kuuzum niloş gelmedi haftaya görüşürük belkim
nazlım ne güzel inşallah sevgiliciğin gelirde vakit geçirirsiniz
bende 23 nisanda tatilim 2 günde yıllık iznimi kullanıp onun sınavlar benim işler yoğunlaşmadan biryerlere gitmek istiyorum hayaller kuruyorum ne güzel olur yaa
Helllööööööööööööööööööööööööööööööööööö bebikollaaaaaaaaaarrrrrrr
yağmurum benim kardeşim 1 nisanda sınava girecek,ygs'ye. ben de ona moral olsun, biraz da bana mola olsun diye rapor alıp istanbula geldim ailemin yanına.
Hayatım nasıl da değişti, her şey ne kadar da farklı şimdi
havada superdı valla ıns haftayada guzel olur havaane guzel olur kuzum valla en guzel tatıl zamanları bence nısan mayıs eylul ekım yagmuurr sen kal ama bulutların kışkışlansın yaaa
kuzuuuuu tamda sana mail attım heeee ne ediyorsunn
Helllööööööööööööööööööööööööööööööööööö bebikollaaaaaaaaaarrrrrrr
merhaba kızlaar.
hoşgeldinnnnnn pelintoşşşşş
nasıldı tatilin bakalımmm ?
hoşbuldum canımmrb tatlımm hoşgelmişseeennn
önemli değil yağmurum ne olacak sanki.. konuşmuşsunuz enişteyle ne güzel..canım hoşgeldin dün gece pat diye çıktım k.bakma yahu ii geceelr dileyemeden aşkoşla konusuyorduk bi yandan abim annem hadi y ataga diyip sesleniyorlardı gizli konusuyordum pat die çıktım bende öle yani konuşmada yarıda kaldı saatlerce konusamamştık zaten ama neyse öle işte..
Hoşbldmm cnmmmm
Harikaaayyydıııııııııııııııı siboşummmYeeee iççç eğlennn gezzz
Sağ oll bebiimmmm:))hoşbuldum canım
önemli değil yağmurum ne olacak sanki.. konuşmuşsunuz enişteyle ne güzel..
pelintoşumm çok sevindim çanakkale gezisinin güzel geçmesine
ohhhh yarasınn canımmaa1 haftada biz öleydik ama tatil bitti işş işş işş şimdi
kızlar, aldığım bir mail beni öyle mutlu etti ki şu an anlatamam
benim yüksek lisans seminer konum nanoteknolojinin dokularda meydana getirdiği hasarlar üzerine. ancak o kadar literatür taramama rağmen hiç bişey bulamadım. pek araştırılmamış bir konu çünkü..
bilirsiniz nanoteknoloji artık her alanda karşımıza çıkıyor.
çamaşır makinalarında kullanılıyor.
nanoteknolojik maddelerle üretilen yüzeyler asla kirlenmiyor,
eşarplar yapıldı yine pier carden satıyor örneğin, dokundukça koku veren eşarplar
kanser teşhis ve tedavilerinde kesin çözüm gözüyle bakılıyor..
ancak bu akıllı teknolojinin hiç mi zararı yok, buydu benim konum. endüstriyel anlamda değil, sağlık açısından..
artık bişey bulamadığım için kafayı yemek üzereydim.. araştırmalarım esnasında bir hocanın çalışmalarına rastladım.
bir umut işte, mail attım kendisine bana yardımcı olabilir mi diye. dün akşam.
bu sabah cevap vermiş. tam da araştırma konunuzla ilgili geçen sene workshop düzenlemiştik, benim öğrencim size çıktıları mail olarak gönderir diye.
öyle mutluyum ki.. allah gerçekten razı olsun diyorum bu adamdan. benim kendi hocam, bu araştırmayı bana veren hocam hiç bir yardımda bulunmamışken...
şimdi heyecanla ve sabırla öğrencisinin maili bekliyorum
nuraycım çok güzel bir haber bu.
insan zor anında yardım edenleri hiç mi hiç unutmuyor,çok kıymetli oluyor.
İnşallah çıktılar beklediğinden de daha yardımcı olur sana.
iyiyiz canım sen nasılsınkızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyimisinizzzzzzzz
inşallah canım benim çok teşekkür ederimnuray çok güzel bir haber inşallah seminer konunun üstesinden gelir ve aydınlatıcı bilgiler verirsin insanlara çok sevindim kuzummmm
biz de seni özledik tatlıım..Slm kizlar telden giriorum ne zor bole yazmak heepiniziozleddim kocaman opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?