- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
canım, ne güzel allah inancıyla dolu birisin. o halde bunu da düşünüp mantıklı bi sonuca varabilirsin: yani evlilik işi kısmet işi. allah'ın kime nasıl birini ne zaman nasip edeceğini bilemeyiz.. ablan için şu an hayırlısı böyle demekki... ne mutlu ki çok sevdiği ve sevildiğini zannettiği onu kandıran kötü bi insan yok hayatında. herşeyin hayırlısı olsun.
zamanı var demekki onun daha ..
bunu kafana takıp bozma sakın moralini
2 sene bekledim sözlüyüm sanırım bende 2013te evlencem((
sağol nuraycım ama ablamın arkadşlarının birer birer nişanlanıp ona hava atmalarını hazmedemiyorum =((
ne havası canım daha 22 yaşında ablacığın.. asıl ablan onlara hava atsın, gencim daha ne evlenmesi gibilerinden
kızlar bugün moralsizliğimin üstüne çok güzel bişey oldu iş yerinde arkadaşlarım pasta almışlar hediye almışlar doğum günümü kutladık,, çççookk mutlu oldum ya,, sağolsunlar unutmamışlar =))
canım mutlu yıllar bütün dileklerin kabul olsun
edacım hoşgeldin sayılı gün geçiyor benim 4 yıllık ilişkim var 3 yıldırda ayda 1 görüşüyoruz bazen 3 ay bile bekliyorum hep gün sayıyorum çok zor
ne havası canım daha 22 yaşında ablacığın.. asıl ablan onlara hava atsın, gencim daha ne evlenmesi gibilerinden
hayatın bize ne zaman ne getireceğini bilemeyiz,, hayat süprizlerle dolu,, ve ben inanıyorum ki ilerde bugünlerimi hatırlayıp tebessüm edicem,,, şükürler olsun ki allahımdan ne istedimse oldu ben istedim rabbim verdi,, yeterki isteyelim , inanalım ve sabırla bekleyelim ,,,
merhabalar kızlar nasılsınız? eve yeni geldim ben de.
hayatcım valla canım ben ablandan büyüküm bu durumda ve genç yaşta evlenenlere bildiğin acıyorum.
düşün evlenenler malum duba gibi kilo alırlar,çocuk yaparlar, vücutları çatlaklarla dolar, ciltlerinde lohusa lekeleri.
emzirmekten göğüsler sarkar.
bebek kakası temizlemekten saçlarını taramaya vakit kalmaz,o zor bulduğu kocasını bile gözü görmez .
vee ablan 22 yaşında çıtır mı çıtır bir genç kızken (tam bu yaşta olduğu gibi) onlar mahallenin 'teyze'si olurlar.
sence kim daha karlı?????
Edit:kimse alınmasın,bazı konularda kasıtlı abartma yoluna gittim.
ben durumumdan memnunum benim erkek arkadaşım yokken herkes lisede çıktı ayrıldı ben üniversitede buldum ve maşallah 4 yıldır devam ediyoruz resmiyet senye başlıycak olsada benim için ideal 25 26 benim annemde 26 da evlenmiş üniversite felan derken o yaş oluyor kızlar. bana göre böyle
tuttum bunu:)
bizim ailede dar düşüyor.. onlara kalsa çoktan evlenmem gerekiyordu:)
tuttum bunu:)
bizim ailede dar düşüyor.. onlara kalsa çoktan evlenmem gerekiyordu:)
cookie msj kutun dolu canımmmmmmmmmmm
2 sene bekledim sözlüyüm sanırım bende 2013te evlencem((
iyiyiz sen nasılsın? Bence evlilik yaşı en erken 24-25 olmalı benim için ideal olan 25 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?