kıyafetlere bayılıyoruuummm, takılara da...
kınamda böyle giyinmek istiyorum hatta
yağmur bir ünite alırlar kan o da yarım kilo yapıyo yani 0.5 litre.. korkma vücudu tekrar o kanı yerine koyacak. hem acıcık kilo alır paşan, kan vermek iyidir.. allah şifa versin hasta kişiye de
kıyafetlere bayılıyoruuummm, takılara da...
kınamda böyle giyinmek istiyorum hatta
yağmur bir ünite alırlar kan o da yarım kilo yapıyo yani 0.5 litre.. korkma vücudu tekrar o kanı yerine koyacak. hem acıcık kilo alır paşan, kan vermek iyidir.. allah şifa versin hasta kişiye de
yaa cok guzelleeer diiimiii kusuummmben saçlara bayılıyorum cok guzel örgüler yapıolar yaa
Nazlımmmmmm mail atmıştım gördün mü
cnm ben pek mail kontrol etmıorummben sana onumuzdekı hafta dıye söz vermedım kız hayatta sözümü yemem önümüzdeki haftalarda dedim müsait oldugumda gelcem zaten inş canımm aklımda yanii unutmadım
kızlar arada sırada topiğe uğrayan bi üye var, mutsuzpunk..
Sürekli yeni konularla gündemde. Ay sinir oldum yine bi konu açmış
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...i-hakkinda-dusunceleriniz-7.html#post24059740
daha önceki konularına bakarsanız, sevgilisiyle sadece otelde görüşüyo. Sonra da gelip bize ilgisizliğinden yakınıyodu.
Sonra kötü laflar ediyo beni aşağılıyo diyodu..
Ben rahatsız oldum bundan. Bizi mi kandırıyo sürekli anlamadım.
kızlar arada sırada topiğe uğrayan bi üye var, mutsuzpunk..
sürekli yeni konularla gündemde. ay sinir oldum yine bi konu açmış
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...i-hakkinda-dusunceleriniz-7.html#post24059740
daha önceki konularına bakarsanız, sevgilisiyle sadece otelde görüşüyo. sonra da gelip bize ilgisizliğinden yakınıyodu.
sonra kötü laflar ediyo beni aşağılıyo diyodu..
ben rahatsız oldum bundan. bizi mi kandırıyo sürekli anlamadım.
aaa dıger konularına bakmamıstım hiç kusum bakıcam bırazdann arada bı yerlerden fırtlıyo cıdden ve hep aynı soruylaaa :44:
Ununutmam yağmurumm merak etme benım ıcın söz cok onemlıdır
kızçeleeer napıyosunuz bakiyimmm ben geldimmm
hoş geldin kuşuumm.. sülümanı izliyorum ben :)
sen napıyosun
hoşbuldum kuzuuuuuuuumm benim de anniş izliyor sesi geliyo ben de izlemişim kadar oluyorumçeviri yapmaya çalışıyoruuum bendeee az önce de böğürtlenim aradııı sesini sevdim telefondannn
aşkım yüze yüze gelicem az kaldı diyo yirimm onuu yiriiim özlem dolu ses tonunu yirimmm
pastaaammm daha iyiyim azcık uyudummm ama yine böle bi ağırlık var basımda inat ettim ilaç almıcam diye alsam bişeyim kalmazdı da
mutsuzpunk...
sitedeki nick ve post uyumu olan nadir insanlardan biri, gerçekten ne zaman görsem mutsuz
günaydınlar...
Herkese mutlu günlerr..
omrümü_yedi
şimdi okudum konunu.
öyle saygısız biriyle nasıl sen 6 ay nişanlı kalabildin canım ya.
allah birdaha karşına çıkarmasın onu ve onun gibileri.
senin ki evlilik yaşamak değil bu dünyada cehennemi yaşamak olacakmış
amin canım sağol..
Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?