o zman ben hatırladklarımı yazıym burdan
hayat8990-hayat
angelanil-nil
cokie-çağla
telomer-nuray
giz08-gizem
lojolie-pelin
devrim32-özge
sizde devam edin buna kızlar
nickleri yanlış hatırlamıs olabilirm ama isimleri asla:))
hatırlayamadklarm kusura bakmasnlar
o zman ben hatırladklarımı yazıym burdan
hayat8990-hayat
angelanil-nil
cokie-çağla
telomer-nuray
giz08-gizem
lojolie-pelin
devrim32-özge
sizde devam edin buna kızlar
nickleri yanlış hatırlamıs olabilirm ama isimleri asla:))
hatırlayamadklarm kusura bakmasnlar
tatlm valla dünden beri bi çok sayfayya da bakmıstm senin adınla orchideanın ama ikinizinkne de denk gelemedm
bilsem yazmazmıym
bu gnlerde de bi saflık var zaten baksanıza isimler silinmiş diolar ne var cnm zor bişi mi yeniden yazarz diorm bide siteye kızıyorum
gizem geldi gizem geldi gizem geldiii
ya ben seni ayrı bi sevdm giz görüşelm muhakkak biz yaa:)
diğer arkadaşları da görebilsem keşke ama kimisi uzakta oturuo hiç öle bi imkan yok belki bi gün denk gelirse ancakk
ben gönüllüym, bi hafta sonu çıksak bi yerlerde oturup bişiler içsek çıkıp alışveriş yapsak, hatta birbirimize hediyeler alsak hatıra olarak fena mı olurr
hatta sana alıcam hediye hazr bile kafamda:))
kızlar günaydın herkese pazartesi sendromu yaşamıyorum ilk defa çok dinç ve mutlu geldim pazartesi işe
çağlacım bütün ayrıntıları anllattığın için sağol çok hoş yav kasmaya gerek yokmuş baya gülmüşsünüz ben kasıntı işler diye duyuyordum valçok sevindim yüzüm güldü okurken güne y ler başladım.
gizem geldi gizem geldi gizem geldiii
ya ben seni ayrı bi sevdm giz görüşelm muhakkak biz yaa:)
diğer arkadaşları da görebilsem keşke ama kimisi uzakta oturuo hiç öle bi imkan yok belki bi gün denk gelirse ancakk
nil görüşelim haftasonları uygun oluyorum haftaiçi iç çıkışıda olabilir valla çok güzel olur canım toplanalım hep beraber bende seni çok sevdim herkes çok iyi burda bir organizasyon yaparız harika olur
isimlerde silindi ohh benimkini yazmışmıydın nişanlılar yazılıyor mu 2013 yılı için düğünün hangi ay olacağını konuştunuz mu kızceler sevdiceklerinizle
ben gönüllüym, bi hafta sonu çıksak bi yerlerde oturup bişiler içsek çıkıp alışveriş yapsak, hatta birbirimize hediyeler alsak hatıra olarak fena mı olurr
hatta sana alıcam hediye hazr bile kafamda:))
isimlerde silindi ohh benimkini yazmışmıydın nişanlılar yazılıyor mu 2013 yılı için düğünün hangi ay olacağını konuştunuz mu kızceler sevdiceklerinizle