kızlar bu konuları anlatınca daralıyorum bi konu açmıştım bi onu okuyun sonra yazın olurmu... gerçekten hala canımın acısı geçmedi...
hayır hiç bi sorun yoktu iki gün önce evlilikten konuşmuştk... bitti ama bitti...
Merak ettim aslında nişanlıgını paylastın mı canım hiç buralarda görmek isterim bende
Evet canım haklısın yer bulmak sonradan sorun olur ama o olmadan da bakmak istemiyorum ..
Elbet bulunur ya koca İstanbulO geldikten sonra bakacağız artık .. Agustos ta gelcek Ekim gibi olur nişanım ..
Tabi kafamda planladıgım yerler var görüşmek istediğim artık hayırlısı ..
teşekkür ederimm canımm...
nişanla ilgili tecrübelerimi paylaşabilirim :)
kuzuuumm Allah mutlulugunuzu daim etsiiinnnnişan bohçası yaptınız mıı? yaptıysanız neler kondu yazar mısın bıde aılelerede yapılca zaman neler konuluyo içinee acebaaa:44:
tanıdığım adamı aslında zerre kadar tanımamışım... korkağın biri çıktı.... aşkına sahip çıkamadı...
evet canım yaptık.
biz ailesine yapmadık. ama onun için koyduklarımızı yazıyım.
-pijama takımı (5 li )
-deri terlik
-çorap
-boxer
-atlet
-gömlek
-kravat
-havlu
-parffüm
-deodorant
-traş losyonu
-traş makinası olabilir
-kemer
-ayakkabı
-cüzdan
isteğe göre çeşitlendirilebilir.
huhhh bi onamı yaptınızz iyimiş yaa bizdee hepsinee yapılıyoo yaa[/QUO
aileler bir araya geldi konuştuk.
ailelere bohça yapılmasına gerek yok dedik.
zaten izmirde pek öyle bir adet yok.
bence daha iyi oldu böyle.
evet canım yaptık.
biz ailesine yapmadık. ama onun için koyduklarımızı yazıyım.
-pijama takımı (5 li )
-deri terlik
-çorap
-boxer
-atlet
-gömlek
-kravat
-havlu
-parffüm
-deodorant
-traş losyonu
-traş makinası olabilir
-kemer
-ayakkabı
-cüzdan
isteğe göre çeşitlendirilebilir.
huhhh bi onamı yaptınızz iyimiş yaa bizdee hepsinee yapılıyoo yaa
bizdede öle ama aileler anlaşırsa yapmayız gene küçük hediyeler alırız tabii
Canım cook tesekkur ederimm, aileyede yapmayı dusunuyorum ama bakalım yazın daha bi kesinleşir herşey ailelerde bu konuları konusunca söylerler beraberce karar veririz artık
hürremimle sülümonumu izloorum bendeekac kılo alıolar bılmıorum kanı ama kan vermek ıyıdır ya keske bendende alsalar nezman gıtsem gerı cevırdıler senın kana ıhtıyacın var dıyerek
hürremimle sülümonumu izloorum bendeekac kılo alıolar bılmıorum kanı ama kan vermek ıyıdır ya keske bendende alsalar nezman gıtsem gerı cevırdıler senın kana ıhtıyacın var dıyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?