'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tost makine
ekmek kızartma
blendır seti
düdüklü
süpürge
çay keyfi

aldıklarım bunlar aklıma gelenler yani

tost makine
ekmek kızartma
blendır seti
düdüklü
süpürge
çay keyfi

aldıklarım bunlar aklıma gelenler yani

ben elektroniklere henüz başlamadım canım kısmetse ağustos gibi almayı planlıyorum..
sizlere bi sorayım dedim.. neler aldınız ne almak gerekir bileyim diye..
ufak bi piyasa araştırmasına girdim de

ben elektroniklere henüz başlamadım canım kısmetse ağustos gibi almayı planlıyorum..
sizlere bi sorayım dedim.. neler aldınız ne almak gerekir bileyim diye..
ufak bi piyasa araştırmasına girdim de

BENİM BİTTİ SAYILIR YA.. ÜTÜ KALDI GELİN YATAK ÖRTÜ,1 BATTANİYE,UFAK TEFEK HAVLU,SUPLA,MASA ÖRTÜSÜ OKADAR GALİBA YA:s BEYNİM DURDU

Son düzenleme:
BENİM BİTTİ SAYILIR YA.. ÜTÜ KALDI GELİN YATAK ÖRTÜ,1 BATTANİYE,UFAK TEFEK HAVLU,SUPLA,MASA ÖRTÜSÜ OKADAR GALİBA YA:s BEYNİM DURDU

öyle lisstelemeye kalkarsammm bende eksiik çookkk
Allah ın izniyle bi an önce hepsini tamamlarız inşallah canım..

Pastaam , guldencimmmm hosgeldiniz kizlarrr

guldencim benm.hic biseyim yok iviz zivir disinda... Napicam bakalim para biriktiriorum ne zaman almaya baslamak lazim sizce kizlar bu konu kafami cok karistirio ?

Bu arada sizlerin tahmini de olsa artik tarihler konusulmuyo mu bakalim sekerler kimse bahsetmioo

VALLA benimkine kalsa beni hemen alıcaktı ama sorun ve ENGEL PARAA
AMA EĞER EV ZAMANINDA TESLİM EDİLİRSE ONA UYMAK ZORUNDAYIZ Kİ BUDA EKİM 2013
İNŞ.O ZAMANA KADAR PARA ENGELİ AZ DA OLSA KALKA DİCEM AMA KISMET
ÖLE BENİM İŞTE
PARA OLSA DA EV YOK O YÜZDEN MECBURUZ TAAAAAAAA1,5 SENE BEKLEMEYE((((((( ODA HAYIRLISIYSA ÇAĞLAM

Son düzenleme:
iyiyimm kuuuşşş sen nasılsınnn bakalmm

güldenn hoşgeldinnn canummmmm

iyiiiimm tatlııımmm kurbişimin kuzenının sevgılısı askere gıttı bugun bana msj atmıs kuzeni, nası dayandın sen ya dıye bı garıp uyandım bugun eskileri hatırladım

Ben ceyız almaktan vazgectım kızlar ya son zamanlarda tamamliicam nevresım falan alırım belkı ama fıyat olarak fazla olan seylerı sonradan pişman olmamak ıcın en son alıcaam

minnak hanım hoşgeldin dedik öptük ama arada kaynadı yaa tekrarlıyorum

hoşbulduk pastaacııımmm napooosuuuunnnn

kızlar selamlar nasılsınız

çağlam bende senin gibi yapcam son zamanlar özellikle elektrnkler hepsi bir anda olcak almıyorum bıraktım kendi harcamlarımı yapıyorum bide para biriktirince sorun olmuyor

çağlam ve nazım para biriktirin hatuncuklar çat die alınıyor herşey ben aldım nevresimleri yığdım ama pişman oldum desem yeridir gerek yokmuş şimdi annem benm birikimin haricinde hesap açtırdı azar azar orda birikim olcak yani evde eşya yer kaplıcağna bankada para yer kaplasın bence:))))))

tarihe gelince haziranda mezun olup ağustosta askere giderse 10 kasımda yıl dönümümüzde istiyorum tam 7. sene biter herhalde o gün yoksa o işe girse herşey hazır yani belki yıldırım hızıyla olur bişiler

bide kpss ataması olursa biz bu yaz evlenebiliriz yani kızlar heran gidebilirim gurbetleri o atanırsam seni burda bırakmam giderim dior ki bende onu oralara yalnız göndermem

gizemcim hoşgeldin ki
Ooohadi bakalım sende hızlısın he bu yaz mı Böle oldum ama çok sevindim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…