'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende rüyamda çok güzel şyler gördüm beni istemeye gelmişler o kadar kalabalıktı ki ben heycandan sapıtmış vaziyetteyim falan,,

biz askerliği bekliyoruz işte gerçi hiçbi hazırlığımız yok geldikten sonrada hazırlıklar için bekleriz 2012 olmazda 2013 işte

bende rüyamda çok güzel şyler gördüm beni istemeye gelmişler o kadar kalabalıktı ki ben heycandan sapıtmış vaziyetteyim falan,,

hayır olsun cnm :):)

ya aklıma geldi ben rüyamda hep garip garip şeyler görüyorum garip varlıklar falan anlamı ne acaba ve ağlıyormuşum uykumda sürekli de sıçrıyorum :44:

caglaaaa hayırlı olsun tekrar:)
resmler ne oldu..
bidee 2013 gelinimiyizz

tesekkur edeim berfincimm

resimleri bizimkiler cekememiş tatlımm olmamıs hiçbiri cocukların eline vermişler makineyi herkes de bi telas vardı kimse ilgilenmeyince kucuk kuzen almıs cocuk ne anlasın ailelerle olan resimleri cekmiş sadece onda da her yandan kapalıyız onumuzde arkamızda sagımızda solumuzda adamlar var hep

sözlümün tarafı cekti bide askım o resimleri derleyip vericek ordan adam gibi bi resim cıkarsa eklicem.. ama kimse ne tepsiyi ne yuzukleri ne cikolatayı nede cicekleri cekmiş ole uzuldumki

hiçbişey yapamazsam ben suan cicegin tepsinin evdeki halini ve kurdelamın bende kalan parcasını eklicem size.. o gunku hallerini gorun cok isterdim inşallah o taraf cekmiştir..

evet 2013 geliniyim canım... bir aksilik veya degişiklik olmazsa 2013 haziran ayında evleniyorum.. :123:

ben karbeyazı biliyorum canım biri daha vardı ama nicki suan aklıma gelmiyo ..

2013 subat dimi? o zaman sen buyuk ihtimal ilk gelinlerden olcaksın canım :)

:123:kaç yıllık birlikteliğin sonunda söz taktınız tatlım,,,

1 yıl canım

yaklasık 1 yıl 2 ay dan sonra falan sözlendik işte

başı benmi çekeceğim o zaman hep beraber hazırlık yaparmıyız benim için

bizde 1 yılın sonunda sözlenmiştik ahhh ahhh ne günlerdi yaaa :)

Son düzenleme:
canım yatarken ayetel kürsiyi okuyup yat,,,

okuyorum aslında çoğu zaman bazen unutuyorum ama küçüklüğümden beri uykumda ağlıyormuşum zaten en son bu sabah oldu evin kapısı açıkmış kapatırken kapıdan küçük yaratık gbii bişey görünüo üstüme doğru geliyor bağırdığımın farkındayım yarı uykulu yarı uyanığım çünkü anlamadım neyinn nesiydi :44::44: 6.hissin kuvvetli diyorlar ne alakaysa

ben hiç rüya görmüyorum hatırlamıyorum bazen sıçrıyorum yılda bir oda bu aralar ayatel kürsüyüde okumaz oldum bugün okuyum beni dualar koruyor kızlar sakarım ben ya sapasağlam duruyor başıam bir iş gelmiyorsa duadır.

hadi bakalım hayırlı ugur olsun:) hayra vesile olsun..

kızlar size hiç dünür geliyo mu,,,,

bnm ablamın kaynanası var.. annem çok sever onu. hep gidip kolundan tutup ablamın kaynanasını bize getirir:) ablamın kaynanası anneannem yaşında.. öyle işte:)

beklemekteyiz ozman.. kurşun kalemde iyi fikir:)
düşünde artık daha güzelleri olur:)

:):) birde ben ne zaman rüyamda nişanlımı görsem benimle ilgilenmiyor rüyamda tabi ki hadi yorumlayın kızlar

heyoo kızlar yaşımla geldim:119: ne güzel olmus bu tablo elinize sağlık

Son düzenleme:
ececim ruyalar tersinedir diye yorum yapasım geldi

bende dun aksam bagırıyodum annem geldi yanıma uayndırdı burdayım kızım falan dedi sarıldı onla uyuduk dun aksam

ruyamda ben yatıodum sag tarafımdan birisi beni sarmaya calıstı karanlık bi el ama bana zararı yoktu sadece sarılmaya calısıodu kotuluk yapmak istemedigini biliodum ama korkuyodum
bagırdıgımı hatırlamıyorum ama

bana dokunma yoksa seni öldürürüm diye bagırıyomusum annem öle dedi

okuyp ufleyip yatarım genelde ama nie öle oldu bilemedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…