iyiyimm canımm oturuyorum öyle
iş yok mu
Enişteyle aranız nasıl?
iyiyimm kuuuşşş sen nasılsınnn bakalmm
nasılsııınnn canımmmm
gelincikleriimmmmm..
nasılsınız bakalıımmm??
güldenn hoşgeldinnn canummmmm
projem bitti bi etüt var ama beynim durmuş durumda
Azcık beklesinn..
Rabbim'e çok şükür iyiyiz canımm
Kızlar küçük ev aletlerinizi aldınız mı? Aldıysanız neler aldınızz? Almadıysanız neler var listenizde??
tost makine
ekmek kızartma
blendır seti
düdüklü
süpürge
çay keyfi
aldıklarım bunlar aklıma gelenler yani
ben elektroniklere henüz başlamadım canım kısmetse ağustos gibi almayı planlıyorum..
sizlere bi sorayım dedim.. neler aldınız ne almak gerekir bileyim diye..
ufak bi piyasa araştırmasına girdim de
BENİM BİTTİ SAYILIR YA.. ÜTÜ KALDI GELİN YATAK ÖRTÜ,1 BATTANİYE,UFAK TEFEK HAVLU,SUPLA,MASA ÖRTÜSÜ OKADAR GALİBA YA:sBEYNİM DURDU
öyle lisstelemeye kalkarsammm bende eksiik çookkk
Allah ın izniyle bi an önce hepsini tamamlarız inşallah canım..
benim büyükler bitti sayılır ,küçüklerde eh işte..
Hallederiz
evet canımm halledilir...
Benimde büyük olarak elektrikliler kaldı..
Diğer eksikler ufak şeyler ama hep bi eksik çıkıyo onlardan tamamlansada
Pastaam , guldencimmmm hosgeldiniz kizlarrr
guldencim benm.hic biseyim yok iviz zivir disinda... Napicam bakalim para biriktiriorum ne zaman almaya baslamak lazim sizce kizlar bu konu kafami cok karistirio ?
Bu arada sizlerin tahmini de olsa artik tarihler konusulmuyo mu bakalim sekerler kimse bahsetmioo
güldenn hoşgeldinnn canummmmm
iyiiiimm tatlııımmm kurbişimin kuzenının sevgılısı askere gıttı bugun bana msj atmıs kuzeni, nası dayandın sen ya dıye bı garıp uyandım bugun eskileri hatırladım
Ben ceyız almaktan vazgectım kızlar ya son zamanlarda tamamliicam nevresım falan alırım belkı ama fıyat olarak fazla olan seylerı sonradan pişman olmamak ıcın en son alıcaam
Pastaam , guldencimmmm hosgeldiniz kizlarrr
guldencim benm.hic biseyim yok iviz zivir disinda... Napicam bakalim para biriktiriorum ne zaman almaya baslamak lazim sizce kizlar bu konu kafami cok karistirio ?
Bu arada sizlerin tahmini de olsa artik tarihler konusulmuyo mu bakalim sekerler kimse bahsetmioo
minnak hanım hoşgeldin dedik öptük ama arada kaynadı yaa tekrarlıyorum
hoşbuldum canımmmm kaynamısın valla
kızlar selamlar nasılsınız
çağlam bende senin gibi yapcam son zamanlar özellikle elektrnkler hepsi bir anda olcak almıyorum bıraktım kendi harcamlarımı yapıyorum bide para biriktirince sorun olmuyor
çağlam ve nazım para biriktirin hatuncuklar çat die alınıyor herşey ben aldım nevresimleri yığdım ama pişman oldum desem yeridir gerek yokmuş şimdi annem benm birikimin haricinde hesap açtırdı azar azar orda birikim olcak yani evde eşya yer kaplıcağna bankada para yer kaplasın bence:))))))
tarihe gelince haziranda mezun olup ağustosta askere giderse 10 kasımda yıl dönümümüzde istiyorum tam 7. Sene biter herhalde o gün yoksa o işe girse herşey hazır yani belki yıldırım hızıyla olur bişiler
bide kpss ataması olursa biz bu yaz evlenebiliriz yani kızlar heran gidebilirim gurbetleri o atanırsam seni burda bırakmam giderim dior ki bende onu oralara yalnız göndermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?