'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben varımmmm canımm

nasılsınn

kızlar
sitede duydum sacıma karanfil suyu surdum basım agrıyor simdide yaww sinuzitimi azdırdı heralde

iyilik cnm sen nasılsınn ne işe yarıyoki karanfil suyu iyice okuyup sürseydin keşke bende hindistan cevizi yagı aldım bgn saç uzatıyomus

iyilik cnm sen nasılsınn ne işe yarıyoki karanfil suyu iyice okuyup sürseydin keşke bende hindistan cevizi yagı aldım bgn saç uzatıyomus

iyiyim allaha sukur

canım mevsimsel dokulme var bende dokulmeye iyi geliyo diye surdum

dunde komplex bitki bakım yagı aldım icinde ne arasan var bakalım işe yarar inşallah :44:

hindistan cevizi yagı cok guzel kokar yaa ne guzel

geçmiş olsun canım inş tez zamanda geçer.bendeyaglara feci dadandım göbegimdeki yagları eritmek içinde biberiye kulllanıyorum odamda minicik bi aktar dükkanım oldu

ya banada bakım söyleyin yine burdan bir tarif aldım lavanta onu yapıcam inşallah. Bir de saçımı bu renk istiyorum karar verdim ama aktığında nasıl durur ki acaba? Cırtlak bi renk olmasın yada sarımsı turumcumsu bişey

Uploaded with ImageShack.us

önce bakım mı yapsam saçlarım çok güçsüz çünkü sanırım açtırmam gerekicek saçlarım çikolata kahve kızıl karışımı açtırmadan bu rengi yakalayamaz mıyım boyaları karıştırsak ?

Son düzenleme:
hindistan cevizi yagı saç uçlarındaki kırıklara çok iyi geliyomus ve çabuk uzatıyomus bende forumdan buldum zaten sen ne gibi bişey istiyosun ??

kızlar benim saçlarım çok kuru olduğu için hindistancevizi hint badem ve susam yağını haftada bir saçıma sürüyorum 1 saat bekletiyorum, bazende hindistancevizi yağını gün içinde uçlara sürüyorum ama yine yağlı olmuyor 3 ay kadar zencefil suyu döktüm durulamada o çok iyi gelmişti ona tekrar dönebilirm.

offf saç işleri çok karışık ya

benim saçımda hiç uzamaz ve kuru yaglanmıyo dr diyoki yaglanmayan saç uzamaz :2: ama saçlarım uzasın istiyorum =( dedigin gibi saç işi çok karışık

benim saçımda hiç uzamaz ve kuru yaglanmıyo dr diyoki yaglanmayan saç uzamaz :2: ama saçlarım uzasın istiyorum =( dedigin gibi saç işi çok karışık

ben,m saçlarımda senelerdir uzamıyordu düzelştirici yüzünden düzleştiriciyi 2010 eylülde bıraktım ve bakımları yaptım omuzlarımdaki saçlar göğsümün aşağısında şimdi uzadı yani hemde gözle görülür bir farkla ama işte sağlıksız duruyor düzleştirici sürmeme rağmen uçlar tiftik tifftik anca fön çektirince düzgün oluyor biraz daha uzasın brezilya fönü yaptırcam

bende duzleştirici kullanan kullana saclarım alıstı duzleştiricisiz yün yumagı gibi oluyorum ole kotu gorunuyoki

brezilya fonunu bende istiyodum ama kullanan kimyasalların zararlı oldugunu solediler vazgectim suan icin

benimde aynı düzleştiriciden ama düzleştirici olmadanda olmuyoki ya napacamı sasırdım valla brezilya fönünüde dedigin gibi kimyasllar yüzünden vazgeçtim

kızlar öyle bir geçer zaman ki izliyorum bi ara bakayım dedim.
saç uzatma konusuna dadanan ve kk ile bu sayede tanışan biriyim ve saçlarımı çeşitli bakımlarla uzatmıştım ki geçen yıl byağı kısa bir bob modeli tarzı kestirdim. kesinlikle pişman değilim ama yine saçlarımı uzatmak isiyorum.
en son saçımı temmuzda düzleştirdim sanırım.
bu aralar turplu suya başladım ve 5 gündür de priorin tablet kullanıyorum.
hem tırnaklarıma,hem de saç dökülmeye iyi ama saçını priorinle uzatan da çok oldu.
sinemaki tarifi kesinlikle işe yaramadı bende.
bakalım turplu suyu bir ay denemek istiyorum,inşallh işe yarayacak.henüz iki defa yaptım,üçüncüsü yarın.
zaten sevgilimle 5 temmuzda bir yıl saç kestirmeme iddiasına girdik.
inatçıyımdır,iyi de oldu o sebeple,kamçılandım.

Son düzenleme:

canımm beniim hayırlı uğurluu olsuuuunnnnnn darısıı başımızaa artık

minnak naz'ım dün migrosa baktm senin için ama kalmamıstı ben o kupaları toriumdaki migrostan almıstm belki başka migroslarda da olabilir cnm aklında bulunsn uğradığında bakarsn

tatlıım tesekkur ederiim baktıgın içiin bakıcam sürekli içimde kalcak yoksa bide sevgilicikle, seni seviyorum bardaamız var kız büssürü kalp gönderiyoo erkekte taşımaya çalışıyo ikimizdede var , onlarıda koycaz çeyizimize bide koltuk takımından raflara yaşam ünitesine masalara kdr herşeyi özel yaptırıcaz kuzeninin tanıdıgı varmıs kendıde o sekılde yaptırmıs ben bılmıyodum zaten kolay begenen bırı degılım ıyı oldu böle olmasıı

balım sinameki bana cok ıyı geldı turplu suyu denedım 2 kere bırınde yumusacık yaptı ıkıncısınde sacımı acamadım oturdum agladım hatta bırbırıne öle bi dolandıkii gözüm korktu bidaha yapmadım. hemen farkedıyo dıyolar uzama sen farkettınmı uzamayı? sinamekinin 3. turuna başlıcam ben aycangülün tarihlerinde.

ayy sorma kokusu da beni mahvetti. yumurta da karıştırınca büyük bir hızla saçıma sürüp kurtulmaya bakıyorum.
ama işe yarayacak gibi hissediyorum.
haftada iki defa yapmayı düşünüyorum henüz ilk haftamdayım. 3. yarın olacak işte. şimdilik çok hafif dip boyam belli oluyor.
bi de benim saçlarımın garip bi durumu var,boyatınca kimsayallar saç dibimi kuruttuğundan sanırım ilk 1 ay nem dengesine uzayana kadar hiç uzamazlar.
artık önümüzdeki haftadan itibaren kendii belli eder uzama konusunda.
ama priorin de kullandırğımdan hangisinin uzattığını anlayamayacağım.

banada sinemaki iyi gelmişti onuda 2 haftadır yapmıyorum yarın malzeme alayımda tekrar yapayım

bu arada turplu suyu hiç denemedim saçı yumuşatıyorumu benim saçımı bal ve zeytinyağı yumuştayo bide içine tarçın ve sütte koyuyorum mis gibi kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…