bnmki:S yaw bnmki böyle sorunlu:S sizinkiler ne giydiğinize karışıyormu:S
bnmki:S yaw bnmki böyle sorunlu:S sizinkiler ne giydiğinize karışıyormu:S
benimki karışır kıskançtır şimdiden gelinliğinin göğüs kısmı açık olmucak ona göre haya kur diyor napalım seviyorum o üzülür diye kıyamıyorum
benimki karışır kıskançtır şimdiden gelinliğinin göğüs kısmı açık olmucak ona göre haya kur diyor napalım seviyorum o üzülür diye kıyamıyorum
berfin markafonida istanbul temalı nevresimler indirime giriyordu onun markası neydi yada bilen arkadaşlar ben unuttum isminide
aaa benimkide nişan kıyafetime tek omuz yaptırıcaktım saçlarım toplu olcak diye nişan kıyafetime tek kol yaptır bari demişti şaşırmıştımsonra da gelinliğini straplez alırsın diyor tabi duvak olcak ya rahat beyefendi
yok benimki hiç öyle şeyler demez canım benim herşeye karışır herşeyimi farkeder ufacık bir değişikliğimi farkeder kıyafet konusunda tutucu ailesinin yapısı muhafazakar benimkiside farklı ama o böle onu anlyıorum uymaya çalışıyorum sorun yaşamıyoruz pek kıyafet yüzünden canıım.
anladım benimki karışmaz öyle bana pek dedim ya etek boyu sadece :):):) benimde işime geliyor zaten açık giyinmem oda açık giyinmemi istemez dolayısıyla istemediği şeyleri ben zaten yapmadığım için sorun olmuyor
canım benim sevgilim yokkende etek elbise türü şeyler giymezdim onla tanışırken kot yada kanvas giyiniyordum iş hayatımdada hep pantolon giyiniyorum koşturmacalı geçiyor günü pek etek giyinmem bende giyinmeme dikkat ediyorum ama işte yapı farklı benim ailem bana karşır ben ne kısa ne açık giyerim ama karışırlar ama onun ailesinde herkes mutasıp bendende kapalı giyiniyor doğal olarak anlamıyordu bende sorunsuz bir şekilde hallettim kabul ediyor beni böyle ama zaten açık giyinmiyorum ama göğüs olayını sevmiyoo kızlar bide göğüsüm yok denecek kadar az kocaman göğsüm olsa kimbilir nasıl sorun yaşardım
caglacımm tebrık ederım canım
nasıl yanii bu nedemek:S
günaydınnnn:))
yahu zor bişi mi yeniden yazarz isimlerimizi silindiyse
neden silinmiş onu da anlayamadm ama:S
kızlar günaydın herkese pazartesi sendromu yaşamıyorum ilk defa çok dinç ve mutlu geldim pazartesi işe
çağlacım bütün ayrıntıları anllattığın için sağol çok hoş yav kasmaya gerek yokmuş baya gülmüşsünüz ben kasıntı işler diye duyuyordum valçok sevindim yüzüm güldü okurken güne y ler başladım.
isimlerimiz silinmiş yihuuuuu
günaydın kızlarrrr :) nasılsınız_?
isimlerde silindi ohhbenimkini yazmışmıydın nişanlılar yazılıyor mu 2013 yılı için düğünün hangi ay olacağını konuştunuz mu kızceler sevdiceklerinizle
evet canımm sn ne ıs yapıyosun tam olarak ve hangı sektorde calısıyorsun
çağlacım darısı başımıza tebrik ederim allah devamını getrisin inş. yazdınmı ayakkabının altına isimlerimizi ,,,,,
tesekkur ederim hayatcım amin darısı isteyen herkesin basına
yazdım canım dedim ya topicdeki herkes silindi zaten kursun kalemle yazmıstım cabuk silinen yumusak resim kalemleriyle
burdan degilde reelden tanıdıgım 2 arkadasım silinmedi sadece onlarda tabanın havada kaldıgı yere degmedigi kısma denk gelmişler malesef sonradan parmagımla sildim :26:
ben hstnede lab. sekreteriyim canım sen ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?