'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hee hadi o zaman hopberaber süleyelim kışkış bulutlar kışkış,yallah bulutlar yallah ayy töbe günaha gircem yahu:18:

kız nası içten ettiysek güneş açtı burda heeee az bi rüzgar var ay hadi persembeye kdr bole devam etsin inşşş baya alışveriş yaptık yarına ziyafet var damtlaaa iroşaaa Pelimim hoşgeldiin bebiiiimmm nurayım gözün aydın bian evel gelsın mail

ben sana dedim ben yoğunlaştım ondan
brdada hava çok sıcak şuannn güneşli
oooh ne güzel yaa

sagol bebeğim

selam kızlar nabersiniz şimdi geldim eve iş yerinden giremiyorum.. evde de tadilat var her yer mahf olmuş durumda.... bu ev nası eski haline dönecek yaaaa

selam kızlar nabersiniz şimdi geldim eve iş yerinden giremiyorum.. evde de tadilat var her yer mahf olmuş durumda.... bu ev nası eski haline dönecek yaaaa

ay hayatıım tadilat demee resmen cumaadan beri bizim evi baştan yaptık evim şahane ekibi gibiyiz annemle

ben çocukluğumdan beri bizim evde her sene mutlaka tadilat yapılır artık illallah geldi yani... koluma kıpırdatacak halim yok....

aynen bızdede ole kuzum ama artk kondusyon sahıbıyım annemle o matkap senin bu keser benim hadi şu odayıda boyuyalım şuraya raf yapalım hadi bu rafı yukarıya taşıyalım derken her sene farklı bi ev yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…