ben varımmmm canımm
nasılsınn
kızlar
sitede duydum sacıma karanfil suyu surdum basım agrıyor simdide yaww sinuzitimi azdırdı heralde
iyilik cnm sen nasılsınn ne işe yarıyoki karanfil suyu iyice okuyup sürseydin keşke bende hindistan cevizi yagı aldım bgnsaç uzatıyomus
iyiyim allaha sukur
canım mevsimsel dokulme var bende dokulmeye iyi geliyo diye surdum
dunde komplex bitki bakım yagı aldım icinde ne arasan var bakalım işe yarar inşallah :44:
hindistan cevizi yagı cok guzel kokar yaa ne guzel
hindistan cevizi yagı saç uçlarındaki kırıklara çok iyi geliyomus ve çabuk uzatıyomus bende forumdan buldum zaten sen ne gibi bişey istiyosun ??
benim saçım çok güçsüz cansız ince seyrek ve dökülüyor
sende hindistan cevizi yagı kullan ozaman canım saç tellerini falan güçlendiriyo bakalım bugun kullanmaya başlıcam sonuçları yazarım
nasıl kullanıyorsun canım?
kızlar benim saçlarım çok kuru olduğu için hindistancevizi hint badem ve susam yağını haftada bir saçıma sürüyorum 1 saat bekletiyorum, bazende hindistancevizi yağını gün içinde uçlara sürüyorum ama yine yağlı olmuyor 3 ay kadar zencefil suyu döktüm durulamada o çok iyi gelmişti ona tekrar dönebilirm.
offf saç işleri çok karışık ya
benim saçımda hiç uzamaz ve kuru yaglanmıyo dr diyoki yaglanmayan saç uzamaz :2: ama saçlarım uzasın istiyorum =( dedigin gibi saç işi çok karışık
çok yorulduk bazen uzulduk ama bu da gecti :)
artık sözlüyümmm
sıcagı sıcagına paylaşmak istedim... yasamak isteyen herkese rabbim sevdigine sozlummmm diyebilmeyi de nasp etsinn
resimleri cekenlerden alır almaz eklicem.. umarım her ayrıntıyı cekebilmişlerdir
valla o kadar heyecanlıydım kii takip edemedim kızlar ilgilenemedim resim işiyle sizin icin her ayrıntıyı cekicektim ama kuaforden bile son dakika gelebildim eve....
elim ayagım titreye titreye sırtımdan soguk terler aktııı tum aksam ama sonuca degerdiiii
hepniizi seviyorummm
minnak naz'ım dün migrosa baktm senin için ama kalmamıstıben o kupaları toriumdaki migrostan almıstm belki başka migroslarda da olabilir cnm aklında bulunsn uğradığında bakarsn
kızlar öyle bir geçer zaman ki izliyorum bi ara bakayım dedim.
saç uzatma konusuna dadanan ve kk ile bu sayede tanışan biriyim ve saçlarımı çeşitli bakımlarla uzatmıştım ki geçen yıl byağı kısa bir bob modeli tarzı kestirdim. kesinlikle pişman değilim ama yine saçlarımı uzatmak isiyorum.
en son saçımı temmuzda düzleştirdim sanırım.
bu aralar turplu suya başladım ve 5 gündür de priorin tablet kullanıyorum.
hem tırnaklarıma,hem de saç dökülmeye iyi ama saçını priorinle uzatan da çok oldu.
sinemaki tarifi kesinlikle işe yaramadı bende.
bakalım turplu suyu bir ay denemek istiyorum,inşallh işe yarayacak.henüz iki defa yaptım,üçüncüsü yarın.
zaten sevgilimle 5 temmuzda bir yıl saç kestirmeme iddiasına girdik.
inatçıyımdır,iyi de oldu o sebeple,kamçılandım.
balım sinameki bana cok ıyı geldı turplu suyu denedım 2 kere bırınde yumusacık yaptı ıkıncısınde sacımı acamadım oturdum agladım hatta bırbırıne öle bi dolandıkii gözüm korktu bidaha yapmadım. hemen farkedıyo dıyolar uzama sen farkettınmı uzamayı? sinamekinin 3. turuna başlıcam ben aycangülün tarihlerinde.
iyiyiz sen nasılsın? Bence evlilik yaşı en erken 24-25 olmalı benim için ideal olan 25 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?