Öyle canım ben hatta bu maliyeti düşününce 2014 olmasını istiyorum. Aşkım beni neden bu kadar zorluyorsun diyor. İzin versem herhalde ocakta evli oluruz. Masrafları arttırıyorum durmadan Mayısı zor kabul ediyor. Bence sende öyle yap. Maliyet artarsa, nikah gecikir o gecikirse sana dokunması için çok bekler.
Canım bana kalsaydı eğer seneye söz 2014 düğün istiyordum ben.. Yok benimki bekleyemezmiş daha fazla
Canım bana kalsaydı eğer seneye söz 2014 düğün istiyordum ben.. Yok benimki bekleyemezmiş daha fazla
sende resti çekkk pammıkkk prensessss
böylee tutumsuzz devam edersen böylee uzar beklemek zorunda kalırsın de
işte bu sebeple ancak bu konuda hassas davranmayı öğrenir. Bence açık açık söyle
canım peki açık açık sorduğunda ne diyo enişte
yani paramız yok sözü nişanı nasıl yapıcaz dediğinde ne diyo?
Yaa ben burayı nasıl kaçırmışım selam kızlarr
HoşgeldiinnnYaa ben burayı nasıl kaçırmışım selam kızlarr
Hoşgeldiinnn
Günaydın güzel gelinciklerrrr
tubimmmmmmmmmmmmm tünaydın
öğlen olduu canikoşuummmmmm
merak ettim bak şimdi bulabilirsem izleyeyim bende kuzuşum.kuzucum güney kore sineması sever misin bilmem ama onlar adamı resmen dumur ediyolar
insan sevgilisinin kıymetini anlıyo gerçekten
'a moment to remember ' başta olmak üzere
'windstruck' 'daisy'
bunlar hep güzel filmlerdir.
günaydınlar herkesee
dilerim herkesin ilişkisindeki kara bulutlar sonsuza dek kaybolur
tünaydın kızlar,
ben gayet iyi uyandım ama şuan pek de iyi değilim. aşkım geç uyandı kendi işi olduğundan saat sorunu yok. uyuyamadım 5de uyudum dedi. 3de yatmıştık aslında.
bende neden uyuyamıyorsun içime dert oldu dedim. biraz nezle oldu nefes problemi çekiyor. ondan dedi.
önceden ben başlarda biraz süründürdüğüm için en ufak bi güzel söz söylesem yada konuşarak uyusak mutlu huzurlu uyudum diyordu. bende huzursuz musun dedim. bilmiyorum işte hayatım sıcak bi yandan nezle bi yandan öyle işte yazmış.
bende sende bi huzursuzluk var açıkça söyle dedim, hayatım gelme üstüme kızdırma sabah sabah daha ayılamadım yok bişey diyorum işte yazmış.
ben hiçbişey yazmıcam sanırım en doğrusu bu. gerçekten huzursuz mu değil mi ne nedir hiçbişey anlamadım
merak ettim bak şimdi bulabilirsem izleyeyim bende kuzuşum.
buarada kızlar bende nazlimuya benzettim videodaki kızıtabisi bizim minnakımız ondan kat kat güzeeelll
merhaba kıymetcim. canım yanlış anlama lütfen ama bence sen kendin kuruntun yapmışsın böyle ufak detaylara takılıp hem kendini hem sevdiceğini üzüyorsun kuzum.havalar çok bunaltıcı yani çok normal bence uyuyamaması.
bak kendimden örnek vereyim. dün akşam ben hem arkadaşlar hem sevdiceğimleydim çok güzel vakit geçirdim.güldük eğlendik.sonra eve geldiğimde fena halde uykum vardı yattım hemen ama bir anda sebepsiz sıkıntı bastı içimi. gece sürekli uyandım.zaten sahura kadar azcık vaktim vardı onuda uyuyup uyanarak geçirdim. diyeceğim o ki zaman zaman sebepsiz olabilir böyle şeyler. uzun sürerse endişe et yoksa kendini yıpratma boş yere
tünaydın kızlar,
ben gayet iyi uyandım ama şuan pek de iyi değilim. aşkım geç uyandı kendi işi olduğundan saat sorunu yok. uyuyamadım 5de uyudum dedi. 3de yatmıştık aslında.
bende neden uyuyamıyorsun içime dert oldu dedim. biraz nezle oldu nefes problemi çekiyor. ondan dedi.
önceden ben başlarda biraz süründürdüğüm için en ufak bi güzel söz söylesem yada konuşarak uyusak mutlu huzurlu uyudum diyordu. bende huzursuz musun dedim. bilmiyorum işte hayatım sıcak bi yandan nezle bi yandan öyle işte yazmış.
bende sende bi huzursuzluk var açıkça söyle dedim, hayatım gelme üstüme kızdırma sabah sabah daha ayılamadım yok bişey diyorum işte yazmış.
ben hiçbişey yazmıcam sanırım en doğrusu bu. gerçekten huzursuz mu değil mi ne nedir hiçbişey anlamadım
evlenmicem ben vazgeçtim galiba.
kızlar selamlar herkes iyidir inşallah
kıymet canım ezgime katılıyorum kuruntu yapmışsın benim erkek arkdşma benziyorsun resmen bu huy ondanda avr asla keyfim yok diyemem ben neden ekyfim yok herşey iyiken neden yada dün başım ağrıdı konşamıcak durumdaydım aşkım özür dilerm asma konşamıyorm kapayalm ne olur dedim tamam giz dedi böylee oluyorrr
o yüzden evlenmekten vazgeçtim deme canım böyle şeyler hep olur insanalr sıkılır keyifleri olmaz benim yoktan yere keyfim kaça bilir ekşi surat olurum ama herşey güzel gider mesela senin erkek arkadaşındada böyle bir durum olmuş olabilir
öyle durumalrda benm sevglmn başı ağrısa bunalsa ben pek üstüne düşen msj atmam aşkım iyimisinde demem normal seyrinde olur davrnşlarm estra üstlenmem ama benimkinde o huy yok ekstra üstüme düşmeler herşey ekstra olduğu için bende sabah sabah uykum varken bunumu yapıyorsun derim diyorumda
bilmiyorum belki de kuruntu yapmışımdır. sıkıyorum galiba yoruyorum bu saçmalıklarımla. bi süredir böyle oluyor arada sırada.gerçi pazar günü yazlığa gitti orası serin oluyor orda rahat rahat uyudu. ne biliyim ben çok detaycıyım ya çokk. öyle böyle değil. o da bana diyor bazen takılma saçma sapan şeylere diye. adam huzursuz değilse de sayemde huzursuz oluyor.
bugünlerde deli gibi tarif bakıyorum yapılacakalr listemdekiler
kedi dili ekler pasta tarifteki çikolotalı pudingi kullanmıcam kendim sos hazırlıcam
Kedi Dili Ekler Pasta tarifi, oktay usta kolay pratik resimli, Kedi Dili Ekler Pasta nasıl yapılır, Kedi Dili Ekler Pasta yapılışı anlatımı
bunu evde yapıyorduk ama gül böreği tarzında kızartıyorduk buda güzel olur gibi yufka mantı
Hazır Yufka Mantısı
bunu hiç denemedim köstebek pasta
Köstebek Pasta Tarifi
kedi dili tiremusu tiremusuyu kek hazırlıyıp yapıyordum böylede denicem
Tatbilir.com | Kedidili Bisküvili Tiramisu
krep denemek çok istiyorum
Kıymalı Kaşarlı Krep Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?