'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelintoşumm ben şu ara hiç kitap okuyamıyorum ya ama tavsiyeni değerlendiricem..

platonik aşk ise iş yerinden bnen işe ilk girdiğim zamanlar hergün odma gelirdi hrgün görmeye gelirdi beni ilgisini fark ediyodum.. ama o zaman tabi hayatımda o ex kişi olduğundan hiiiççç yüz vermiyodum.. sonra oda benim sevgilim olduğunu duyunca gelmedi bi daha.. sonra benim iş binam değişti görüşemedik ara sıra işte.. bi iki ay önce face ekledik birbirimizi iki kerede havadan sudan konuştuık.. ama ne bilim kalp bu işte atıyo durmuyo...,,,,

minnaaaammmm senide öpüyorum canımmm

belki onunda bi sevgilisi vardır bilmiyorum ki zaten hazırda değilim ama içimdeki duygularada engel olamıyorum işte..

HAKKIMDA HAYIRLISI....

aşşkk iştee kıpır kıpır eder adamııı hayaatımm

bide pelinim sen nasılsın.. herşey yolunda dimi... mutlusun dimi....

Bugünüme şükürler olsun cnm bnmm:) Sağlığım yerindeee ailem yanımda çok şükür arkadaşlarım da hep destek tam destek :)) iyiyim yani...

ama asıl sorun ne biliyor musun? insanın kendini iyi hissetmesi gerekir gerçekten iyi olması gerektiği gerçeği. bu çok önemliii işte bu sebeplee ben var gücümle iyi olmak için, mutlu olmak için çaba gösteriorm...

Snn için sevindim cnm herşey gönlünce ve dilediğince olsunnn "hayırlısı kimse o" olsun tatlımmmm

pelinim, ağlattın beni ama
ya bu nasıl tertemiz bi kalp böyle, kurban olurum yaaaa.
hep gülsün o güzel yüzün. kalbine yakışmayanı görmesin gözün.

sen mutlu ol hayatııımmm hepiniz cok cok mutlu olunnn emiii Pelimiim özledim senide ben çooookkk :16
Bendeee sniii çokkkkk ama çokkkkk özledmmm miniiimmmummmmmmmm:))
pelinim, ağlattın beni ama
ya bu nasıl tertemiz bi kalp böyle, kurban olurum yaaaa.
hep gülsün o güzel yüzün. kalbine yakışmayanı görmesin gözün.

Nurayımmmmm cnm bnm ağlamaa.. ben ağlarsammm fena olur yoksa pıtırcığmmm
Çokk güzell temennilerinn için de teşekkürler balımm amiiiiinnn Allahımmm doğru insanlar çıkarsn her zaman karşımzaaaa...

Bu daaa gecenin ve geçen 2 haftamın şarkısı olsunnnn güzell bi jazz müziğiyle silinsin kulaklarımızın ve kalplerimizin pası...

[video=youtube;IWAtZ-kAmXE]http://www.youtube.com/watch?v=IWAtZ-kAmXE[/video]

Son düzenleme:
günaydınn kuzularımm..
nasılsınızz? keyifler nasıl??
güzel bi haftasonu olsun hepimiz için.....

Ayy kötü olmuş yaa olsun canım mailleirmiz var ya orda konusuruz üzülme lütfen..
bende iyiyim şükür canım

kızçelerim ya bilmiyorum ama ben bu aralar çok acayipim..
sürekli gerginim.. kavga etmeye yer arıyorum resmen..
sürekli ağlamaklıyım..
keyifsiz mutsuzum memnun olmuyorum hiçbişiden..
ben bile kendimden sıkıldımda etrafımdakiler neler hissediyodur tahmin bile edemiyorum
bahar sendromu diye bi yazı okumuştum acaba bendede aynı durum söz konusu olabilirmi?
sizlerdede böyle bi durum söz konusumu ya?

bende öyleyim hatta aşkımda öle dengesiz bir tavır içindeyiz keyifsiz halsiz durgun dimi???bilmem sendromdamıyız yahu
sevgilinle aran nasıl?nasıl gidiyor cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…