'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gelincikleriiimmm canlarıımm nasılsınızz?? napıyosunuzz???

Pelinimm bitanecimm moralin nasıll??

kızlar doğrusunu söylemek gerekrse o sabah öyle deyince ben de ayrılmak istiyorum dedim. o da benim gibi seveni bulamazsın ayrılmak istiyrsan ayrılalım dedi. sonra aradı falan açmadım. şimdi de feysten ilişki durumumu değitrdm dondurdum. ifremi biliyrdu onu da değitrdm. yanlış mı yaptm bilmiyrm ama sineye çekmek istemiyrm. fakat böyle de yola gelir mi bilmiyrm

pelin siz ayrı mısınz yoksa düzeldi mi canım. biraz okuyabildim canım umarım düzelr ikimznki de

mutsuzpunk kaç yaşındasın?? erkek arkadaşın kaç yaşında? ne kadar zamandır tanıyosunuz birbirinizi?
evet söyledikleri seni rahatsız etmiş ama söyleme tarzı nasıldı? belki gerçekten şaka yapmak istemiştir? sen uygun bi dille rahatsızlığını dile getirdinmi?

evet dile getrmiştm hatta küsmüştüm . o da pek kaale almamıştı çünkü takılıyorum sana diyor ama neden bu şeklde takılıyr ben de bunu anlamadım. ben 24 o 28 yaşında. ben öğretmen o mühendis.

ne yapmalıyım peki?
Canım aynı şehirde misiniz bilmiyorum, eğer oyleyse al karşına konuş. Ha uzaktaysa sevgilin telefonda bu konuyu görüşün. Ona kırıldığını ve kimsenin kimseye mecbur olmadığını anlat. Zorla sevgili değilsiniz birşeyler hissettiğiniz için berabersiniz şayet birbirinizi tanıdıktan sonra huy ve davranışlar yüzünden soğuduysanız uzatmanın anlamı kalmaz.
Çünkü henüz sevgiliyken bu tarz şeyleri söyleyip dalga geçen birinin evliyken neler söyleyebileceğini az çok tahmin ediyorum ama sen tahammül edebilir misin?
Hiç sanmıyorum...

gelincikleriiimmm canlarıımm nasılsınızz?? napıyosunuzz???

Pelinimm bitanecimm moralin nasıll??
Kuzencmm hoşgeldnn bebegmm
Moralm güzelll hayatmmm hayat güzelll gülmeye devammm:)))
Sen nasılsın kuzentoşumm?

Sen çok fevri davranmışsın. Keşke once soylediklerimi yapsaydın.

pelin siz ayrı mısınz yoksa düzeldi mi canım. biraz okuyabildim canım umarım düzelr ikimznki de

:)
Hayırlısı canım. Şuan kafa dinleme dönemindeyim. Zorlamıyorum kendimi.

canımm hep güülll herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosunn

bende iyiyim kuzenciimm napıyım iş güç devamm.. görüşemiyoruz artık

ben de ileriyi düşünüyorm zaten. ha birbirimize çok takılırz takılmayı da severz ama bu şeklde takılması beni çok kırıyordu. offf ayrıldım işte o da tamm dedi. biz çok ayrılıp barıştk bu arada.bu da öyle olur mu bilmem. aklının başına gelmesi için ayrıldım biraz da.

vallahi bilemedimm koca koca insanlarsınız.. :26: karşılıklı oturup konuşulur bunlar çözülebilecek olan şeyler..

canımm hep güülll herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosunn

bende iyiyim kuzenciimm napıyım iş güç devamm.. görüşemiyoruz artık
Akşam dışardaydım 10 gibi geldim annem acmıs bi güzel pc yi. oturmus kuzen
msni açmak zor geldi. orda mıydın sen?:26:
Özledm sni kuzencimmmmmmm biz herşeyin en güzelini hakedioruz bikeremmm

Valla sen öğretmenmişsin o mühendis. Çok ilginç. Hiç çekme kahrını. Ne biliyim mühendis denince hep aklıma oturaklı insanlar gelir ama tuhafıma gitti. Türünün tek örneği olsa gerek, yanlıs anlama da.

iyiyim sen nasılsın canım?

iyiym tatlııımm iş güç devammm.. sende ne var ne yok

oohh ohh iyi yapmış anneciğiinn.. ben yoktum kurstaydım tatlımm
banada ilginç geldi kuzucum.. meslek sahibi biri 24 biri 28 yaşında bireyler yani anlayamadım :26:

ne yapayım yaaa offffffff
Çok aşıksan orasını bilemem:)

Bu aşk adama incir ağacı diktiriyor.

Bkz: Ben

Sormaaaa ona bi tarif edişim vardı kuzencm arkadaşlar koptu resmenn yaaa

facemi açmş bildirimlere bakmş msjlara falan, hatta evren msj yazmıs onları da okumuss bak bole bole yazmss dieee özel hayat denen bişi var cnm aaaa

Haftasonu kısmetse Çanakkaleye gidicemm kuzennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…