'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o zamanlar da uyuyamazdı ama şerrimden başlarda ben istememiştim tam yatacakken moralini bozacak bişey yapıyordum uyuyamıyordu yazıkk neyse ki hemen atlattık daha olumlu olmam lazım. işveymiş demek onlar

farkındayım bidaha yapmıcam böyle şeyler sıkıyorum böyle bunaltıyorum belki de. sağol canımcım dinlicem sizleri benden tecrübelisiniz bundan faydalanıcam

Son düzenleme:
kıymet canım kendini bilmen ne güzelll kuzum bizim gibisnz bizde hiçbişi olmasa bile özür diliyoruz böyle olunca

yee ezgim yeeee köstebek pastayı yiyordum ama denemmeştm inan tariflerde biryerlerde çukur oluştur diyordu ben ortasının öyle oldğnu bile anlamadm o tarif süper oldu resimli resimli

krep ve mantı içinde benim sevgilicik gidiceği için haftasonalrıda haftaiçleride bana kalıyor meşgale lazımdı bol bol mutfakta takılcağım artık denemlermi paylaşırım

tiremusu kekle bencede en nefisi italyanalr kedi diliyle yapıyordu sanırsam orjinali kedi dili bende kedi dilinden pek haz etmiyorum bu arada harley tatlısı acaip beğenildi çevremdeki çoğu arkadaşım bayıldı canım yapıp yiyolarmış akşamları hatta bitanesne hangi pastaneden aldnz banada alın demiş komşusu :)))))))

yapmaa sebze yemeğin var ise bişi canım benim yemekle aram hiç yok varsa yoksa tatlı tuzlu yemek olayına gircem bezelye ayşe kadın pilav felan biliyorm ama zor yemekleri öğrenmeye heves etttim :))))))))) karnıyarık yapmadm hiç onu istiyorum öğrenmek

kıymet gavura kızıp oruç bozmaya benzedi seninkisi olur böyle ramazandayız sakin ol biraz.
benim aşkımda bir kıza yazması gereken maili bana atmış. "işlerim yoğun bu aralar ondan ihmal ediyorum seni. F... en yakın zamanda yanına geleyim habihal edelim. Görüşmek dileğiyle..." F. kimse ona atman gereken maili bana attın. Oruçluyken daha dikkatli olmak lazım diye mesaj attım. Sonuç beni arayıp yeminler etti.

Son düzenleme:

akşam gidince kıymalı biber dolması yapıcam gizim.onuda severimm yanınada çorbayla cacık düşünüyorum.iftarada tek çeşit yetiyor bana onu bile zor yiyorum.
buarada krep,köstebek pasta ve mantıyı sevdiceğime gönderdim maille cevap olarak" cuma veya cumartesi iftarda bunların hepsini istiyorum küçük hanım" yazmış yapmam mııı ben hiç onaa oyy istesin yeter

özlemcim bakıyorum hemen çeyizciklerine

inanmamış gibisin canım?

inanmamış gibisin canım?

Yok canım kızıda tanıyorum ama o tanıdığımı bilmiyor. Ben haline güldüm aşkımın bir an ciddi ciddi kıskandığımı düşündü.
ben söylerken dedim zaten aşkım oruçluylen dikkat et diye gülücükle attım mesajı.
"gerçek olsa ne yapardın?" dedi. dalga geçtiğimi anlayınca bende "sorgulamadan terk edeceğimi söyledim.

benim kıskançlığım fenadır, muhtemelen benimkini gebertirdim ben

oww çok sert ödü kopmuştur eniştenin

benim kıskançlığım fenadır, muhtemelen benimkini gebertirdim ben

Aynen. Islak odunla döverim.

Ben hiç uğraşmazdım.
Benden mahrum ederdim diye düşünüyorum.
Ardıma bakmadan eve gider eşyamı toplar yeni aşkıyla mutluluklar dileyen not yazar yatağın üzerine bırakır şehir değiştirirdim.
Ailem deli olduğumu bildiğinden cesaret edip söylemezdi sanırım. Sigortasız çalışır izimi buldurmazdım.Vicdan azabıyla gebersin

aldatırsa tabi ki ben de uğraşmazdım canım
sadece başka bi kıza bu aralar seni ihmal ettim tarzı bi mail atsa ( aralarında bişey olmasa bile ) işte o zaman gebertirdim onu ben

oww çok sert ödü kopmuştur eniştenin

zaten söylüyor senin bu inatçılığından, deliliğinden korkuyorum. İlerde şeytana uyarsam bir anlık gafletle silersin beni diyor.
bende dedim "seni bir anlık gafletle bir erkekle aldatırsam ve sen bunu anlayışla karşılarsan söz bende sana karşı anlayışlı olurum"

anlamadı şimdi ben :26:
o maili senin kıskandırmak için mi uydurmuş enişteeeee

Mail uyduruk değil canım gerçekten dalgınlıkla atmış. Hatta "sen neredebiliyorsun?" diye önce bocaladı. Sonra dedim maillin altında önceki mailler yazıyordu" diye.
"Eşler arasında azda olsa kıskanma olmalı yoksa benim yaptıklarımı hep aşırı bulacaksın." diyor.Kıskanmadığım içinde beni yeteri kadar sevmemekle suçluyor. Hatta arkadaşımın düğününe benimle gelecek başka bir erkekle dans etmeyeyim, bana dokunmasın diye

ben seni göremedim Haticem ya

akşama misafir var anneme yardım edicem, ancak akşam girerim bidaha.

Son düzenleme:
kızçeler herkesler yoğun galiba. çıkıyorum bende birazdan eve gidip mama yapcam daha. öpüyorum sizleri hayırlı iftarlar

kuzularım nasılsınız?
giremedim dün, bugün de geçmişe bakamadım.. yalnız haticenin yazısı dikkatimi çekti.. erkek arkadaşın o maili kime atmış gerçekten :26:

kızlar biz nişanda konuklarımıza hediyelik olarak magnet siparişi vermiştik bildiğiniz üzere.. tam 1 ay oldu hala gönderemedi ilgili kişi. çok sinirliyim..
temmuzun başında vermiştik siparişi ve ne zaman teslim alabileceğimizi sorduğumda 'çok yoğunuz tam tarih veremiyoruz' dedi.
blog tan takip ettim siparişlerini, tüm gönderdiklerini blog sayfasında paylaşıyo. baktım hiç göndersi yok tekrar mail attım tarih sordum. çünkü yoğun falan değildi..bana temmuzun sonuna kadar size ulaşacak endişe etmeyin dedi.
ağustos oldu ne haber var ne gelen kargo.. geçen hafta mail attım tekrar, kusura bakmayın ben hastalandım yapamadım vs. yazdı. ve kargoya verilme tarihini bugün olarak gösterdi.
gelin görün ki hala kargoda falan değil ürünler, hatta üretilip üretilmediğinden bile şüpheliyim.
kişisel facebook hesabından da baktım sık sık videolar vs.paylaşıyo belli ki zamanı da bol ve hasta değil.
ilk hastaydım yapamadım dediğinde çok üzülmüştüm ama şimdi aptal yerine konduğumu falan düşünmeye başladım.
biz magnetlerin ücretinin tümünü yatırdık onun hesabına sırf bir an önce teslim edilsin diye (o bize yarısını gönderimden sonrada yatırabilirsiniz demişti başta.)
ay napıcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…