.
:)
Hayırlısı canım. Şuan kafa dinleme dönemindeyim. Zorlamıyorum kendimi.
evet dile getrmiştm hatta küsmüştüm . o da pek kaale almamıştı çünkü takılıyorum sana diyor ama neden bu şeklde takılıyr ben de bunu anlamadım. ben 24 o 28 yaşında. ben öğretmen o mühendis.
Yağmur'um küsmüyüz? :26::26:
niye küs olalımm canım nereden cıkardın??:44:
laf attımmkiiii nsılsın kuzucumm
Akşam dışardaydım 10 gibi geldim annem acmıs bi güzel pc yi. oturmus kuzencanımm hep güülll herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosunn
bende iyiyim kuzenciimm napıyım iş güç devamm.. görüşemiyoruz artık
ben de ileriyi düşünüyorm zaten. ha birbirimize çok takılırz takılmayı da severz ama bu şeklde takılması beni çok kırıyordu. offf ayrıldım işte o da tamm dedi. biz çok ayrılıp barıştk bu arada.bu da öyle olur mu bilmem. aklının başına gelmesi için ayrıldım biraz da.
iyiyim sen nasılsın canım?
Akşam dışardaydım 10 gibi geldim annem acmıs bi güzel pc yi. oturmus kuzen
msni açmak zor geldi.orda mıydın sen?:26:
Özledm sni kuzencimmmmmmm biz herşeyin en güzelini hakedioruz bikeremmm
Valla sen öğretmenmişsin o mühendis. Çok ilginç. Hiç çekme kahrını. Ne biliyim mühendis denince hep aklıma oturaklı insanlar gelir ama tuhafıma gitti. Türünün tek örneği olsa gerek, yanlıs anlama da.
Çok aşıksan orasını bilemem:)ne yapayım yaaa offffffff
iyiym tatlııımm iş güç devammm..sende ne var ne yok
oohh ohh iyi yapmış anneciğiinn..ben yoktum kurstaydım tatlımm
banada ilginç geldi kuzucum.. meslek sahibi biri 24 biri 28 yaşında bireyler yani anlayamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?