'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım bana kalsaydı eğer seneye söz 2014 düğün istiyordum ben.. Yok benimki bekleyemezmiş daha fazla

sende resti çekkk pammıkkk prensessss
böylee tutumsuzz devam edersen böylee uzar beklemek zorunda kalırsın de

işte bu sebeple ancak bu konuda hassas davranmayı öğrenir. Bence açık açık söyle

canım peki açık açık sorduğunda ne diyo enişte
yani paramız yok sözü nişanı nasıl yapıcaz dediğinde ne diyo?

valla kızlar herşeyin kendi de farkında.. biz nişanı 13 bahar gibi düşünüyoruz.. düğünüde ben eylül-ekim gibi istiyorum.. benimkide diyorki nişan yapmayalım temmuzda evlenelim diyor.. bilmiyorum dha o kısma gelmediğimiz için zaman göstericek.. herşeyi yapıcaz edicez dert etme diyor

Günaydın güzellerim.

Hepinize musmutlu bir gün diliyorum.

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.

İnşallah en kısa zamanda herkesin ağzının tadı yerine gelir.

tünaydın kızlar,

ben gayet iyi uyandım ama şuan pek de iyi değilim. aşkım geç uyandı kendi işi olduğundan saat sorunu yok. uyuyamadım 5de uyudum dedi. 3de yatmıştık aslında.

bende neden uyuyamıyorsun içime dert oldu dedim. biraz nezle oldu nefes problemi çekiyor. ondan dedi.

önceden ben başlarda biraz süründürdüğüm için en ufak bi güzel söz söylesem yada konuşarak uyusak mutlu huzurlu uyudum diyordu. bende huzursuz musun dedim. bilmiyorum işte hayatım sıcak bi yandan nezle bi yandan öyle işte yazmış.

bende sende bi huzursuzluk var açıkça söyle dedim, hayatım gelme üstüme kızdırma sabah sabah daha ayılamadım yok bişey diyorum işte yazmış.

ben hiçbişey yazmıcam sanırım en doğrusu bu. gerçekten huzursuz mu değil mi ne nedir hiçbişey anlamadım

evlenmicem ben vazgeçtim galiba.

Son düzenleme:
merak ettim bak şimdi bulabilirsem izleyeyim bende kuzuşum.
buarada kızlar bende nazlimuya benzettim videodaki kızı tabisi bizim minnakımız ondan kat kat güzeeelll

merhaba kıymetcim. canım yanlış anlama lütfen ama bence sen kendin kuruntun yapmışsın böyle ufak detaylara takılıp hem kendini hem sevdiceğini üzüyorsun kuzum.havalar çok bunaltıcı yani çok normal bence uyuyamaması.
bak kendimden örnek vereyim. dün akşam ben hem arkadaşlar hem sevdiceğimleydim çok güzel vakit geçirdim.güldük eğlendik.sonra eve geldiğimde fena halde uykum vardı yattım hemen ama bir anda sebepsiz sıkıntı bastı içimi. gece sürekli uyandım.zaten sahura kadar azcık vaktim vardı onuda uyuyup uyanarak geçirdim. diyeceğim o ki zaman zaman sebepsiz olabilir böyle şeyler. uzun sürerse endişe et yoksa kendini yıpratma boş yere

bilmiyorum belki de kuruntu yapmışımdır. sıkıyorum galiba yoruyorum bu saçmalıklarımla. bi süredir böyle oluyor arada sırada.gerçi pazar günü yazlığa gitti orası serin oluyor orda rahat rahat uyudu. ne biliyim ben çok detaycıyım ya çokk. öyle böyle değil. o da bana diyor bazen takılma saçma sapan şeylere diye. adam huzursuz değilse de sayemde huzursuz oluyor.

kızlar selamlar herkes iyidir inşallah

kıymet canım ezgime katılıyorum kuruntu yapmışsın benim erkek arkdşma benziyorsun resmen bu huy ondanda avr asla keyfim yok diyemem ben neden ekyfim yok herşey iyiken neden yada dün başım ağrıdı konşamıcak durumdaydım aşkım özür dilerm asma konşamıyorm kapayalm ne olur dedim tamam giz dedi böylee oluyorrr

o yüzden evlenmekten vazgeçtim deme canım böyle şeyler hep olur insanalr sıkılır keyifleri olmaz benim yoktan yere keyfim kaça bilir ekşi surat olurum ama herşey güzel gider mesela senin erkek arkadaşındada böyle bir durum olmuş olabilir

öyle durumalrda benm sevglmn başı ağrısa bunalsa ben pek üstüne düşen msj atmam aşkım iyimisinde demem normal seyrinde olur davrnşlarm estra üstlenmem ama benimkinde o huy yok ekstra üstüme düşmeler herşey ekstra olduğu için bende sabah sabah uykum varken bunumu yapıyorsun derim diyorumda

Son düzenleme:
bugünlerde deli gibi tarif bakıyorum yapılacakalr listemdekiler

kedi dili ekler pasta tarifteki çikolotalı pudingi kullanmıcam kendim sos hazırlıcam

Kedi Dili Ekler Pasta tarifi, oktay usta kolay pratik resimli, Kedi Dili Ekler Pasta nasıl yapılır, Kedi Dili Ekler Pasta yapılışı anlatımı

bunu evde yapıyorduk ama gül böreği tarzında kızartıyorduk buda güzel olur gibi yufka mantı

Hazır Yufka Mantısı

bunu hiç denemedim köstebek pasta

Köstebek Pasta Tarifi

kedi dili tiremusu tiremusuyu kek hazırlıyıp yapıyordum böylede denicem

Tatbilir.com | Kedidili Bisküvili Tiramisu

krep denemek çok istiyorum

Kıymalı Kaşarlı Krep Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

kıymetcim canım bazen bende tıpkı senin gibi bazı detaylara takılıyorum bu huydan benim erkek arkadasımdan bulaştı bana inan huzur kalmıyor. o sana öyle söylerek işve yapmış işte :) şimdi söylemedi diye inan huzursuz olduğu anlamını çıkarmamalısın cnm bnm.

bu huyumun kendimde farkındayım bu benim için iyi en azından hatamı anlıyorum kendimi telkin ediyorum bidaha yapmıcam diye. özür dilerim üstüne geldiysem yazdım o da özür dileyecek birsey yok biraz hastayım ondan huysuzum asıl ben özür dilerim yazmışş. sen sıkma canını yokbirşey yazmışş yerimmm

çok kısa sürdü evlilikten vazgeçip sonra vazgeçmekten vazgeçmem Allahtan tatsızlıklarımız hiç uzamıyor.

tatlım sen zaten kendi hatanın farkındasın önemli olanda bu. bir süre hareket etmden önce 2 kere düşünerek bunu yenebilirsin diye düşünüyorum canım.o zaman daha mutlu bir ilişkin olur ve kafan daha rahat olur

gizimm ben bunlarıda senide yerim ki amaaa
köstebek pastayı bir kere yedim sadece ve çok beğenmiştim.bunuda en kısa zamnda deniyeceğim inşallah. krep ve mantıyıda sıraya koydum. kedi dilini sevmediğim içn onları almadım listeme. tiramisu kekle daha nefis bana göre. liseden beri çok yaparım tiramisuyu
ay aslında akşama yemeğim yok bunalrdan birinimi yapsam kii
ama dolapta sebzeler var çürümesin onları bitireyim gidip bir güzel biber dolması yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…