'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

paşa göbekli oldu zaten benim kurabişleri ws.yemekten
ver diyorum hatta ama işte ya kan ya nebiliyim halsiz kalır die endişelendim ya yoksa TEBRİK EDERİM AŞKIMI İŞTEN YENİ GELDİM NASIL GİDERİM Bİ DAHAO KADAR YOLU DEMEDEN AÇ AÇ GİTTİ BİTANEM BENİM YAA

yaa cok guzelleeer diiimiii kusuummm ben saçlara bayılıyorum cok guzel örgüler yapıolar yaa

kızlar arada sırada topiğe uğrayan bi üye var, mutsuzpunk..
sürekli yeni konularla gündemde. ay sinir oldum yine bi konu açmış
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...i-hakkinda-dusunceleriniz-7.html#post24059740

daha önceki konularına bakarsanız, sevgilisiyle sadece otelde görüşüyo. sonra da gelip bize ilgisizliğinden yakınıyodu.
sonra kötü laflar ediyo beni aşağılıyo diyodu..
ben rahatsız oldum bundan. bizi mi kandırıyo sürekli anlamadım.

bende bunu bayağıdır farkettim hatta hiç cevap yazmıyorum ya ne istediğini yaptğını bilmiyor ya

aaa dıger konularına bakmamıstım hiç kusum bakıcam bırazdann arada bı yerlerden fırtlıyo cıdden ve hep aynı soruylaaa :44:

Ununutmam yağmurumm merak etme benım ıcın söz cok onemlıdır

aaa dıger konularına bakmamıstım hiç kusum bakıcam bırazdann arada bı yerlerden fırtlıyo cıdden ve hep aynı soruylaaa :44:

Ununutmam yağmurumm merak etme benım ıcın söz cok onemlıdır

bak canım..
hani daha önce 24 yaşındayım öğretmenim, sevgilim 28 yaşında mühendis demeseydi lise öğrencisi bunlar diyecektim.
öyle tutarsız öyle dengesiz bir ilişki ve iki kişi görmemiştim.
hayır fikrimizi sorup duruyor boş yere..

ay nurayım mılletın ısı gucu yok galba burda eglenıyolar boylee ruh hastası bunlar yaa

pastaaam gelmıss nasısın bebegım nasıl oldun daha ıyıcemısın?

hoş geldin kuşuumm.. sülümanı izliyorum ben :)
sen napıyosun

hoşbuldum kuzuuuuuuuumm benim de anniş izliyor sesi geliyo ben de izlemişim kadar oluyorum çeviri yapmaya çalışıyoruuum bendeee az önce de böğürtlenim aradııı sesini sevdim telefondannn

aşkım yüze yüze gelicem az kaldı diyo yirimm onuu yiriiim özlem dolu ses tonunu yirimmm

pastaaammm daha iyiyim azcık uyudummm ama yine böle bi ağırlık var basımda inat ettim ilaç almıcam diye alsam bişeyim kalmazdı da

mutsuzpunk...

sitedeki nick ve post uyumu olan nadir insanlardan biri, gerçekten ne zaman görsem mutsuz

oy pastam ıyı ol bak enıstenınde sesını sevmişin kendıne gelırsın artık ay benı cok guldurdun nezman gorsek cıdden mutsuz kız

aminn cnmm inş bundan sonraki karşıma çıkan kişi böyle olmazz, Allahım hepimizin karşısına iileri çıkarsın inşşş

canım insan sevince kötü şeyleri görmek istemio sanki, onun söylediklerine inanmayı seçiosun

bi laf söylüodu sonra şaka yaptım diodu bende hmm şakaymış deyip geçiodum ((

tamamen düzelceğim günü beklyrm bi umutt :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…