'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzencimmmmmmmm ben geldmm bakkk pozitiff enerji kaynağınn sarıl bana kocaman herşey güzel olsunnnn:))

Güzelll bütün günler bizimm olsun...

Bebeklerimmmm umut dolu bi günaydınnnnnn.. Herkes çok mutlu olsun bugünnnn keyif dolu bi haftasonu olsunnnn

Nurayımınnn doğumgünüsüüüü facepukkkta kutladm ama buradan daa kutliiciiiimmmmmm nurayımm iyi kiii doğdunnn seni sevioruzzz, sevdiceğineee kavusuosunn bugünnnn dilerimmm herşey çok guzell olurrr, hiç ayrılmayacağnz günler de gelir...:123::124::123:

bende öyleyim hatta aşkımda öle dengesiz bir tavır içindeyiz keyifsiz halsiz durgun dimi???bilmem sendromdamıyız yahu
sevgilinle aran nasıl?nasıl gidiyor cnm?

aynen öyle kuzumm tam bir dengesizlik içindeyim..
sorma ondan çıkarıyorum hırsımı bakalım nereye kadar sabredicekk..
hatta bu ara herşeyi kafama taktığımdan mı bilmem acaba hatamı yapıyorum yanlış bi ilişkimi bu diye düşünüyorum..
ne olcak bu halim bilmem..
eğer bu bi sendromsa hepimiz çok çabuk atlatalım hayırlısıyla yaa

canımıniçiiii sarıldımm sımsıkıııı ohhh mis bu kuzenn misss..
bugün burda sizlerle konuşuyorum yaa inanıyorumki daha pozitif daha ılımlı olucamm
inşallahh kuzucummmmm inşalllahh güzel bir haftasonu olurr hepimiz içinn..

Nuraaaayyy canıımm iyiki doğduunnn.. nice mutlu umutlu sağlıklı aşklıı paralı şanslıı güzel yıllara.. ailen eşin dostun arkadaşların dostlarınn vee sevdiceğinle birlikte.. Allah hayırlı uzun ömürler versin ikinizede.. çok mutlu olun canımm

Iyiki doğdun nuray mutlu seneler arkadaşım sevdiklerinle inş.
Başarılar dliyorum yeni yaşında sana nice senelere hep beraber inş.
Happy birthday to youuuu nurayımmmm

Bnmm oldgm yerde huzursuzlğaaa yerr yokkkkkk!!!!

Kocamann öperm seni de çok severm kuzentoşş

hıı akşam msn deydm bu aradaa ama sen yoktunn( halbuki senlee konsmak için açmştm

Bnmm oldgm yerde huzursuzlğaaa yerr yokkkkkk!!!!

Kocamann öperm seni de çok severm kuzentoşş

hıı akşam msn deydm bu aradaa ama sen yoktunn( halbuki senlee konsmak için açmştm

canım benim yaaa huzurunn kendisisin..çok sev benii hep sevv
hadi ya bende boş boş film izledim bi ara açtım kimse yoktu
özledimmm seninle konuşmayıı..

ben geldim tekrardannn
nurayın doğumgünüsüymüymüşşş
iykii doğdunnn nuraycımmmm

bebişlerim hepinize teşekkür ederim.. öpüyorum birer birer kocamaaaannnn
aşkımın uçağı 13.25 te iniyoo.. ben gidiyoruum

nuraycımm dogum gunun kutlu olsunn ne güzel en güzel hediyeyi de aldın zaten

işlerimi bitirsem de ben de askımın yanına gidebilsem

ayne ben de boyleyim

hatta gecen benmkine bahar yorgunlugunu anlıyorum tamam var öle bişey ama bu neyin nesi bu da bahar depresyonu falan mı demiştim

o da olabilir istersen psikolga gidelim rahatlarsın belki dedi.... o dereceyim yani çocuğa da hayatı zindan ediyorum

canım aynı teklifi dün bende aldım bi araştıralım hangi psikolog iyiyse gidelim dedi bana
düşün demekki epey burnundan gelmiş..
düşünüyorum valla onlarada yazıkk yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…