'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pulda fiyatlar nasıl canım bu arada ben kendimi stradide yeni indirimlere saklıcam bana haber ver ama özellikle dediğim yağmurluk tipinin kabanı geldiğinde hep cevahire gidemeyebilirim nil o indirimleri bekliycem.ama çantayada ihtiyacım var bugün baktım ama doğru düzgün birşey gremedim kadikyde.

selamm kızllarrr

hoşgeldin tatlım nasılsın

valla çanta fiyatları aynı cnm her yerde 59du ben personel indrimiyle 50ye aldm sen düşün:S
aslnda bu kdr da pahalı deildi de euro yükseldi ya geçen ay bi gece kalıp tüm fiyatlara 5 tl gibi bi zam yaptık:S
şimdi herşey pahalı gelio benmde gözüme

Son düzenleme:
iyiyimm kızlar çok yorucuuydu sabahtan beri dışardayım arkadaslarla geziyorum yorulldumm bir sürü çeyizcikler buldum kendime ama tcihibo ya baktım çok şirin tencereler gelmiş =)

bende gördm bu gün cnm mağazasının önünden geçerken rengarenk yapmıslar vitrini, daha hiç bişi almadm tchibodan ama almayı planladığm bi kaç sey var

hım bende bakayım çantlara gezineyim biraz.

iyiyimm kızlar çok yorucuuydu sabahtan beri dışardayım arkadaslarla geziyorum yorulldumm bir sürü çeyizcikler buldum kendime ama tcihibo ya baktım çok şirin tencereler gelmiş =)

bende bir sitesine göz atayım yenilikler nelermiş bakalım

slm nasılsınız kızlarr?

ececim merak ettim seni durumlar nasıl iyimisiniz canım

ayyy cnaımm benimmm çok sevindimm senin adınaa hep mutluuu ol en yakın zamanda fotolarını bekliyoruz

canım ben de aknetrent kullandım. 5 ay önce bitti tedavim.. şimdi bebek cildi gibi cildim maşallah
inşallah sonradan bişey olmaz
sen de aman kafana takma, çoğalıyolar sonra.. normal günlük temizliğini yap, geçer hemen inşallah. nazara gelmişsin demek bebeğim.

nilcim ben de çok beğendim aldığını

evet nazara geldim, şimdi de iltihap akıyor.inşallah geçecek.
bundan sonra nazar dualarımı eksik etmeyeceğim.
erkek arkadaşımın da cildi benim gibi,hep iltifat falan alır.
bugün onun da alnında kocaman sivilce çıkmış.
Allah korusun daha kötü nazarlardan hepimizi

evet nazara geldim, şimdi de iltihap akıyor.inşallah geçecek.
bundan sonra nazar dualarımı eksik etmeyeceğim.
erkek arkadaşımın da cildi benim gibi,hep iltifat falan alır.
bugün onun da alnında kocaman sivilce çıkmış.
Allah korusun daha kötü nazarlardan hepimizi

aynen canımm butun gecemin yarısı rezil oldu.. neyseki sonradan heycan derdine dusup unuttum artık napıyım

nişan ve dugunde asla kuaforle calısmam ... calıssam da adı duyulmus onden makyaj provası alanlarla calısırım
yada direk bir makyozle...

evet yaa bide oturdugumm semtteki en kaliteli kuafordu guya!!!!

bi milyoncuda satılan seylerle makyaj yapıolar haram olsun aldıkları para hiçbişey demiyorum.. beceremeyince de bize suc buluyolar.. pudra suratımda camur gibi durdu diorum ve sadece ben degil ordaki diger musteriler bile yuzume acıyarak baktılar yani farkında o da.. cildin cok kuru hayatım ben napıyım diyo! ki benim cildim karmadır t bolgesi haric normaldir asla kuru bi cildim yok!!! hatırladıkca deli oluyorum

aman tatlım sen sözünü falan riske atma... cidden insanın morali cok bozuluyo

cookie hayırlı olsun canım devamını da bekliyoruz en kısa zamanda

amin canımmm tesekkurler

amin nilcimmm guzel dileklerin icin tesekkur ederimmm kasende cok sirinnn gule gule kullann

ah tatlımm ben zaten kendi urunlerimle gttim!
nars ın makyaj urunlerini kullanıyorum fondotemi allıgımı vs aldım gozune soktumm ama hiçbirini kullanmadı sonrada aa unuttum cok aceleye getirdin napim diyerek uste cıktı ve bir ozur bile dilemedi!

askım gelmiş kapıda beni bekliodu misafirler gelmişti ve artık yıkayacak vaktim de yoktu.. ne diyim o kıza bilmiorum eger bu heycanları yasamadıysa basına bin beterleri gelsin! bilerek yaptı cunku herseyiii

canım isteme muhabbetleri bizde baya komik oldu yaa... baya heycan yasadık aksam aksam

ilk basta ben iceri girdim gelen herkesin ellerinden falan opup hosgeldiniz dedim ( acayip heycanlı bi olaydı)

sonra iceri gectim sohbet muhabbet yapıldı icerde.. sıra geldi istemeyee

onun dedesi az duuyuo benim dedem de az duyuyo... onun dedesine tam 3kere artık iste artık iste dediler adam 3. de anladı, allahın emri peygamberin kavli die basladı... bu seferde benim dede anlamıyo

neee nee ne dio bu dio neyse sonunda bi sekilde anladı ve dediki

bole bi gelmeye kız verilmez... hepimiz şok.. annem arkada kuduruyo biri durdursun su adamı die askımın surat dustu millet söz takıcaz die geldi

neyse sonradan bagladı gelgelelim kızla oglan birbirini sevmiş bize evet demek duser hayırlı olsun dedi bi alkıs koptu

sonra ben kahveleri verdim, herkes içti en son askımın kahvesi gitti ( bol tuzlu ) ben kahveyle iceri girdim herkes ooo damat kahvesi de geldi dediler ve askım kahveyi bir dikişte içti ve daha yokmu yaa dedi :)

yine bi alkış kıyamet herkes tebrik etti tabi helal olsun cocuga diye :) bu asamadan sonra söz merasimine gecildi, dayım yuzuklerimizi taktı dedem dua okudu ve kesildi... ( dayımın ornek bir evliligi var yıllardır bizde evlilik hayatı cok guzel giden ornek evliligi olan bir buyuk takar genelde yuzugu)

sonra askımla ben pastamızı kestik

elleri optuk resimleri cekildik ailelerle, sonra ben getirilen cikolatayı ikram ettim herkese...

ardından servislere gecildi, börek corek pasta dolma ne varsa işte hazırladıklarımızı ikram ettik... yenildi icildi sohbet muhabbet derken musade istediler

ugurlarken yine eller opuldu yolculandı ve gun sona ermiş oldu..

bole işte ama o kahve vermeler cikolata tutmalar el opmeler ooof of yani sırtımdan soguk terler aktı

çok sewinsim ya.. RAbiim inş bu mutlulugu bizede yaşatır:S fotoları beklemekteyiz:)

amin canım benimm

ayyy cnaımm benimmm çok sevindimm senin adınaa hep mutluuu ol en yakın zamanda fotolarını bekliyoruz

tesekkur ederim balımm darısı basına

bu arada hepinizin adı silindi arkadaslar...

2 kişinin adı silinmedi.. onlarda reelden tanıdıklarımdı

topicdeki butun kızlar silindi

caglacımm tebrık ederım canım

günaydınnnn:))
yahu zor bişi mi yeniden yazarz isimlerimizi silindiyse
neden silinmiş onu da anlayamadm ama:S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…