Cnmm inan her iş yerinde oluyor.. bizim de bir kaç ay once şirketten bi arkadas ayrldı işe alan bnm aynı odayı paylaştığm müdürümm. olaylar cok cirkin boyutlara bile ulaştı malesefPsikolojik baski yapiolar cnm hem de bunu yapan ise girmeme vesile olan en yakin arkadasimmm
Askim da yok ole bunaliyorum ki anlatamammm
nuraycim ve sibelcim.hosgeldiniz kizlarrrrr
ben geldim kızlar çarşamba günü işyerinde kötü oldum ve beni eve götürdüler yine boyun! keyifsizim dün daha iyiydim ama işlerim yoğundu..bugünde keyifsizlik var..umarım herkes iyidir
Nuraymmmm Allah kavuştursunnn tatlımmmmm
inşallah yarın kavuşturacak pelinimmm
sen napıyosun nasılsın.. son durumlar neler
amiin kuzuuum, siz de öyle..
hepimiz artık evliyken yazalım buraya, tek derdimiz bugün akşama ne pişirsem olsa :119:
Ayy canim ins yaA nerde o gunler gelsin bir an onceee... Aminnnn
pelinimm ben de hic istemiyordum ama mecbur kaldim iste yeni.mezunum ve istedigim is ole kolay kolay buluncak cins olmayinca ondan yardim almak zorundaydim sektorun icinde baska tanidigim yoktu o.da buraya tanidik vasitasiyla geldi zatenkeske is bulmak kolay olsa bir dakka durmam
Aaaa cok sasirdim yaaaa istanbula mi geliosun yoksaaaaaa
çok sağolun kızlar hepiniz..inş.sizler iyisinizdir..
ben biraz yorgun,durgun,belki biraz da kırgın bilemiyorum ki neysehayat çok zor çok sabrım tükeniyor mu bilemiyorum ki robot mu galiba biraz robotu oynuyorum?mutluluk mu galiba mutsuzum?keyifli yok oda yok bilemiyorum bilemiyorum hiçbişey....galiba ben
canım neyin var
işte mi problem var.. enişteyle mi..
sağlık herşeyden önemli canım. özellikle ruh sağlığı. nolur kendini bırakma. ben aylarca ilaç kullandım. birazcık gülümseyebilmenin ne kadar değerli olduğunu biliyorum.
hoş geldin canımben geldimmmmm
yağmurum, konuşup halletmeye çalışın canım.. ağlama nolursun kıyamam yaortada bişey yok ama ENİŞTEN konu! Bilmiyorum bende ilaç kullanmıştım zamanında depresyon..
ama yoruldum nurayım gücüm yokki ya bugün sırf ağlamakla geçti
hoş geldin canım
yağmurum, konuşup halletmeye çalışın canım.. ağlama nolursun kıyamam ya
Yağmurcum daha güçlü olmayı dene... lütfen... Eğer gücünün kalmadığını düşünüyorsan ayrıl inan ki ruh sağlığını bozmaya değmiyor. Hayat o kadar kısa ki... Bak bana, hayatımı verdiğim insan beni terketti.! Bir çırpıda!! Ben ne yaptım? Güldümm, içim ağlasa da güldüm. Arkasından bir tane kötü laf etmedim o dünyanın en iyi insanıdır dedim. Ki benim için hala öyle...
Diyeceğim o ki, çok seviyoruz ve çok yıpranıyoruz şu AŞK denen şey uğruna. Bugün durdum düşündüm, madem aşk bu kadar kötü neden onsuz yapamıyoruz? Ben kararımı verdim bence en guzeli onu, onsuz yaşamak:) Bu hem bana hem de ona zarar vermez. Çok masum bir aşk değil mi?
Telefonum artık çalmıo, misal dün 6 falandı ilk kez msj geldi:) Çok yakın bi arkadasmdan.. Ona dedim ki telefonum bugun ilk kez çaldı. Bu sabahın 9unda kalkmış bana msj atmış hiiiç kıyamam. Böyle sabah uyandığımda ve akşam yatmadan once zor oluo ama alışıo insan. Alışmak zorunda.
Senin derdini unuttum kendime daldım kusuruma bakma canım
Kızlar bu da düşüncelerimle ilgili Kahraman Tazeoğlu sözleri Bambaşka kitabından:
* "Ben senden mutlu bir son değil mutlu bir sonsuzluk istemiştim. Anlamadın! Belki de seni güzelleştiren hayatın çirkinliğiydi… Bunu da ben anlamadım! Acaba benimle mutlu olduğun için mi beraberdin yoksa ben mutlu olduğum için mi? Bu sorunun da cevabını bırakmadın. Sadece gittin. Aşk ne senin bende gördüğündür ne de benim sende gördüğüm. Aşk; birlikte gördüğümüzdür sevgili. Seninle aynı değilmiş aşka bakışımız. Sen benden kusursuz bir aşk istedin ben senden yaşanabilir bir aşk. Belki bu yüzyılın insanı değilsin diyeceksin bana ama bence aşk karşındaki insan çırılçıplakken bile gözlerini onun gözlerinden ayırmamaktır sevgili. Bu kadar temiz severken seni koca bir hayatı kirletip terk ettin beni. Bu hayat seni unutabileceğim kadar uzun değil sevgili.
Acım mı?
Geçmedi… Alıştım sadece."
** "Zaman her şeyin ilacıdır; eğer yanlış reçeteye yazılmamışsa...
Öyle kısa ki unutmanın hafızası.
Kalbimi seyrine bıraksam döner geri biliyorum. Ama zor olan tekrar başlamak değil; tekrarlanmaktır sevgili.
Bildik kırgınlıkları tekrar yaşamak daha çok kırıyor kalbi ikinci seferde.
Oysa anlamalıydın sevgili, anlayabilmeliydin seni yakmamak uğruna kendimde neleri ateşe verdiğimi.
Beni hep yazdıklarımla anlamaya çalıştın; gitmeme belki bu kadar şaşırmazdın, sildiklerimi de anlasaydın.
Unutabilirsin beni, zor değil bu. Neleri unutmadık be sevgili ve neleri unuttu bizi.
İnan aklında kalandan fazlası değilim, olamam. Çok değil, unutacağın kadarım işte."
Cnmm üzülme bnm içinn çünküü benn her dakika mutlu olablmek için bahaneler üretiorm kendime kuzencimmm.. :)kuzenn
Cnmsınnnn:)) Güçlüyümm çünkü hayat böyle durmam gerektiğini öğretti Sibelcim. Her alanda... Dik durmasam ben nasıll ayakta kalırım?pelincimmmm şu güçlü duruşunaa bitiorumm sninn ve katılıyorum her dedıgınee snın yagmurcumm okuyunca oda hak verırr konustuk bızde bıraz..hayat cok kısa gercekteen üzülmeyee aglamyaa dgmez vallaa mutlu olmaya bakalımm
Cnmmmm ben çokk heyecanlandımmm? kimm oo şanslıı? tatlımm herşey için hayırlısını diliyorummm çok mutlu olll..selam kızlar...
yağmurcum pelinin söylediği şeylere katılıyorum... zaman herşeyin ilacı hem nede güzel anlatmış kahraman usta.. ben şu anki durumuma kendim bile şaşırıyorum ama unutuyo insan yada alışıyo öyle bişey...
kızlar ya ben platonik olarak aşık oldum sanırım... çok tuıhafım ... belkide allah diğerini aklımdan silmek için kalbimi böyle heycanlandırıyo
Nolursa olsun ne yaşanırsa yaşnsın sevmek ve sevilmek çooookkk güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?