'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizde yoğunluktan bazen giremiyoruz biliyorsun üzülme canım yaadur bakalım kim bilir ne zaman gelcek yasak şimdiden üzülmyelim lütfen

öle ama işte bugun yarın gidiceeek kuzum offf off :26:

öle olcak artık nurayım napalımmm

evinin tamamını da koysaymıs keske aksesuar koymus sadece...

böle gordukçe de acaba cok mu sıradanlasıyo bu tarz diyorum herkes de bi country merakı baslamıs gibi bakalım benim evim nasıl olucak

birşeyi etrafta cok fazla gormeye baslayınca bana direk bıkkınlık geliyo umarım bu tarz içinde söz konusu olmaz cunku country ya da vintage yapmazsam napıcam bilemiyorum

belki de eklektik döşerim....

ghs hoşgeldin canım.. önceki sayfa da biri seni sormuş nbr

Son düzenleme:
çağlaa okudum ve şaşurdum yazdıklarına nasıl birşeydir istihbaratımız genişlemiş

gizemcim akrabamı vayyy bee aynı yerlerdesiniz süpermiş

peloşum seni kocaman öpüyorum he biliyosun değilmiii

Bendeee senii öpüormmm balböcüüümmm:103::126:

mrb kızlar. son zamanlarda sevgilim bana hoşlanmadğm tarzda takılıyor yani sözle. artık bıktım:2:

geçen gün seni benden baka kimse çekemez diye takıldı. sanki ne yapıyosam. bugün de yanlışlıkla tlfnu kapattım tlf dokunmatik olunca kapatyrm bazen yanlışlıkla. o da dedi ki valla hayrına senle birlikte oluyorum dedi hayır işliyorum dedi. bu tür şeylere kırılıyorum. yoksa incinecek şeyler değilmi sizce?

Bu tarz tepkiler hoş değil bence. Sineye çekilmemeli.

ne olur fikir verin kızlar. daha önce tepkimi belirttiğim halde bu sbah gene yaptı. bazen de kendi kendine gene takılarak biraz daha zeki olsaydı keşke diyor. offfff yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…