'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Cnm bnm bende sizleri seviyorum...
Bugünn bunu bir kez daha hissettim işteee taa şuramda hemde yemin ederim...

Ben snn yüzündeki o merhameti gördüm ki inan bana...
Bende edemiorm işte Nuraymm yaa o an da hayat dursa daha iyi... biri üzülmesinn bnm için yeterrkiii

ah bebegım hepımız malesef bısıler yasıyoruz ama bu duyguyu en ıyı bılen bırı olarak sana bunları yasatmaya hakkı yook.. Ne yapmayı dusunuyosun bebegımm?

Düşünmediğim için ne yapacağımı bilmiyorum minimm. böyleeee nefess alıp vercemm bi süre:) düşünmemek için de gayret gösteriyorum. Allah kahretsin ki çok merhametliyim ben... birazzz gaddar olsaydımm keşke...

malesef bende merhametlıyım kuzum olaylara karsı sadece anlayıslı bakamıyoruum bi aşık bi aşığı üzdügünde tahammulum kalmıyo cunku kımsenın kımseyı uzmeye hakkı olmadıgını dusunuyorum bu yuzden kımseyı kırmamaya özen gosterıyorum ama benı uzene karsıda gardımı alıyorum cunku cok yıprandım cok hırpalandım hiçbi Allah'ın kulunun böyle bir lüksü yok artık.. sen kafanı ıyıce dınle bebegımm egrıyı dogruyu ıyıcene dusuuunn

Haklısınn minimm.. kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok... bizi ailelerimiz el bebek gül bebek büyütmüşken elin oğlu geliyor bir çırpıda tüm güzeeliği mahvediooo( Hepimizinn hakkında hayırlısı miniiimmm başkaa da bişi diyemiyorum ne yazıkki elimden hiçbi şey gelmio(

Çağlamm artık nete giremicekmiş şirkette( çok üzüldüm kiii( bizimm şirkette patron talepte bulundu ama halen bi icraat yok, vaz mı gectiler acabaa:26: umarım vazgecmişlerdirr zira sıcak yaz günlerinde en iyi bunla meşgale buluorz kendmize koca gün angut gibi işe bakmak ne kadar faydalı ki? bunun farkına varms olmalarını diliorum...

Miniiimmmm ben yatıyımm yavas yavasss bu kucukkk kızz kadeşnzn yine derdini dinleyipp ortak oldunuzz:)) çevrem de herkes bilio sizii ve ne kadar değer verdiğimi hatta annem birinci takipçiniz

iyiki varsınızz hepinizi ayrı ayrı cok seviorum ki ben

iyi gecelerr meleklerimmmmm

benn napcaam asıll tek tek gidiyosunuzz ( inş bulucam işte nete rahat rahat girebilirim bende Herzaman yanındayızzkii minnak kardeşşş sen iyi ol evrene cokk kızdım ama sen sevdıgın ve istediğin surece eniştemiizz unutmaa İyi geceler bebeğiiim senide çok çok çoooooooooooookkk seviyorummmkiiiiğğğ bidee anneyıde yeriim

İnşallahh minimmmm bulursann bni de çağırr yanına bırakırrm burayı yerleşrm istanbula hem dizinizin dibinde olurummm böylece

Sevgiii selinee döndümmmm resmennnnn nazlimummmmm kocamannn seviliosunnnnn miniiiiiimmm herbişeymmmm

Öpüldünnnn canımıniçisiiiiii

Günaydın kızçelerim...

Pelin'cim hiç üzme kendini olayları bi süre akışına bırak kafanı dinle olacağı varsa olur eğer senin için o insan hayırsızsada allah yüreğinden ona olan herşeyi söküp alsın kuzum... Kıyamam sana :) hiç kıyamam...

Çağla ya üzüldüm senin adına ama sanırım artık bende gündüzleri giremicem benimde iş yerinde sorun olmaya başladı arkadaşlar biliyo kk'yı artık.. ama yakında pc alıcam inşallah akşamları devam ederiz sohbete artıkın :)

GHS selam özel mesajım yok o yüzden buraya yazıyorum dış mekan çekimini istiyorum ama fiyatlar çok yüksek ne yapacam bilmiyorum canım

Hayatcımm sağ ol bitanem bnm bende sana kıyamammm

Amin canım amin... Allahım hakkımda ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Hayatcımm sende miiiiiiiiiiiii ya off... bu kk da başımıza incir aagacı dikecek hee

ben şimdilik buralardayım, kısıtlama gelmediği sürece gün içinde de olcam. kısıtlama gelirse akşam görüşiciiizz artıkınnnn

günaydın kızlarrr

nazım inanmıyorum çok harika gözlük çok sevdim ki ne kadara aldın ayıp olmucaksa bende isterim böle cicili bicili çok şirin:)

pelom senle maillleşiyoruz seni biliyorum balım :)))))

günaydın gelinciklerimm

gözetleme kutusu daha takılmamış ama bugun yarın takarlar eli kulağında

nerden cıktılar geldiler baskına bilmiyorum hep onların yüzünden sıcak yaz günlerinde sizden uzak olucam hep başım şişer artık offf

peloşummm canımmmm herzamanki gibi hakkında hayırlısını diliyorum tatlımmm ve biliyorum ki öyle olacak

çağlam kafam karıştı ne oluyoo sizimi gözetlicekler balım pc lerinizmi gözetliyorlar patronmu yasakladı

çağlam kafam karıştı ne oluyoo sizimi gözetlicekler balım pc lerinizmi gözetliyorlar patronmu yasakladı

canım cuma günü korsan yazılımlar için baskın yaptılar işte, bizim patron paçayı zor kurtardı süresi biten yenilemesi eline ulaşmayan yazılımlar cıktı kanıtlayamasa davalık olucaktı

gelen adamların arkasında cok buyuk bi sirket var dusun 40 tane avukatları varmıs adamların Türkiyedeki cok buyuk kuruluslar bile sesini cıkaramıyomus cok pis ugrasıyolarmıs yakaladıklarıyla ve direk şirket siciline damgayı yiyormuşsun

adamlar bazı şirketlerde başlarına gelenleri anlatmış bak senin haberin olmayabilir ama biri gider a bu programın bu süürümü daha iyi der bir siteden bir şey indirir senin başın yanar demişler patrona

ne adı duyulmuş şirketlere gittik bi baktık s.x sitesimi kumar sitesimi ne ararsan girmiş çalışanlar ona göre seninde haberin olsun demişler bizim patronda o korkuyu alınca şimdi pc lerimizi gözetlettircek

kim hangi siteye giriyo görcekler, iş harici sitelere girmemiz yasak, birşey indirmemiz yasak hatta bize de belge imzalatacaklar en ufak şeyde sorumlu biz olucaz

canım çok sıkıldı

uff çok kötü olmuş canım yaa
AMA OLSUN BİZİ KİMSE AYIRAMAZZZZZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…