'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bnmki:S yaw bnmki böyle sorunlu:S sizinkiler ne giydiğinize karışıyormu:S

benimki karışır kıskançtır şimdiden gelinliğinin göğüs kısmı açık olmucak ona göre haya kur diyor napalım seviyorum o üzülür diye kıyamıyorum

berfin markafonida istanbul temalı nevresimler indirime giriyordu onun markası neydi yada bilen arkadaşlar ben unuttum isminide

Son düzenleme:
benimki karışır kıskançtır şimdiden gelinliğinin göğüs kısmı açık olmucak ona göre haya kur diyor napalım seviyorum o üzülür diye kıyamıyorum

aaa benimkide nişan kıyafetime tek omuz yaptırıcaktım saçlarım toplu olcak diye nişan kıyafetime tek kol yaptır bari demişti şaşırmıştım sonra da gelinliğini straplez alırsın diyor tabi duvak olcak ya rahat beyefendi

gögüs dekoltesine bnde karşıyım:) yaw bnm 2parcakcık:)

yok benimki hiç öyle şeyler demez canım benim herşeye karışır herşeyimi farkeder ufacık bir değişikliğimi farkeder kıyafet konusunda tutucu ailesinin yapısı muhafazakar benimkiside farklı ama o böle onu anlyıorum uymaya çalışıyorum sorun yaşamıyoruz pek kıyafet yüzünden canıım.

anladım benimki karışmaz öyle bana pek dedim ya etek boyu sadece :):):) benimde işime geliyor zaten açık giyinmem oda açık giyinmemi istemez dolayısıyla istemediği şeyleri ben zaten yapmadığım için sorun olmuyor

canım benim sevgilim yokkende etek elbise türü şeyler giymezdim onla tanışırken kot yada kanvas giyiniyordum iş hayatımdada hep pantolon giyiniyorum koşturmacalı geçiyor günü pek etek giyinmem bende giyinmeme dikkat ediyorum ama işte yapı farklı benim ailem bana karşır ben ne kısa ne açık giyerim ama karışırlar ama onun ailesinde herkes mutasıp bendende kapalı giyiniyor doğal olarak anlamıyordu bende sorunsuz bir şekilde hallettim kabul ediyor beni böyle ama zaten açık giyinmiyorum ama göğüs olayını sevmiyoo kızlar bide göğüsüm yok denecek kadar az kocaman göğsüm olsa kimbilir nasıl sorun yaşardım

alemsin kız

caglacımm tebrık ederım canım

darısı basına tatlım benimm :)

nasıl yanii bu nedemek:S

günaydınnnn:))
yahu zor bişi mi yeniden yazarz isimlerimizi silindiyse
neden silinmiş onu da anlayamadm ama:S

orchidea acıklamıs zaten canlarımm

ben zaten kurnazlık yapıp kursun kalemle yazmıstım silinsin diye..

rica ederim canımm :)

kasılma olayı sadece heycandan oluyor.. onun dısında guzel bir gun elbette

yok canımm seninle karbeyazı yazmadım siz benden 1-0 öndesiniz nişanlı oldugunuz icin istenmemiş sözlenmemiş arkadasları yazdım ben

ben 2013 haziran gibi gorunuyo canım.. eylul istiyorum aslında ama benimki o kadarını kabul etmiyo 2012 olursa olur eylul dio

bide balkon bahcesi fikrim var o yuzden azcık keyfini surebiliyim hemen kıs gelmesin diye yaz bası dugunu mantıklı geliyo

kıskançlık mevzularına girilmiş

benimki karısır ne giydigime.. bişey alcaksam surası acık burası acık der..
cok buyutmez ama askım bole giymesen bidaha dikkat edelim sole olmasın falan filan dio

gelinlige de karısır... pronovias ın aglaya modelni gostermiştim mesela bunun onu cok acık demişti, straplez zaten asla giydirmez ama allahtan bende sevmiorum straplez gelinlik

çağlacım darısı başımıza tebrik ederim allah devamını getrisin inş. yazdınmı ayakkabının altına isimlerimizi ,,,,,

çağlacım darısı başımıza tebrik ederim allah devamını getrisin inş. yazdınmı ayakkabının altına isimlerimizi ,,,,,

tesekkur ederim hayatcım amin darısı isteyen herkesin basına

yazdım canım dedim ya topicdeki herkes silindi zaten kursun kalemle yazmıstım cabuk silinen yumusak resim kalemleriyle

burdan degilde reelden tanıdıgım 2 arkadasım silinmedi sadece onlarda tabanın havada kaldıgı yere degmedigi kısma denk gelmişler malesef sonradan parmagımla sildim :26:

caglaaaa hayırlı olsun tekrar:)
resmler ne oldu..
bidee 2013 gelinimiyizz

bizde şubat tatili istiyoruz bakalım birde uzaktan gelicek akrabalar olduğundan ne yzıkki tatil dönemlerine getirmek durumundayız
yada çok zorlayıp 2012 aralıkta yaparmışız

başka nişanlı kim vardı ya ben karıştırdım :44:

:123:kaç yıllık birlikteliğin sonunda söz taktınız tatlım,,,

kızlar ya ben anca seneye askere giderken nişan söz olayına girerim yada 2013 ü bulur düğünden önce söz nişan olur 2013 kasımdada evlenirim gibime geliyor yani o yüzden 2012 de çeyiz alcam hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…