'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

öyle canım önce karakter,ve saygı lazımm..

hoşbuldduumm tatlıımm...
bende salı günü öyleydim kuzumm.. insan yaptığından hiçbişey anlamıyo
ağrı kesici iç canım belki faydası olur..

İYİYİM KUŞUM SEN NASILSIN?
ÇAY mı bi seveemedim şunu yaa tek tük içerim..Sabah kahvaltısında bayılırım gün içinde 1de yeşilcay zorla VEEE SUUUUUUUU başka birşey içemiyorum yaf

hoşbulduumm ballarıım Ömrümü yedi; konunu simdı okudum canım inş seni hakeden biri cıkar karsına ama anlattıklarını göz önünde alarak diyorumki inan bana düzelmezdi.. hakkında hayırlısı olsun tatlım

pastaaaam neden uyumadın kuzumm ceviri yuzundenn miiiii :44: kıyamamm sana ilaç al kusum eve gidincede duş alıp hoppidi yataağaaa kooştuurr

amin cnmm. hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allahım gülen yüzlerimizi soldurmasın inşş. bana yapılanlara susuydm yine ama konu annem ve kızkardeşim olunca çığrığından çıktı herşey ((

Gldncimm agri kesici alsam gecer ama cok alistirmak istemiorum nerdeyse hafta ici hergun oluyo bole cunku uykusuz ve yorgunumm uyuyunca geciyo zaten direk aksamlari isten sonra da kitapla ugrasiorum su bi bitseydi kafam da ben de rahatlicaz yani

yagmus ben de sevmezdim cayi hic icmezdim simdi mecburen iciyorum yoksa uyur kalirim burda direk.

pastamm keske kosabilsemmm ceviri yapmam gerek yine uhuhuhu bitsin artik yaaa dua edin cabuk bitiriyim yoksa ruhumu teslim edicem bu gidisle yaa

sibeell hosgelddin balimm

ayy tam da senin dedikonu yapıcaktık sen geldin tühhhh napalım:76::76:

yapınn canımm içinizde kalmasınnnn
yaa victorias's secret ın body mistini almıştım geçenlerdee akşam duştan sonra süründümm falan neseeee akşamdan beri başımı ağrıttı kokusu yaa şuan halaaa buraamm buram kokuyo parfüm şişemi boşalttım üstüme nerdeyse yok anacım o kokuyu bastırmıyoo lanet gitsinn yaa alırkenn güzel gelmişti kokusu akşam duştan sonra umarım çıkarr kokusu ya :18::18::18:

ınsan bı yere kadar kendıne yapılana eyvallah dıyebılıyo ama konu sevdıgı ınsanlara gelınce daha katı oluyo canım. Sende sakın olaki aşka falan küsme evlendıkten sonra olucak olan ayrılık daha can acıtırdı.

napioosunuzzzkiiiiiiiiiiiii

mamikkk yapoorummm kuzucuuuk sen napoosuunn

anladım canım yaaa inşallah bi an önce biterrr

yok böyle tadı çıkmaz

study study study
anladım canım yaaa inşallah bi an önce biterrr
güldencikkk naberr şekerimmmmmm ??

yok böyle tadı çıkmaz

tammm ben bi dolaşıpp gelimmmm

hmmm anladım canım sanırım bende etkili değil öyle şeyler ya mesela uyku için süt yoğurt ayran derler içer yerim yok banamasın demez çay uyku kaçırır derler bilmemki kaçırdığını..tuhaf yani uyku olsan nescafe hemen dayanırlar ben kendimde hiç böle görmedim yahu

Sevgilim;
Kadere aldanmayıp,
Kağıt olup, kalem olup,
Mutlulukla bir son bulup
En sonuma yazsam seni

Hiçbirşeye değişmem aşkla bakan gözlerini
En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi
Hiçbirşeye değişmem benle geçen günlerimi
En son anımda bile tutmalıyım ellerini
Sevgilim...

Ne güzel söylüyo ceceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…