'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

priorin nedir kuşum :26:

turp mahvettı valla benı kusummm 2 kere yaptım dahada yapmamm en iyi gelen sınamekı oldu ocaktan berı kullanıyorum arada baya bı kestım saclarımı genede cok ıyı durumdalar

ocaktan beri her hafta kullandıysan helal olsun ben çok tembelleştim arada bırakıyorum ama banada sinemaki çok iyi geldi

minnakım priorin bir çeşit destek tablet.
aslında saç dökülmeleri için bilinir ama ben çok fena parçalanan tırnaklarım için özellikle kullanmaya başladım.
çeşitli forumlarda ve kk'da da priorinle saçını uzatanlar varmış.
şimdilik ilk 3 ay günde 2 tablet,sonraki 3 ay da günde 1 tablet kullanarak tedavi tamamlanıyor.
tabi 4-6 hafta sonra etkisini gözlemleyebileceğim.
inşallah işe yarar.
saç uzatma sabır ve biraz da deneme yanılmayı göze alma işi.

ocaktan beri her hafta kullandıysan helal olsun ben çok tembelleştim arada bırakıyorum ama banada sinemaki çok iyi geldi

8 haftada bi 2 hafta ara verıyosun kusum uzama genelde o dönemde oluyo. futurafların ılkı ocakta ıkıncısıde yanlıs hatırlamıosam agustosta kusum

benim böbreklerimde sorun var kusum kum falan öle kafama göre hiçbi ilacı kullanamıyorum doktorcuma sorim bi onu merak ettiimmm:44:

benim saçlarım şu anda senin ocaktaki saçların gibi, var ya böyle uzasın da daha ne isterim.
ayrıca ilaç bitkisel ve herhangi bir yan etki bulgusu yok ama sırf saç uzatmaya içilmez bence. ben daha çok tırnaklarımı düşünerek aldım ki çok da pahalı bi ilaç.

İnşallah bu kadar uzatmak bana da nasip olur. bu arada saçlarını artık boyamıyorsun galiba??
ben de artık boyamama kararı aldım da uçları zamanla sarıya döner herhalde,rahatsız eder mi? yoksa koyu kestane falan boyatıp sonra mı boyayı bıraksam bilemiyorum.

sınamekı baya bı boyayı akıtıyo canım ya benım ılk resımdekı uctakı sarılar varya kesıldı komple, bu sarımsı olan yer ılk resımdekı dıger bölüm bi yandan kendı rengım olsun komple dıyorum bı yandanda boyamak ıstıyorum. benımde döndü sarıya böyle ama normalınde bu kadar hatlı durmuyo sacımda flashında etkısı var kendı sac rengım küllü kumral saclarım gunesten acılmıs gıbı duruyo. kendı sac rengınle sarı paslaşan bı renkse rahatsız olcanı sanmıyorum

doğal saçlarım koyu kumral ama dip olunca sanki daha koyu duruyor.
şu an boyalı olduğu renkse orta kumral. şimdilik rahatsız olmazmışım gibi geliyor ama 2-3 ay sonra gerçekten rahatsız olup olmayacağımı anlarım.
Ayyyyy inşallah benim saçlar da seninkiler kadar uzar,sağ elin başıma

kusumm cok rahatsız olursan boya degilde cila attırırsın yıpranmasıda olmaz en azından

bak cila olabilir. inşallah gerek kalmaz yaa,kendi saç rengimi istiyorum evlenirken çünkü. hem uzun hem de kendi rengi.
bak şu an şöyle bi renge boyalı:

Eklentiler

• $Resim 02.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
minnakım saç uzunluğumuz ve saç şeklimiz aynı tek fark benim saçım kızıl kahve tonlarında

benimde hiç uzamazdı durdu şimdi tekrar bşlıycam küre ahh bu salar fönlendiğinde daha güzel oluyor

kızlar sizinkilerde çıt çıt kopuyomu uçları benim dip değilde uçlar taraktada elle açıncada çıt çıt ses çıkarıp kopuyo o yüzden senelerdir uzamadı saçlarım hiç

doğal saç rengim de profil resmimdeki anna karina'nın saç rengi gibi işte. şimdilik çok da sırıtmaz diyorum ama.:26:

doğal saç rengim de profil resmimdeki anna karina'nın saç rengi gibi işte. şimdilik çok da sırıtmaz diyorum ama.:26:

yok cnm rahatsız olcanı sanmıyorum. bende cok ıstıyorum dogal sacımla olmak dugunumde suanda zaten sevgılıcıkte ıstemıo kesınlıkle boyamamı bu halını cok sevdı ama ıste arada bole tutuyoo boya aşkım :101:

canım bı ara benımde oleydı cunku sacımın olmadıgı renk kalmamıstı ve sureklı duzlestırıcı masa yapıodum. sevgılım askere gidince saldım kendımı kese kesede gıderdım onları malesef baska caresı yok kırık sacların. sımdı cok sukur bı sıkıntı yok ama bazı yerlerde uclar beyazlasmaya basladı bu aralar gene duzlestırıcı kullanmaya basladım cunku malum yenı geldı sevgılıcık sureklı sacımı basımı yapıp gıdıyorum yanına:101:

benim adamım alıştı yaa,zaten hiç yapmamı da istemez,doğal halini daha çok sever.
benim saçlar da amazon gibi,kabarmaya da müsait boydalar.
şimdi uzun değil,tam kısa da değil,sabredilmesi en zor boylar.
ama benim amazon uzayınca da çok havalı oluyo işte,artı yönleri var.

ah sen bıde benım aksam nemlı sacla uyuyp sabah uyanmıs halımı görrsennn sukredersin kesin su boydalar hala tepemde toplanıyolar kabarınca :101:

offf benmde saçım çok kabarıyor buna çözüm şart

yarın iş yok sevgilim gidiyor diye yıllık iznimden 1 gün kullandım onla vakit geçireyim diye

ben uykuya tatlım,malum sabah iş var.

iyi gecelerrrrr:79::79::79::79::79::79:

iyi geceler canımmmmm

offf benmde saçım çok kabarıyor buna çözüm şart

yarın iş yok sevgilim gidiyor diye yıllık iznimden 1 gün kullandım onla vakit geçireyim diye

ben artık kuruduktan sona hafif bol sekilde topuz yapıorum kusum ertesı gune maşalı gibi oluyo

kimleri goruyorummm minnakcımmm hosgeldinnn

tesekkur ederim guzel dileklerin icin darısı basına balımm

ececim mesaj kutun kapalıymıs sanırım

| | | | |
|KK NİCK|İsim | Şehir|Meslek |Yaş |

1|Aşmunikal| Berfin| Kocaeli| Webmaster | 22
2|hayat8990| Hayat| Afyon| Tıbbı sekreter| yaş
3|angelanil| Nil| İst(avcılar)| tradivarius sd aynı zamanda biyolog olma yolunda ilerliyoo| yaş
4|cokie| çağla| şehir| meslek| yaş
5|telomer| nuray| şehir| meslek| yaş
6|giz| gizem| istanbul| sigortacı|
7|ojolie| pelin| şehir| meslek| yaş
8|devrim32| özge| şehir| meslek| yaş
9|hayat8990| isim| şehir| sigortacı| yaş
10|minnaksultan| naz| istanbul| modelist öğrencisi| 23
11|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
12|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
13|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
14|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
15|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
16|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
17|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
18|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
19|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle
20|kk nik ekle| isim ekle| şehir ekle| meslek ekle| yaş ekle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…