- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
kızlar ya ben anca seneye askere giderken nişan söz olayına girerim yada 2013 ü bulur düğünden önce söz nişan olur 2013 kasımdada evlenirim gibime geliyor yani o yüzden 2012 de çeyiz alcam hep
kızlar ya ben anca seneye askere giderken nişan söz olayına girerim yada 2013 ü bulur düğünden önce söz nişan olur 2013 kasımdada evlenirim gibime geliyor yani o yüzden 2012 de çeyiz alcam hep
bende rüyamda çok güzel şyler gördüm beni istemeye gelmişler o kadar kalabalıktı ki ben heycandan sapıtmış vaziyetteyim falan,,
şimdiden paraları biriktirmeye başla canım,,,
gızemm naber canım
caglaaaahayırlı olsun tekrar:)
resmler ne oldu..
bidee 2013 gelinimiyizz
bizde şubat tatili istiyoruz bakalım birde uzaktan gelicek akrabalar olduğundan ne yzıkki tatil dönemlerine getirmek durumundayız
yada çok zorlayıp 2012 aralıkta yaparmışız
başka nişanlı kim vardı ya ben karıştırdım :44:
:123:kaç yıllık birlikteliğin sonunda söz taktınız tatlım,,,
tesekkur edeim berfincimm
resimleri bizimkiler cekememiş tatlımm olmamıs hiçbiri cocukların eline vermişler makineyi herkes de bi telas vardı kimse ilgilenmeyince kucuk kuzen almıs cocuk ne anlasın ailelerle olan resimleri cekmiş sadece onda da her yandan kapalıyız onumuzde arkamızda sagımızda solumuzda adamlar var hep
sözlümün tarafı cekti bide askım o resimleri derleyip vericek ordan adam gibi bi resim cıkarsa eklicem.. ama kimse ne tepsiyi ne yuzukleri ne cikolatayı nede cicekleri cekmiş ole uzuldumki
hiçbişey yapamazsam ben suan cicegin tepsinin evdeki halini ve kurdelamın bende kalan parcasını eklicem size.. o gunku hallerini gorun cok isterdim inşallah o taraf cekmiştir..
evet 2013 geliniyim canım... bir aksilik veya degişiklik olmazsa 2013 haziran ayında evleniyorum.. :123:
ben karbeyazı biliyorum canım biri daha vardı ama nicki suan aklıma gelmiyo ..
2013 subat dimi? o zaman sen buyuk ihtimal ilk gelinlerden olcaksın canım :)
1 yıl canım
yaklasık 1 yıl 2 ay dan sonra falan sözlendik işte
hayır olsun cnm :):)
ya aklıma geldi ben rüyamda hep garip garip şeyler görüyorum garip varlıklar falan anlamı ne acaba ve ağlıyormuşum uykumda sürekli de sıçrıyorum :44:
başı benmi çekeceğimo zaman hep beraber hazırlık yaparmıyız benim için
bizde 1 yılın sonunda sözlenmiştik ahhh ahhh ne günlerdi yaaa :)
yaparız tabi canımm
sende bize evlilik nası bişey anlatırsın artık biz son ayları sayarken
canım yatarken ayetel kürsiyi okuyup yat,,,
okuyorum aslında çoğu zaman bazen unutuyorum ama küçüklüğümden beri uykumda ağlıyormuşum zaten en son bu sabah oldu evin kapısı açıkmış kapatırken kapıdan küçük yaratık gbii bişey görünüo üstüme doğru geliyor bağırdığımın farkındayım yarı uykulu yarı uyanığım çünkü anlamadım neyinn nesiydi :44::44: 6.hissin kuvvetli diyorlar ne alakaysa
bende rüyamda çok güzel şyler gördüm beni istemeye gelmişler o kadar kalabalıktı ki ben heycandan sapıtmış vaziyetteyim falan,,
kızlar size hiç dünür geliyo mu,,,,
tesekkur edeim berfincimm
resimleri bizimkiler cekememiş tatlımm olmamıs hiçbiri cocukların eline vermişler makineyi herkes de bi telas vardı kimse ilgilenmeyince kucuk kuzen almıs cocuk ne anlasın ailelerle olan resimleri cekmiş sadece onda da her yandan kapalıyız onumuzde arkamızda sagımızda solumuzda adamlar var hep
ben hiç rüya görmüyorum hatırlamıyorum bazen sıçrıyorum yılda bir oda bu aralar ayatel kürsüyüde okumaz oldum bugün okuyum beni dualar koruyor kızlar sakarım ben ya sapasağlam duruyor başıam bir iş gelmiyorsa duadır.
heyoo kızlar yaşımla geldim:119: ne güzel olmus bu tablo elinize sağlık| | | | |
|KK NİCK|İsim | Şehir|Meslek |Yaş |
1|Aşmunikal| Berfin| Kocaeli| Webmaster | 22
2|hayat8990| Hayat| Afyon| Tıbbı sekreter| 21
3|angelanil| Nil| İst(avcılar)| stradivarius sd aynı zamanda biyolog olma yolunda ilerliyo:)| 23
4|cokie| çağla| şehir| meslek| yaş
5|telomer| nuray| şehir| meslek| yaş
6|giz| gizem| istanbul| sigortacı| 23
7|ojolie| pelin| şehir| meslek| yaş
8|devrim32| özge| şehir| meslek| yaş
9|hayat8990| isim| şehir| sigortacı| yaş
10|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
11|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
12|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
13|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
14|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
15|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
16|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
17|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
18|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
19|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
20|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
heyoo kızlar yaşımla geldim:119: ne güzel olmus bu tablo elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?