'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nil tam saatinde geldin söylediğin saat naptın canım iyimisin

iyiym şeker:) valla çok dakik bi insan oldm çıktm bende
yemek fln yemişssin sende afiyet olsn ben daha yemedm bişiler açıktmmmm
gelicem birazdan sonrada birlkte çeyizcikler bakarız daha mailime bile bakamadm neler indirme girmiş bakalmm

kızlar benim anneme ne demeli o rüyasında ne görüyorsa gerçek oluyormuş adada akülü motora oğlanın tekiyle biniyordun dedi bana ondan sonraki haftada odamda mavi battanyimle oğlanla uyurken gördüğünü söyledi gözüme çok batıyorsun dedi.

bizim oturduğumuz yer küçük diye herkeslerden saklıyorum genelde avrupa yakasında takılıyoruz sağolsun görenler annecime hemen haber uçuruyo annemde kızıyo bende pek bişi anlatmadığım için kafasında kuruyo üzülüyorum ama anlatırsam kısıtlanırım en son küçükyalıda sahilde hoş bir restorantta yemek yedik hemen görmüş adadakiler anneme haber uçurmuslar sevdiceğimin tipini nesi varsa anlatmışlar annemde hep rüyasında onu görüyo

bide annem bizi ayırıryordun herhalde dedim oda çok mutluydun hep gülüyordun adada geziyordunuz dedi benim rüyalarım hep gerçek oluyo dedi çok gülüyorum sürekli rüya görüyor kadıncağız

canım yedim valla öğle aramda, bu arada ben birşey beğenemiyorum öyle bakıyorum ama siz birşeyi söyleyince yada beğenince alasım geliyor biri bana gösteriyor beğeniyorum kıyafette hemen beğendiğimi saniyede alırım ama çeyizde öyle olmuyor beraber bakalım canım gel sende

Son düzenleme:
tşkler tatlım:)
nasıl geçti.d erken mi bitio senn mesai.d

aynen cnm hatta bu haftaki shiftimi de söliym size ne zmanlar burda olucamı bilirsiniz:)
yarın ve perşembe tatilm onun dışında hergün 10da 11 de girip 3 te yada 4te çıkıorm bu hafta hiç kapanışım da yokkk

Son düzenleme:

bişi dicem.. annen istihareye yatsın.. bn mesela erkek arkadaşım için yatmıştım:S hani hayırlı mı değilmi die senn için..

ozman senn part time die geçiyor:)

bn bulandım yaw bugun:S

bende yatmıstım istahereye kızlar...

ayrıca benim haricimde bu konuda iyi olan 2 kişiye daha yatmasını rica etmiştik

gerci önce istişare sonra istiharedir.. yani etrafınızda akıl verecek hayırlı olup olmadıgını ongorebilcek bir buyuk olmadıgı takdirde istihare oneriliyor

benim annem ilk basta cızırtı cıkarmıstı ben o yuzden yaptım ve yaptırdım

ama herzaman icin kendinizin yatması ve sizin gordugunuz daha onemliymiş

bişi dicem.. annen istihareye yatsın.. bn mesela erkek arkadaşım için yatmıştım:S hani hayırlı mı değilmi die senn için..

aaa canım biliyormusun ben bunu hiç düşünemedim ne harika bir fikir söylicem bunu

kızlar ben istiraye yatamam ki hatırlamam gördüklerimi hiç birşey hatırlamıyorum

Son düzenleme:
peki ne gördn cnm rüyanda, hayırlı mıymıss

bn iyi şeyler görmedim.. yani rüyama göre bana hayırlı değil erkek arkadaşım:S ama hala devam ediyoruz..
yatalı 7 ay oldu.. ama ben hala ya hayırlı değilse.. ya yanlış yapıyorsam die kendimi düşünmeden alamıyorum:S

ayrıca benim haricimde bu konuda iyi olan 2 kişiye daha yatmasını rica etmiştik
ozman bnde rica edim birilerinden benm için yatsınlar.. olur dımı

olur tabi canım.. biz bitane agzı dualı falan hocalık yapan bir bayana birde bu konuda iyi oldugunu bildigimiz birine baktırdık... hani ruyaları cıkıyo diolar ya ole birine

tavsiyem hoca ama... bence ruyası cıkan birinden cok hem hoca olup hem ruya olayında iyi olan birine solemek daha mantıklı

hiç hoca tanıdıgım yok:S

ya kızlar bişey sorucam istihareye sadece evleneceğin insanın hayırlı olup olmadığını görmek için mi yatılıyo ben bi kaç kere bişeyin olup olmayacağını merak ettiğim için yattım ama her zaman gördüğüm sıradan rüyalr gördüm =((

ama tekrar soliyim canım kendi gordugun daha onemliii...

birde 3 kere ye kadar hakkın var... 3 kere bakabilirsin ilkinden emin olamadıysan yada bişey goremediysen

ruya ile amel olmaz diyolar

onunda dogruluk payı var ole herkes bakmasın bence

eger ailenizde size yol gosterecek buyugunuz yoksa

varsada suphede kalmıs size yol gosteremiyorsa

emin olamıyorsanız bakmanız tavsiye ediliyor... ben yatmadan once cok arastırdım annemin bole durumu olmasa yapmazdım

kızlar ya yatsammı göremiyceğimi düşündüğpüm için yatmadım ama erkek arkadaşım çok istiyor oda bende yatıcaz istiareye acaba annememimi yatırtsam

yok mesela ev alırken nblm bişeyi düşünürken..
zaten sıradan rüyalar oluyor:)
bn rüyamda kendime kırmızı siyahlı bi kazan aldıgımı görmüştüm..

başka seyler icinde yapılıyor..

onun duasında illa evlilik demiyorsun... şu şu iş

yada şu kulun benim için hayırlı mı? ben arada kaldım, aciz bir kulum, gaybı sen bilirsin, senin bilginin sınırı ve sonu yoktur bu kuluna yardım et rüyamda bana beyan et falan diye baya uzun bir duası vardı

bence herseye uyarlanabilir canım

o duayı nerden bulucam ya sende varsa özelden yollasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…