keşkee türkçe olsaydıı
çok güzel yaaözgecim ben yazıcaktımm minnak sultanaa benzettimm diyee sn yazmışsınn
minnakcımm izleesinn gelince kendinin benzetcekmi oda
kız nazlıya benziyo ama bizim nazlımız 13645232465212 kat daha güzel tabi kiiii
Selam kızlar..
Kim kime benziyo anlamadım yaaa.. Nuraycım yine iyi sabretmişsin 1 ay ben olsaydım cinnet geçirdim çok nadir netten alışveriş yapıyorum 3-5 günde gelmedimi sinir küpü oluyorum...
Bugün bendeniz etimek tatlısı yaptım üzerine kaymak tadında krem şanti yaptım... Immm miss gibi oldu...
Allah kavustursun sizi kestanem. Bu arada şimdi kestaneli dondurma yedim, aklıma sen geldin.Aşklanmaya son 1.5 ay.Çok özledimmm uşağumu.
Pelinimmm bende k-o-p- t-u-m ...:90: :90:
Nee insanlar varya..
Hayır kestanem sana değil mutsuzpunk'aBana mı bu ? :44:
Allah kavustursun sizi kestanem. Bu arada şimdi kestaneli dondurma yedim, aklıma sen geldin.
Allah bana oyle dert vermesin'miş. Sağ olsun benim için dua etmiş mutsuzpunk ablam.
Bu arada o şarkıyı ve o videoyu çok seviyorum.. İzleyip de ağlıyorum neden bilmiyorum ama beni duygusallaştırıyo o şarkı ve video. Miniiiimle de izlemiştik terasta otururken demişti kurbikle bana benzetiolar die hakikaten de oyle. videodaki kız acayip sempatik aynııı aşkokumm miniimmm gibii.
Ayyy canımmm yaaa.
Ne yaptınız enişteyle ?
Bugün tam 3 ay doldu.
Kıyamam ya ne zordur.Ben çok uzuluyorum sevenlerin boyle hasret kalmasına.. Özlemek çok güzel, AŞK'ın bi parçası ama insan dokunmak, sarılmak istiyor... Allah kavuştursun bi an önce geçsin zaman kestane şekerim.
Eniştenle iyiyiz canım, hafif tribe bağlamıştı bugun ama ne demişler.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Annen haklı yani; işve, cilve bu olayın vazgeçilmezi.
Çok sevindim elma şekeriim,maşallah.Amin canım,inşallah.
Senden öğrenilecek çoook şey var.
Hayır kestanem sana değil mutsuzpunk'a
Güliiimiiimmm sana mail attım kuzummm
akşamlarıda ben giremiyorum canım. Gündüz olduğun bir ara yüklerim bakarsın geri silerim. Anlaştık mı?:13:
Yok be şeker, inat etmeye gerek yok. Tek formul bu aslında... Bi taraf kızıyosa, bi taraf alttan alıcak.
Kızlar inci sözlükten bize gelen bi bombardıman var adamlar uzaya cıkar gibi kk'yı basmaya geliyolar, hazırlıklı olun
http://ccc.incisozluk.cc/w/kad%C4%B1nlar-k%C3%BCl%C3%BCb%C3%BC-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-ziyareti-vol1/
anlaştık tabi balımm
anammm okudum cidden hazırlanmış ergenler. size ne yahuu. o yazdıkları konuya da yazsaydın bunu ve linki, hazırlıklı olsunlar hatta bence site yönetimi dikkata alsın. bi anda herkes üyelik alacak vs. ergen liseliler oluşturuyor bana kalırsa inci sözlüğü, ben ekşi sözlüğü tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?