nil tam saatinde geldin söylediğin saat naptın canım iyimisin
iyiym şeker:) valla çok dakik bi insan oldm çıktm bende
yemek fln yemişssin sende afiyet olsn ben daha yemedm bişiler açıktmmmm
gelicem birazdan sonrada birlkte çeyizcikler bakarız daha mailime bile bakamadm neler indirme girmiş bakalmm
tşkler tatlım:)
nasıl geçti.d erken mi bitio senn mesai.d
kızlar benim anneme ne demeli o rüyasında ne görüyorsa gerçek oluyormuş adada akülü motora oğlanın tekiyle biniyordun dedi bana ondan sonraki haftada odamda mavi battanyimle oğlanla uyurken gördüğünü söyledi gözüme çok batıyorsun dedi.
bizim oturduğumuz yer küçük diye herkeslerden saklıyorum genelde avrupa yakasında takılıyoruz sağolsun görenler annecime hemen haber uçuruyo annemde kızıyo bende pek bişi anlatmadığım için kafasında kuruyo üzülüyorum ama anlatırsam kısıtlanırım en son küçükyalıda sahilde hoş bir restorantta yemek yedik hemen görmüş adadakiler anneme haber uçurmuslar sevdiceğimin tipini nesi varsa anlatmışlar annemde hep rüyasında onu görüyo
bide annem bizi ayırıryordun herhalde dedim oda çok mutluydun hep gülüyordun adada geziyordunuz dedi benim rüyalarım hep gerçek oluyo dedi çok gülüyorum sürekli rüya görüyor kadıncağız
canım yedim valla öğle aramda, bu arada ben birşey beğenemiyorum öyle bakıyorum ama siz birşeyi söyleyince yada beğenince alasım geliyor biri bana gösteriyor beğeniyorum kıyafette hemen beğendiğimi saniyede alırım ama çeyizde öyle olmuyor beraber bakalım canım gel sende
aynen cnm hatta bu haftaki shiftimi de söliym size ne zmanlar burda olucamı bilirsiniz:)
çarşamba perşembe tatilm onun dışında hergün 10da 11 de girip 3 te yada 4te çıkıorm bu hafta hiç kapanışım da yokkk
bişi dicem.. annen istihareye yatsın.. bn mesela erkek arkadaşım için yatmıştım:S hani hayırlı mı değilmi die senn için..
bişi dicem.. annen istihareye yatsın.. bn mesela erkek arkadaşım için yatmıştım:S hani hayırlı mı değilmi die senn için..
peki ne gördn cnm rüyanda, hayırlı mıymıss
ozman bnde rica edim birilerinden benm için yatsınlar.. olur dımıayrıca benim haricimde bu konuda iyi olan 2 kişiye daha yatmasını rica etmiştik
bn iyi şeyler görmedim.. yani rüyama göre bana hayırlı değil erkek arkadaşım:S ama hala devam ediyoruz..
yatalı 7 ay oldu.. ama ben hala ya hayırlı değilse.. ya yanlış yapıyorsam die kendimi düşünmeden alamıyorum:S
ozman bnde rica edim birilerinden benm için yatsınlar.. olur dımı
olur tabi canım.. biz bitane agzı dualı falan hocalık yapan bir bayana birde bu konuda iyi oldugunu bildigimiz birine baktırdık... hani ruyaları cıkıyo diolar ya ole birine
tavsiyem hoca ama... bence ruyası cıkan birinden cok hem hoca olup hem ruya olayında iyi olan birine solemek daha mantıklı
ya kızlar bişey sorucam istihareye sadece evleneceğin insanın hayırlı olup olmadığını görmek için mi yatılıyo ben bi kaç kere bişeyin olup olmayacağını merak ettiğim için yattım ama her zaman gördüğüm sıradan rüyalr gördüm =((
ya kızlar bişey sorucam istihareye sadece evleneceğin insanın hayırlı olup olmadığını görmek için mi yatılıyo ben bi kaç kere bişeyin olup olmayacağını merak ettiğim için yattım ama her zaman gördüğüm sıradan rüyalr gördüm =((
o duayı nerden bulucam ya sende varsa özelden yollasanabaşka seyler icinde yapılıyor..
onun duasında illa evlilik demiyorsun... şu şu iş
yada şu kulun benim için hayırlı mı? ben arada kaldım, aciz bir kulum, gaybı sen bilirsin, senin bilginin sınırı ve sonu yoktur bu kuluna yardım et rüyamda bana beyan et falan diye baya uzun bir duası vardı
bence herseye uyarlanabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?