'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla canım okuren bin kere hak verdim.
insanı öyle bir hale getiriyorlar ki, bambaşka biri gibi oluyor.
sahne makyajı gibi kat kat yapıyorlar.
valla düğünümde bile kendi makyajımı kendim yapmayı tercih ederim.
profosyonel miyim??? hayır,hem de hiç,ama en azından benim yapacağım makyaj herhalde bana daha çok benzer.
kuaförde yapılan makyajla güzel olanı hiç görmedim ben.

cookiem tatlım neler yaşamışsın öyle ama gerçekten nedir bu kuaförlerin iş bilmez hali ya
ben de hiç memnun kalmadım şimdiye kadar.. mesela bi fön ya en basiti.. onda bile afedersin mal gibi oluyorum
benimde mezuniyet balomda o kadar sade olmasını söylememe rağmen makyajımı sahne makyajı gibi yapmışlardı.orchidea haklı valla... göz makyajından sonra bir süre ortalığı sisli gördüm. markasız şeyler kullanıyolar.
saçımın açık olmasını istedim upuzun saçım vardı kullanmasını bilmedi topuza benzer bişey yaptı. bide diyoki saçların çok uzun napıyım kısaltmak için kıvırıyorum bunda bile bana suç buldu.
bu bahsettiğim benim bulunduğum yerdeki en iyi kuaförlerden biri üstelik. gerisini düşünemiyorum.

kızlar ben geldim tekrarrrrr ama ne zaman gelsem yoksunuz yaaaa
kendimi çevrmdışı ileti yazıomus gibi hissediormmm
çağlacm çok sinir bozucu bi durum hiç bi kuaföre güvenilmez bu hayatta ben bunu anladm, umarm nişanında ve düğününde böylelerine denk gelmezsn cnmcm
bu arada bu gün bernardodan aldğım salata setimi gösteriym size kızlarr

Eklentiler

• $salata seti.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 28

valla mezuniyet törenimde de,yemeğimde de fotoğraf çekimlerimde de makyajımı kendim yaptım.
olur da kuaförde yaptırmaya karar verirsem düğünde,nişanda kesinlikle kendi malzemelerimi götürürüm.
hiç denemedim ama kızlar bizim memlekette çok iranlı makyöz var, güzel makyaj yapıyorlarmış ama bilemiyorum,belki bi deneme makyajı yaptırırım düğünden önce (sanki yarın düğünüm var, bi de planladım)

çok şıkmış aldıkların. nerdeki mağazadan ladın?? şubatta istanbul'a gelince bakayım.

kızlar aslında bugün çok sinirlerim bozuk.
ben bundan 2 yıl önce sivilce tedavisi oldum,çok sivilceliydim açıkçası.
neyse herkesler cildimi çok beğenir oldu,tek bir leke kalmamştı,bi de beyaz tenli olunca çok dikkat çekiyordum.
dün çenemde iki koca sivilce çıktı.
2 yıldır arada ufak sivilceler çıksa da hiç böyle çıkmamıştı uzun zamandır.
nazar ettiler resmen yüzüme.
resmen çenemdeki sivilceler ağrıyorlar şu an

toriumdaki bernardodan cnm 9,75 düşmüştü

İstanbul'da kalacağım yere çok yakınmış.

Ayy İstanbul fikri bile heyecanlandırdı beni, 1 yıldır gitmiyorum çünkü İstanbul'u çok seviyorum ve dönünce çok mutsuz oluyorum.

filmlerde,dizilerde bile bakamaz oldum,hemen gözlerim doluyor.

ahhhh ahhhhhh

çağlacım valla çok sevindim hayırlı olsun yaa ama kuaför olayını takma hangimiz mutluyuz ki kuaför konusunda boşver ya anlamışlar yapmışlar müşteri kaybettiler beğenseydin nişan düğünde kullanırdın
ahh canım kimbilir biz ne olcaz benim kaş haricinde güvendiğim kuaför taa kartalda düşün saçımı boyatmaya kartala gidiyorum ben napıcam kimbilir
ama makyaj konusunda boynerdeklerden yardım alıp kışın arkadaşıma makyaj yaptırdık doğal tonlar düğün için oda kullanılan makyaj malzemelerini güzsel bir fiyata aldı süper birşey hava alıdrıyo ve akyaj öncesi kremleri hediyeye geldi bende öyle yapcam tavsiyem kendi ürünlerinle git yada kendin yap ben gz makyajını kendim yapamıyorum arkadaşllarım yapıyor ama doğal takılıyorum prenses kate ninki çok doğaldı bende öyle yaptırcam ilerde herhalde.

yaa bu arada sözden detay bahset ne nasıl oldu felan hani isteme muhabbetinide anlatsana bize benim abla abi yok doğal olarak yakınlarımda göremedim kuzenlerimde hep büyük ve evliler o yüzden hep insanlara meraktan soruyorum.

nilcim salata kaselerin harika çok beğendim çalıştığın yer alışveriş merkezinde diye hep indirimlerden haberin oluyor ve bizle paylaşıyorsun sağol hayatım.bu arada kupalar süpermiş bende istiyorum onlardan bakcam migroslara.

kızlar bugün sınavım vardı sevdiceğim sabahın köründe almaya geldi sınavdan çıktım onla beraber son durak 5 e gittik süperdi tavsiye ederim sonrada çamlıca tepesine gidip güzel bir yemek yedik harika bir gün geçirdim bu hafta sevdiceğim gidiyor çok üzülüyorum ama olsun bekliyeceğim.

umarım gününüz iyi geçmiştir.

çok sewinsim ya.. RAbiim inş bu mutlulugu bizede yaşatır:S fotoları beklemekteyiz:)

bunar çok şeker yahuuu:):)

bakayım migrosa yrın:)

anladımki herkese guven olmuyo.. ve bazı kuaforlerin inadına yaptıgını dusunuyorum tıpkı dunku gibi.. sac konusunda cok profesyoneller ama makyaj konusunda kesinlikle profesyonellik 0

bnde bunu dert ediyorum ilerde ne olcak die

görüşmeyi çok isterim:)
sen İstanbul'da mı yaşıyorsun bu arada?

programın linkini de özelden atıp anlatıyorum canım

link geldi tatlım saol:)
bn izmitteyim:) komşu sayılırz:)

sonunda sizi yakaladıııımmmmmmmm
tşk ederm kızlar beğenmenize sevndm, gizemcm özledm valla:)
orchideacm ne demek avm indirmlerini sen bana sor:))

ohh allah mutluluğunu daim etsin canım bende sevgilimle güzel bir gün geçirdim yakında bende msn de grüşmeye başlıyacağım sadece

sonunda sizi yakaladıııımmmmmmmm
tşk ederm kızlar beğenmenize sevndm, gizemcm özledm valla:)
orchideacm ne demek avm indirmlerini sen bana sor:))

nil valla bende özledim canım ya sen boş durmamış çeyiz almışsın yine bende inaşallah alcam ama şu sıralar hiç gezemiyorum ki ama bu aldıklarını bende beğenmiştim canım çok şirinler güle güle kullan.

saol tatlm valla hiç niyetm yoktu artk kendime bişiler alıym dedm dün iş çıkışı pulldan bi tane pembe çanta beğendm maaş hediyesi kendime onu aldm, bu gün de bunları görünce dayanamadm, indirmlere zaafm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…