'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

keşkee türkçe olsaydıı
çok güzel yaa özgecim ben yazıcaktımm minnak sultanaa benzettimm diyee sn yazmışsınn
minnakcımm izleesinn gelince kendinin benzetcekmi oda

kız nazlıya benziyo ama bizim nazlımız 13645232465212 kat daha güzel tabi kiiii

yeriiim siziiii andırıoooz biraz eveett bide bikaç bizi yakınenn tanıyan arkadasımız bu vıdeodakı hareketlerını bıze coook benzetıoooduuu bizde her ızledıgımızde kendımızı ızlıo gıbı oluoruzz ozgeem sende uctu uctu pozumuzdan anlamısındır bıraz hıeraktıf bı cıft oldugumuzuuu

buarada kıtaap muhabetı gecmıs kızlaar bız radyo tv okurken dönem odevlerımız abuk subuk seyler olurduu bı keresınde sahaflarla roportaj ıstemıslerdı benım kurbaaamda gıtmıs ordan bana bı kıtap almıs "kocacık ıstersem kölem olursun" dııyeee cok tatlı bı kıtaptı tıyolar verıyoduu

fılm olaraktaa onerebılıceemm a walk the remember ve cesaretın varmı aska.fransız fılmıydı sanırım cok begendıgımm fılmleeerr

ezgıııımmmm msj kutun doluu hayatııımmmm

Kızlar bizim meşhur mutsuzpunk'un yeni konusunu gordunuz muuu koptuumm dağıldım resmnnn

Nuraycımm bu konuda yapman gereken en guzel sey mail atmak olcaktır lokumum... taahhüt ettiğiniz tarihte gondermıosunuz ve beni zor durumda bırakıosunuz die..

ve biraz daha sert bi dille.

ezgimeee bende msj atmaya calıstımm ama msj kutusu doluu

miiiniiiimmmm şikilopummmm öperimm seniiiii

Selam kızlar..

Kim kime benziyo anlamadım yaaa.. Nuraycım yine iyi sabretmişsin 1 ay ben olsaydım cinnet geçirdim çok nadir netten alışveriş yapıyorum 3-5 günde gelmedimi sinir küpü oluyorum...

Bugün bendeniz etimek tatlısı yaptım üzerine kaymak tadında krem şanti yaptım... Immm miss gibi oldu...

Canımcım ben bi video paylaşmıştım ordaki kız minnağa benziomuş bebeğim...Geri sayfalarda var video

Aşklanmaya son 1.5 ay. Çok özledimmm uşağumu.
Allah kavustursun sizi kestanem. Bu arada şimdi kestaneli dondurma yedim, aklıma sen geldin.
Pelinimmm bende k-o-p- t-u-m ... :90: :90:

Allah bana oyle dert vermesin'miş. Sağ olsun benim için dua etmiş mutsuzpunk ablam.

Bu arada o şarkıyı ve o videoyu çok seviyorum.. İzleyip de ağlıyorum neden bilmiyorum ama beni duygusallaştırıyo o şarkı ve video. Miniiiimle de izlemiştik terasta otururken demişti kurbikle bana benzetiolar die hakikaten de oyle. videodaki kız acayip sempatik aynııı aşkokumm miniimmm gibii.

Ayyy canımmm yaaa.

Ne yaptınız enişteyle ?

Bugün tam 3 ay doldu.

Ayyy canımmm yaaa.

Ne yaptınız enişteyle ?

Bugün tam 3 ay doldu.

Kıyamam ya ne zordur. Ben çok uzuluyorum sevenlerin boyle hasret kalmasına.. Özlemek çok güzel, AŞK'ın bi parçası ama insan dokunmak, sarılmak istiyor... Allah kavuştursun bi an önce geçsin zaman kestane şekerim.

Eniştenle iyiyiz canım, hafif tribe bağlamıştı bugun ama ne demişler.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Annen haklı yani; işve, cilve bu olayın vazgeçilmezi.

Çok sevindim elma şekeriim,maşallah. Amin canım,inşallah.

Senden öğrenilecek çoook şey var.

akşamlarıda ben giremiyorum canım. Gündüz olduğun bir ara yüklerim bakarsın geri silerim. Anlaştık mı?:13:

anlaştık tabi balımm

anammm okudum cidden hazırlanmış ergenler. size ne yahuu. o yazdıkları konuya da yazsaydın bunu ve linki, hazırlıklı olsunlar hatta bence site yönetimi dikkata alsın. bi anda herkes üyelik alacak vs. ergen liseliler oluşturuyor bana kalırsa inci sözlüğü, ben ekşi sözlüğü tercih ediyorum.

Canım bi kız konu acmıstı bende ordan gordum zaten. site muhtemelen uyelıkleri kapatabilir. yeni üyelere karşı dikkatli olalım hoş onlar kendini belli eder zaten.

hu huuu
naber bakalım fıstıklarrr

ben de bol bol aşklandım da geldim
kuzumla yine yemek yaptık beraber, iyice alıştık valla
çok keyifli oluyo böyleeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…