'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol nuraycım ama ablamın arkadşlarının birer birer nişanlanıp ona hava atmalarını hazmedemiyorum =((

canım mutlu yıllar bütün dileklerin kabul olsun

edacım hoşgeldin sayılı gün geçiyor benim 4 yıllık ilişkim var 3 yıldırda ayda 1 görüşüyoruz bazen 3 ay bile bekliyorum hep gün sayıyorum çok zor

hayatın bize ne zaman ne getireceğini bilemeyiz,, hayat süprizlerle dolu,, ve ben inanıyorum ki ilerde bugünlerimi hatırlayıp tebessüm edicem,,, şükürler olsun ki allahımdan ne istedimse oldu ben istedim rabbim verdi,, yeterki isteyelim , inanalım ve sabırla bekleyelim ,,,

ne havası canım daha 22 yaşında ablacığın.. asıl ablan onlara hava atsın, gencim daha ne evlenmesi gibilerinden

evet daha 22 yaşında ne evlenmesi bnce arkadaşları hava atmayı bir kenera bıraksın ablan hava atsın telomerin dediği gibi 22 yaş evlenmek için erken bence benim görüşüme göre yani değilse ben evde kaldım

canım bak bnde 22 yaşındayım.. ve bnmde arkdaşlarım evleniyor.. ve insanlara bende özeniyorum.ve bende inş hayırlısyla nasip olur diorum.

ölüm anı ve evlilik anı belliymiş. zaman lazım sabır lazım.. geç olsun temiz olsun.. sen güçlü olki ablanatestek ver bence..

bu hemen hemen herkesn başıan gelince bişey üzmeyin bnce kendizi..

merhabalar kızlar nasılsınız? eve yeni geldim ben de.

hayatcım valla canım ben ablandan büyüküm bu durumda ve genç yaşta evlenenlere bildiğin acıyorum.
düşün evlenenler malum duba gibi kilo alırlar,çocuk yaparlar, vücutları çatlaklarla dolar, ciltlerinde lohusa lekeleri.
emzirmekten göğüsler sarkar.
bebek kakası temizlemekten saçlarını taramaya vakit kalmaz,o zor bulduğu kocasını bile gözü görmez .

vee ablan 22 yaşında çıtır mı çıtır bir genç kızken (tam bu yaşta olduğu gibi) onlar mahallenin 'teyze'si olurlar.

sence kim daha karlı?????

Edit:kimse alınmasın,bazı konularda kasıtlı abartma yoluna gittim.

iyiyiz sen nasılsın? Bence evlilik yaşı en erken 24-25 olmalı benim için ideal olan 25 yaş

ben durumumdan memnunum benim erkek arkadaşım yokken herkes lisede çıktı ayrıldı ben üniversitede buldum ve maşallah 4 yıldır devam ediyoruz resmiyet senye başlıycak olsada benim için ideal 25 26 benim annemde 26 da evlenmiş üniversite felan derken o yaş oluyor kızlar. bana göre böyle

tuttum bunu:)
bizim ailede dar düşüyor.. onlara kalsa çoktan evlenmem gerekiyordu:)

benim için de ideali 25-26 falan.
hatta daha da uzamasının hiç bir zararı da olmaz.
ben şahsen bu yıl evlenme durumum olsa hazır değilim psikolojik olarak.
bizimkiler de evleneyim istemiyo zaten.
ohhhhhh

cookie msj kutun dolu canımmmmmmmmmmm

aaa farkında diilim hiçç bakyım ona ben canım saoll

2 sene bekledim sözlüyüm sanırım bende 2013te evlencem ((

hosgeldin aramıza canımm

iyiyiz sen nasılsın? Bence evlilik yaşı en erken 24-25 olmalı benim için ideal olan 25 yaş

sonsuz katılıyorum..

benim 2013 ü bekleme nedenlerimden biri de 25 ten önce evlenmek istememem

2 sene 2 senedir... bekarlık zamanları geri gelmiyor nasılsa hayatımızın sonuna dek evli kalcaz

hayatcım 22 yas dedigin nedirki.. benim kuzen 28 yasında evlendi 28 yasına dek hayatına dogru durust tek insan cıkmadı

ama bi evlendi tam evlendi.. her yonden 4 4 luk bir eşi ve evliligi var gec olsun guc olmasın bole dusunupde uzme kendini

benim çalıştığım yerde herkes bu sene evlendi ama evlenen kızlar 28 yaşındaydı hatta 81 li arkadaşım geçen sene mayısta evlendi bu sene mayısta çocuğu oldu ve evlendiği adamla sürekli haftasonları bile yurt dışına gittiler gezdiler evlenmeden öncede çok geziyordu

bana gelince ben sevgilimin ev hallerini bildiğim için şanslıyım ne kadar uzak olsakta aynı şehirde yaladık üniversite ortamımız aynıydı ve ev hallerini herşeyini gördüm korkum yok beni istediğim her yere götürdü gezdirdi yeni yerler keşfettik onla tatil yapmak çok iyi geliyor bana o yüzden evlenmek isterim ama işte gel gelelim yaş olayı şimdi evlen dese yapamam hiç hazır değilim bu fikre o yüzden ya 2013 ya 2014 anca hazır olurum herhal

ben varımmmm canımm

nasılsınn

kızlar
sitede duydum sacıma karanfil suyu surdum basım agrıyor simdide yaww sinuzitimi azdırdı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…