'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bu konuları anlatınca daralıyorum bi konu açmıştım bi onu okuyun sonra yazın olurmu... gerçekten hala canımın acısı geçmedi...

Canım benim çok özür dilerim haklısın zor geliyordur sana
Çok haklısın canım
Hakkında hayırlısı ..

ekimdeyse bulursunuz canım.
nişanlılığımı paylaşmadım canım.
pudra pembesi üstü dar alttan hafif bollaşan uzun kuyrukluydu.

teşekkür ederimm canımm...
nişanla ilgili tecrübelerimi paylaşabilirim :)

kuzuuumm Allah mutlulugunuzu daim etsiiinnn nişan bohçası yaptınız mıı? yaptıysanız neler kondu yazar mısın bıde aılelerede yapılca zaman neler konuluyo içinee acebaaa:44:

kuzuuumm Allah mutlulugunuzu daim etsiiinnn nişan bohçası yaptınız mıı? yaptıysanız neler kondu yazar mısın bıde aılelerede yapılca zaman neler konuluyo içinee acebaaa:44:

evet canım yaptık.
biz ailesine yapmadık. ama onun için koyduklarımızı yazıyım.
-pijama takımı (5 li )
-deri terlik
-çorap
-boxer
-atlet
-gömlek
-kravat
-havlu
-parffüm
-deodorant
-traş losyonu
-traş makinası olabilir
-kemer
-ayakkabı
-cüzdan
isteğe göre çeşitlendirilebilir.

tanıdığım adamı aslında zerre kadar tanımamışım... korkağın biri çıktı.... aşkına sahip çıkamadı...

canım okudum yazdıklarını.
bence hayırlısı olmuş. ailesine ses çıkaramayan biri ileridede ailesine karşı seni ezdirirdi. sıkıntı çekerdin.

huhhh bi onamı yaptınızz iyimiş yaa bizdee hepsinee yapılıyoo yaa

Canım cook tesekkur ederimm, aileyede yapmayı dusunuyorum ama bakalım yazın daha bi kesinleşir herşey ailelerde bu konuları konusunca söylerler beraberce karar veririz artık

omrümü_yedi
şimdi okudum konunu.
öyle saygısız biriyle nasıl sen 6 ay nişanlı kalabildin canım ya.
allah birdaha karşına çıkarmasın onu ve onun gibileri.
senin ki evlilik yaşamak değil bu dünyada cehennemi yaşamak olacakmış

dizi mi ya ben izlemiyorum yaaaaaa bugün giresim tuttu kisme yok
ya kızlar aşkoş aradı şimdi kan vermeye gidiyormuş ark.kayınpederi hastanedymiş..
ya yarım kilo mu ka alıyorlar normalde yaa:44:

hürremimle sülümonumu izloorum bendee kac kılo alıolar bılmıorum kanı ama kan vermek ıyıdır ya keske bendende alsalar nezman gıtsem gerı cevırdıler senın kana ıhtıyacın var dıyerek

hürremimle sülümonumu izloorum bendee kac kılo alıolar bılmıorum kanı ama kan vermek ıyıdır ya keske bendende alsalar nezman gıtsem gerı cevırdıler senın kana ıhtıyacın var dıyerek

kıyafetlere bayılıyoruuummm, takılara da...
kınamda böyle giyinmek istiyorum hatta

yağmur bir ünite alırlar kan o da yarım kilo yapıyo yani 0.5 litre.. korkma vücudu tekrar o kanı yerine koyacak. hem acıcık kilo alır paşan, kan vermek iyidir.. allah şifa versin hasta kişiye de

yarım kiloymuş kesin kızlar birşey daha öğrenmiş olduk
ayhhhh kıyamam ben benim aşkitoma,mandalinama,yeşil eriğime,böğürtlenime.... CAN YOLDAŞIMA YAAAAA şimdi yanında olsaydım verdikten sonra aah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…