Cnm bnm bende sizleri seviyorum...ah canım yaa..
arayacak hep arayacak ki
napıcaksın peki..çok haklısın ne yapsan çok haklısın. hep yanındayız biz senin.
bunca mesafelere rağmen ne kadar müthiş bi kişiliğin var ben, biz bunu biliyoruz ve seni çok seviyoruuz.
dayak cennetten çıkma. gerçekten :) al karşına döve döve aklını başına aldır ..
ben de hiç katı olamam he bakma böyle dediğime. lafımla öldürürüm ama kıyamam sonra.. nasıl ben üzülüyosan o üzülmesin o dayanamaz ki o katlanamaz ki bu çok zor diye düşünürüm..
bu dünyada bir insanın benim yüzünden suratını asmasına tahammül edemem
ah bebegım hepımız malesef bısıler yasıyoruz ama bu duyguyu en ıyı bılen bırı olarak sana bunları yasatmaya hakkı yook.. Ne yapmayı dusunuyosun bebegımm?
Düşünmediğim için ne yapacağımı bilmiyorum minimm. böyleeee nefess alıp vercemm bi süre:) düşünmemek için de gayret gösteriyorum. Allah kahretsin ki çok merhametliyim ben... birazzz gaddar olsaydımm keşke...
malesef bende merhametlıyım kuzum olaylara karsı sadece anlayıslı bakamıyoruum bi aşık bi aşığı üzdügünde tahammulum kalmıyo cunku kımsenın kımseyı uzmeye hakkı olmadıgını dusunuyorum bu yuzden kımseyı kırmamaya özen gosterıyorum ama benı uzene karsıda gardımı alıyorum cunku cok yıprandım cok hırpalandım hiçbi Allah'ın kulunun böyle bir lüksü yok artık.. sen kafanı ıyıce dınle bebegımm egrıyı dogruyu ıyıcene dusuuunn
Haklısınn minimm.. kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok... bizi ailelerimiz el bebek gül bebek büyütmüşken elin oğlu geliyor bir çırpıda tüm güzeeliği mahvediooo( Hepimizinn hakkında hayırlısı miniiimmm başkaa da bişi diyemiyorum ne yazıkki elimden hiçbi şey gelmio (
Çağlamm artık nete giremicekmiş şirkette( çok üzüldüm kiii ( bizimm şirkette patron talepte bulundu ama halen bi icraat yok, vaz mı gectiler acabaa:26: umarım vazgecmişlerdirr zira sıcak yaz günlerinde en iyi bunla meşgale buluorz kendmize koca gün angut gibi işe bakmak ne kadar faydalı ki? bunun farkına varms olmalarını diliorum...
Miniiimmmm ben yatıyımm yavas yavasss bu kucukkk kızz kadeşnzn yine derdini dinleyipp ortak oldunuzz:)) çevrem de herkes bilio sizii ve ne kadar değer verdiğimi hatta annem birinci takipçiniz
iyiki varsınızz hepinizi ayrı ayrı cok seviorum ki ben
iyi gecelerr meleklerimmmmm
benn napcaam asıll tek tek gidiyosunuzz( inş bulucam işte nete rahat rahat girebilirim bende Herzaman yanındayızzkii minnak kardeşşş sen iyi ol evrene cokk kızdım ama sen sevdıgın ve istediğin surece eniştemiizz unutmaa İyi geceler bebeğiiim senide çok çok çoooooooooooookkk seviyorummmkiiiiğğğ bidee anneyıde yeriim
Günaydın kızçelerim...
Pelin'cim hiç üzme kendini olayları bi süre akışına bırak kafanı dinle olacağı varsa olur eğer senin için o insan hayırsızsada allah yüreğinden ona olan herşeyi söküp alsın kuzum... Kıyamam sana :) hiç kıyamam...
Çağla ya üzüldüm senin adına ama sanırım artık bende gündüzleri giremicem benimde iş yerinde sorun olmaya başladı arkadaşlar biliyo kk'yı artık.. ama yakında pc alıcam inşallah akşamları devam ederiz sohbete artıkın :)
Hoşgeldiniz kızlar çay kahve alırmısınız??:126:
Ben sabah kahvesi içerim fıstığım:78:
günaydın gelinciklerimm
gözetleme kutusu daha takılmamış ama bugun yarın takarlar eli kulağında
nerden cıktılar geldiler baskına bilmiyorum hep onların yüzünden sıcak yaz günlerinde sizden uzak olucam hepbaşım şişer artık offf
peloşummm canımmmm herzamanki gibi hakkında hayırlısını diliyorum tatlımmm ve biliyorum ki öyle olacak
çağlam kafam karıştı ne oluyoo sizimi gözetlicekler balım pc lerinizmi gözetliyorlar patronmu yasakladı
canım cuma günü korsan yazılımlar için baskın yaptılar işte, bizim patron paçayı zor kurtardı süresi biten yenilemesi eline ulaşmayan yazılımlar cıktı kanıtlayamasa davalık olucaktı
gelen adamların arkasında cok buyuk bi sirket var dusun 40 tane avukatları varmıs adamların Türkiyedeki cok buyuk kuruluslar bile sesini cıkaramıyomus cok pis ugrasıyolarmıs yakaladıklarıyla ve direk şirket siciline damgayı yiyormuşsun
adamlar bazı şirketlerde başlarına gelenleri anlatmış bak senin haberin olmayabilir ama biri gider a bu programın bu süürümü daha iyi der bir siteden bir şey indirir senin başın yanar demişler patrona
ne adı duyulmuş şirketlere gittik bi baktık s.x sitesimi kumar sitesimi ne ararsan girmiş çalışanlar ona göre seninde haberin olsun demişler bizim patronda o korkuyu alınca şimdi pc lerimizi gözetlettircek
kim hangi siteye giriyo görcekler, iş harici sitelere girmemiz yasak, birşey indirmemiz yasak hatta bize de belge imzalatacaklar en ufak şeyde sorumlu biz olucaz
canım çok sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?