Basim catlio ya uykusuzluktaan oluyorummmmm kazanla cay ictim bana misin demedi offf
pastam kuzuuum bende seni ham yaparimmmmguldennn hsgeldin kuzuuu
yagmus nbr fistikk
omrumu yedi konunu biliorum ins kiymetini bilecek bir adam cikar karsina canim... Para pul mevki hepsi bos karakter lazim once bir erkege iste...
Canım hakkında hayırlısı olsun, umarım çok daha iyileri çıkar karşına
Basim catlio ya uykusuzluktaan oluyorummmmm kazanla cay ictim bana misin demedi offf
yagmus nbr fistikk
omrumu yedi konunu biliorum ins kiymetini bilecek bir adam cikar karsina canim... Para pul mevki hepsi bos karakter lazim once bir erkege iste...
yagmus nbr fistikk
hoşbulduumm ballarıımÖmrümü yedi; konunu simdı okudum canım inş seni hakeden biri cıkar karsına ama anlattıklarını göz önünde alarak diyorumki inan bana düzelmezdi.. hakkında hayırlısı olsun tatlım
napioosunuzzzkiiiiiiiiiiiii
hoşbulduumm ballarıımÖmrümü yedi; konunu simdı okudum canım inş seni hakeden biri cıkar karsına ama anlattıklarını göz önünde alarak diyorumki inan bana düzelmezdi.. hakkında hayırlısı olsun tatlım
ayy tam da senin dedikonu yapıcaktık sen geldin tühhhh napalım:76::76:
amin cnmm. hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allahım gülen yüzlerimizi soldurmasın inşş. bana yapılanlara susuydm yine ama konu annem ve kızkardeşim olunca çığrığından çıktı herşey((
napioosunuzzzkiiiiiiiiiiiii
Gldncimm agri kesici alsam gecer ama cok alistirmak istemiorum nerdeyse hafta ici hergun oluyo bole cunku uykusuz ve yorgunumm uyuyunca geciyo zaten direkaksamlari isten sonra da kitapla ugrasiorum su bi bitseydi kafam da ben de rahatlicaz yani
yagmus ben de sevmezdim cayi hic icmezdim simdi mecburen iciyorum yoksa uyur kalirim burda direk.
pastamm keske kosabilsemmm ceviri yapmam gerek yine uhuhuhubitsin artik yaaa dua edin cabuk bitiriyim yoksa ruhumu teslim edicem bu gidisle yaa
sibeell hosgelddin balimm
yapınn canımm içinizde kalmasınnnn
yaa victorias's secret ın body mistini almıştım geçenlerdee akşam duştan sonra süründümm falan neseeee akşamdan beri başımı ağrıttı kokusu yaa şuan halaaa buraamm buram kokuyo parfüm şişemi boşalttım üstüme nerdeyse yok anacım o kokuyu bastırmıyoo lanet gitsinn yaa alırkenn güzel gelmişti kokusu akşam duştan sonra umarım çıkarr kokusu ya :18::18::18:
ınsan bı yere kadar kendıne yapılana eyvallah dıyebılıyo ama konu sevdıgı ınsanlara gelınce daha katı oluyo canım. Sende sakın olaki aşka falan küsme evlendıkten sonra olucak olan ayrılık daha can acıtırdı.
mamikkk yapoorummm kuzucuuuk sen napoosuunn
güldencikkk naberr şekerimmmmmm ??anladım canım yaaa inşallah bi an önce biterrr
yok böyle tadı çıkmaz
study study study
güldencikkk naberr şekerimmmmmm ??
tammm ben bi dolaşıpp gelimmmm
iyiyim tatlımmm.. seni sormalıı??
Gldncimm agri kesici alsam gecer ama cok alistirmak istemiorum nerdeyse hafta ici hergun oluyo bole cunku uykusuz ve yorgunumm uyuyunca geciyo zaten direkaksamlari isten sonra da kitapla ugrasiorum su bi bitseydi kafam da ben de rahatlicaz yani
yagmus ben de sevmezdim cayi hic icmezdim simdi mecburen iciyorum yoksa uyur kalirim burda direk.
pastamm keske kosabilsemmm ceviri yapmam gerek yine uhuhuhubitsin artik yaaa dua edin cabuk bitiriyim yoksa ruhumu teslim edicem bu gidisle yaa
sibeell hosgelddin balimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?