saol tatlm valla hiç niyetm yoktu artk kendime bişiler alıym dedm dün iş çıkışı pulldan bi tane pembe çanta beğendm maaş hediyesi kendime onu aldm, bu gün de bunları görünce dayanamadm, indirmlere zaafm var
selamm kızllarrr
bende gördm bu gün cnm mağazasının önünden geçerken rengarenk yapmıslar vitrini, daha hiç bişi almadm tchibodan ama almayı planladığm bi kaç sey var
valla çanta fiyatları aynı cnm her yerde 59du ben personel indrimiyle 50ye aldm sen düşün:S
aslnda bu kdr da pahalı deildi de euro yükseldi ya geçen ay bi gece kalıp tüm fiyatlara 5 tl gibi bi zam yaptık:S
şimdi herşey pahalı gelio benmde gözüme
iyiyimm kızlar çok yorucuuydu sabahtan beri dışardayım arkadaslarla geziyorum yorulldummbir sürü çeyizcikler buldum kendime ama tcihibo ya baktım çok şirin tencereler gelmiş =)
slm nasılsınız kızlarr?
hım bende bakayım çantlara gezineyim biraz.
bende bir sitesine göz atayım yenilikler nelermiş bakalım
ececim merak ettim seni durumlar nasıl iyimisiniz canım
çok yorulduk bazen uzulduk ama bu da gecti :)
artık sözlüyümmm
sıcagı sıcagına paylaşmak istedim... yasamak isteyen herkese rabbim sevdigine sozlummmm diyebilmeyi de nasp etsinn
resimleri cekenlerden alır almaz eklicem.. umarım her ayrıntıyı cekebilmişlerdir
valla o kadar heyecanlıydım kii takip edemedim kızlar ilgilenemedim resim işiyle sizin icin her ayrıntıyı cekicektim ama kuaforden bile son dakika gelebildim eve....
elim ayagım titreye titreye sırtımdan soguk terler aktııı tum aksam ama sonuca degerdiiii
hepniizi seviyorummm
kızlar aslında bugün çok sinirlerim bozuk.
ben bundan 2 yıl önce sivilce tedavisi oldum,çok sivilceliydim açıkçası.
neyse herkesler cildimi çok beğenir oldu,tek bir leke kalmamştı,bi de beyaz tenli olunca çok dikkat çekiyordum.
dün çenemde iki koca sivilce çıktı.
2 yıldır arada ufak sivilceler çıksa da hiç böyle çıkmamıştı uzun zamandır.
nazar ettiler resmen yüzüme.
resmen çenemdeki sivilceler ağrıyorlar şu an
canım ben de aknetrent kullandım. 5 ay önce bitti tedavim.. şimdi bebek cildi gibi cildim maşallah
inşallah sonradan bişey olmaz
sen de aman kafana takma, çoğalıyolar sonra.. normal günlük temizliğini yap, geçer hemen inşallah. nazara gelmişsin demek bebeğim.
nilcim ben de çok beğendim aldığını
canım ben de aknetrent kullandım. 5 ay önce bitti tedavim.. şimdi bebek cildi gibi cildim maşallah
sen de aman kafana takma, çoğalıyolar sonra.. normal günlük temizliğini yap, geçer hemen inşallah. nazara gelmişsin demek bebeğim.
valla canım okuren bin kere hak verdim.
insanı öyle bir hale getiriyorlar ki, bambaşka biri gibi oluyor.
sahne makyajı gibi kat kat yapıyorlar.
valla düğünümde bile kendi makyajımı kendim yapmayı tercih ederim.
profosyonel miyim??? hayır,hem de hiç,ama en azından benim yapacağım makyaj herhalde bana daha çok benzer.
kuaförde yapılan makyajla güzel olanı hiç görmedim ben.
cookiem tatlım neler yaşamışsın öyleama gerçekten nedir bu kuaförlerin iş bilmez hali ya
ben de hiç memnun kalmadım şimdiye kadar.. mesela bi fön ya en basiti.. onda bile afedersin mal gibi oluyorum
benimde mezuniyet balomda o kadar sade olmasını söylememe rağmen makyajımı sahne makyajı gibi yapmışlardı.orchidea haklı valla... göz makyajından sonra bir süre ortalığı sisli gördüm. markasız şeyler kullanıyolar.
saçımın açık olmasını istedim upuzun saçım vardı kullanmasını bilmedi topuza benzer bişey yaptı. bide diyoki saçların çok uzun napıyım kısaltmak için kıvırıyorumbunda bile bana suç buldu.
bu bahsettiğim benim bulunduğum yerdeki en iyi kuaförlerden biri üstelik. gerisini düşünemiyorum.
cookie hayırlı olsun canım devamını da bekliyoruz en kısa zamanda
kızlar ben geldim tekrarrrrrama ne zaman gelsem yoksunuz yaaaa
kendimi çevrmdışı ileti yazıomus gibi hissediormmm
çağlacm çok sinir bozucu bi durum hiç bi kuaföre güvenilmez bu hayatta ben bunu anladm, umarm nişanında ve düğününde böylelerine denk gelmezsn cnmcm
bu arada bu gün bernardodan aldğım salata setimi gösteriym size kızlarr
çağlacım valla çok sevindim hayırlı olsun yaa ama kuaför olayını takma hangimiz mutluyuz ki kuaför konusunda boşver ya anlamışlar yapmışlar müşteri kaybettiler beğenseydin nişan düğünde kullanırdın
ahh canım kimbilir biz ne olcaz benim kaş haricinde güvendiğim kuaför taa kartalda düşün saçımı boyatmaya kartala gidiyorum ben napıcam kimbilir
ama makyaj konusunda boynerdeklerden yardım alıp kışın arkadaşıma makyaj yaptırdık doğal tonlar düğün için oda kullanılan makyaj malzemelerini güzsel bir fiyata aldı süper birşey hava alıdrıyo ve akyaj öncesi kremleri hediyeye geldi bende öyle yapcam tavsiyem kendi ürünlerinle git yada kendin yap ben gz makyajını kendim yapamıyorum arkadaşllarım yapıyor ama doğal takılıyorum prenses kate ninki çok doğaldı bende öyle yaptırcam ilerde herhalde.
yaa bu arada sözden detay bahset ne nasıl oldu felan hani isteme muhabbetinide anlatsana bize benim abla abi yok doğal olarak yakınlarımda göremedim kuzenlerimde hep büyük ve evliler o yüzden hep insanlara meraktan soruyorum.
çok sewinsim ya.. RAbiim inş bu mutlulugu bizede yaşatır:S fotoları beklemekteyiz:)
ayyy cnaımm benimmm çok sevindimm senin adınaa hep mutluuu ol en yakın zamanda fotolarını bekliyoruz
çok yorulduk bazen uzulduk ama bu da gecti :)
artık sözlüyümmm
sıcagı sıcagına paylaşmak istedim... yasamak isteyen herkese rabbim sevdigine sozlummmm diyebilmeyi de nasp etsinn
resimleri cekenlerden alır almaz eklicem.. umarım her ayrıntıyı cekebilmişlerdir
valla o kadar heyecanlıydım kii takip edemedim kızlar ilgilenemedim resim işiyle sizin icin her ayrıntıyı cekicektim ama kuaforden bile son dakika gelebildim eve....
elim ayagım titreye titreye sırtımdan soguk terler aktııı tum aksam ama sonuca degerdiiii
hepniizi seviyorummm
bu arada hepinizin adı silindi arkadaslar...
2 kişinin adı silinmedi.. onlarda reelden tanıdıklarımdı
topicdeki butun kızlar silindi
bu arada hepinizin adı silindi arkadaslar...
2 kişinin adı silinmedi.. onlarda reelden tanıdıklarımdı
topicdeki butun kızlar silindi
günaydınnnn:))
yahu zor bişi mi yeniden yazarz isimlerimizi silindiyse
neden silinmiş onu da anlayamadm ama:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?