kolay gelsinn canımmm
tesekkur ederim darısı basına
tesekkurler canım aminnn inşallah bende sizlerinkileri gorurum
teomerimmm tesekkur ederim tatlımmm aminnn darısı basınaaa
bizdeki fotoları aldımm ama hepsi sacmasapan.. ne tepsimi ne cicegimi nede yuzukleri cekmiş akıllı kuzenim
sadece aile ile olan fotolar var.. onları da kesip bicmeden koyamıyorum kesersem de bişey belli olmuyo.. askım onlardakileri toparlıcakmıs inşallah onun kardeşi ve kuzeni adam gibi cekmişlerdir bizimki becerememiş
zaten cogu sey istedigim gibi gitmedi... kuaforde cok sorun yasadım, hatta almaya gelme beni söz falan yok bu halde kimsenin karsısına cıkmam diye
anladımki herkese guven olmuyo.. ve bazı kuaforlerin inadına yaptıgını dusunuyorum tıpkı dunku gibi.. sac konusunda cok profesyoneller ama makyaj konusunda kesinlikle profesyonellik 0
son 15 dakika kala yapıldı makyajım ve resmen makyaj yapılarak nasıl cirkin olunurmus gordum kızlar... bir anda 10 yas yaslandırdı beni bambaska biri oldumkıza defalarca yapmaması gereken seyleri saydım ama o inadına yaptı ve bir ozur bile dilemedi ustelik her asamada orama burama kusur buldu
manikur yaparken yok derin cok ince yok cidin asırı kuru sacın soyle, tırnakların cok cansız falan filan
ilk defa bole bişeyle karsılasıyorum yuzumu rezil ettigi yetmezmiş gibi psikolojimide bozdumusteriyim ben yaa oyle bile olsa bole solenir mi?
ne kadar adi sey var onarı bastı suratıma aksam yuzumun heryanı kabarmıstı... surdugu pudramsı igrenc sey yuzumden 3-4 ton koyuydu ve resmen yuzum kirlenmiş gibi duruyodu ve daha neler neler hatırlamak bile istemiorum
eve girdigimde son 5 dakikada gozumdeki o acayip ısıtılı asaletle uzaktan yakından alakası olmayan tuhaf renkli gece lambası kılıkı farı silip kendimi biraz olsun adama benzetmekle ugrastım o kadar pişmanımkii keske kendim yapsaydım
normalde ben 1 kalem bi rimel bi de allık surerim ve o makyajdan yuzbin kat guzel durur
manikuru yaparkende resmen parcalamıs ellerimi yani zonk zonk zonkluyolar hala.. neydi bana garezi bilemiyorum şikayet edicem kendsini dun aceleden patronuyla gorusemedim
cookiem tatlım neler yaşamışsın öyleama gerçekten nedir bu kuaförlerin iş bilmez hali ya
ben de hiç memnun kalmadım şimdiye kadar.. mesela bi fön ya en basiti.. onda bile afedersin mal gibi oluyorum
benimde mezuniyet balomda o kadar sade olmasını söylememe rağmen makyajımı sahne makyajı gibi yapmışlardı.orchidea haklı valla... göz makyajından sonra bir süre ortalığı sisli gördüm. markasız şeyler kullanıyolar.
saçımın açık olmasını istedim upuzun saçım vardı kullanmasını bilmedi topuza benzer bişey yaptı. bide diyoki saçların çok uzun napıyım kısaltmak için kıvırıyorumbunda bile bana suç buldu.
bu bahsettiğim benim bulunduğum yerdeki en iyi kuaförlerden biri üstelik. gerisini düşünemiyorum.
kızlar ben geldim tekrarrrrrama ne zaman gelsem yoksunuz yaaaa
kendimi çevrmdışı ileti yazıomus gibi hissediormmm
çağlacm çok sinir bozucu bi durum hiç bi kuaföre güvenilmez bu hayatta ben bunu anladm, umarm nişanında ve düğününde böylelerine denk gelmezsn cnmcm
bu arada bu gün bernardodan aldğım salata setimi gösteriym size kızlarr
toriumdaki bernardodan cnm 9,75 düşmüştü
çok yorulduk bazen uzulduk ama bu da gecti :)
artık sözlüyümmm
sıcagı sıcagına paylaşmak istedim... yasamak isteyen herkese rabbim sevdigine sozlummmm diyebilmeyi de nasp etsinn
resimleri cekenlerden alır almaz eklicem.. umarım her ayrıntıyı cekebilmişlerdir
valla o kadar heyecanlıydım kii takip edemedim kızlar ilgilenemedim resim işiyle sizin icin her ayrıntıyı cekicektim ama kuaforden bile son dakika gelebildim eve....
elim ayagım titreye titreye sırtımdan soguk terler aktııı tum aksam ama sonuca degerdiiii
hepniizi seviyorummm
herkese günaydın kızlar sabah sabah uyandm bende mağazada toplantı var ona gidicem
çok sevdm çağlacm umarm herşey istediğin gibi geçmiştr tebrik ederm, artk sen bi sözlüsün:))
gizemcm meşhur kupalarımn resmlerini ekliym sen de gör:)
anladımki herkese guven olmuyo.. ve bazı kuaforlerin inadına yaptıgını dusunuyorum tıpkı dunku gibi.. sac konusunda cok profesyoneller ama makyaj konusunda kesinlikle profesyonellik 0
görüşmeyi çok isterim:)
sen İstanbul'da mı yaşıyorsun bu arada?
programın linkini de özelden atıp anlatıyorum canım
yihuuuu ben geldim:)
nasılsınız canlar:)
hoşgeldin canım nasılsın
sonunda sizi yakaladıııımmmmmmmm
tşk ederm kızlar beğenmenize sevndm, gizemcm özledm valla:)
orchideacm ne demek avm indirmlerini sen bana sor:))
selamm kızllarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?