'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım hani misafirliğe giderken pasta veya tatlı falan götürürüz, bu gittiğimiz evde pasta veya tatlı yokta biz götürüyoruz anlamında değil ki.. nezaket icabı. sevgilinde haklı, bence eli boş gidilmez.

hayırlı yolculuklar canım. gerçi trafik berbat ama yinede inşallah çok sıkıntı çekmezsin.
bende eski yazarlarındandım qazaqlarla birlikte şutlananlardanım.
sonrada küsdüm bir dahada yazmadım.adamlarda çok umursadılar sanki tavşan dağa küsmüş hesabı benimkisi

haklısın neyse almaya gittiğimde duraktan alırız o zaman yolda birşeyler
35 gün görüşmemiş olacağız sarılmaya kalkmaz değil mi? Patlatırım yoksa bir tane eve üstümüz başımız dağınık gideriz
annem ne oldu derse hayal bile edemiyorum

ay çok tatlısın ya
normal olarak sarılmak isteyebilir ama seni biliyo çocukcağız korkusundan başını önüne eğer yüzüne bile bakamaz gibime geliyo
bizim de 11 günümüz kaldı, allahın izniyle geliyooo sevdiceğim yanıma. ben de o o kavuşma, sarılma anının hayaliyle bekliyorum işte. heralde 5-10 dk ayrılmam boğazından

Beni kendisine alıştırana kadar öyle olacak. Allahtan muhafazakarda dini nikaha kadar yaklaşmamayı kabul ediyor.
hadi gözün aydın canım

Kusurabakma canım ben ilişkini ve düşüncelerini bilmediğimden soruyorum ama bugüne kadar hiç sarılmadı mı sana elini de mi tutmadı???

hadi hayırlı haticecim ben onurun ailesine giderken çiçek ve pasta almıştım. onlar da bize gelirken çiçek ve tatlı almışlardı.Nezaketen alsın bence de :)

kızlar günaydınnnnnn :) sevgilimi görmeme son on gün,şimdiden dayanamıyorum askere gidince ne yapacagım bennn
günaydınnn. hadi allah kavuştursun cnm.askerlik zor valla

Son düzenleme:
Kusurabakma canım ben ilişkini ve düşüncelerini bilmediğimden soruyorum ama bugüne kadar hiç sarılmadı mı sana elini de mi tutmadı???

Canım biz hiç sarılmadık, el ele tutuşmadık. Arkadaşımken tokalaştık falan ama iş sevgili boyutuna gelince yapamadım. Ben ilk defa bir erkekle çıkıyor, sevgisine karşılık veriyorum ve bocalıyorum. Zaten aşkım dediğinde yüzüm kızarıyor onun çok hoşuna gidiyor bu hallerim. Evlenince tabi yaptıklarımın acısını çıkaracağını kollarına aldımı bağırtana yalvartana kadar bırakmayacağını söylüyor

kızlar günaydınnnnnn :) sevgilimi görmeme son on gün,şimdiden dayanamıyorum askere gidince ne yapacagım bennn

Seninde gözün aydın canım
Günaydın yeni gelinimiz yada ben ilk defa görüyorum seni

Sağol canım duygularım karmakarışık "ailem onu beğenecek mi? o nasıl davranacak?" beynimde yüzlerce soru midemde kram ve kalbim yerinden fırlayacak gibi
annem çiçeğe bayılır en iyisimi bir saksı çiçeği aldırayım onun gönlünü hemen fetetsin.

bizim de 11 günümüz kaldı..
asker yolu da bekledim 6 ay.
burası resmen hasret topiği ya .. 2013 gelseydi, kavuşsaydık bi...

canım bizde mayısdan beri toplasan ancak 8 defa görüşmüşüz ve sadece bir tanesi çok uzundu oda 6 saat ilk buluşmamız.
ömrüm seni beklemekle geçiyor diyor aşkım

Anladım canımmm ayy evlenince hakkaten fena çıkartır acısını senin sevdicek

gelinciklerim ne yapıyormuş buralarda???

yeni gelen arkaadaşlarım hoşgeldiniz diyorum.

kızlar bu arada dün burayı ekşiciler sarmışlar, facebookta bile lanse olduk.

geldiler mi bizim topice? ben akşam girince gördüm.

evlilikten ne kadar kkorktuğumu anlıyorsun şimdi değil mi? Zaten ilk gece aklıma geldikçe korkudan delirecek gibi oluyorum.

biz aşkımla çookk yakın temasta bulunmasakda yinede bayağı bi yakınlaşmamız oluyor tabi insan yanyana çok ta uzak kalamıyor..
ama çokkkk gzel duygular bunlar ...
evlenince aynısını o da söylüyor görürsün sen diyr :)

ya kızlar nişan bohçası için bavul aldım fikirlerinizi bekiyorum olmazsa gelince iade edicem yani sözlümle aldık bunları markafoniden
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-ceyizi-hadi-buyrun-iceri-8.html#post25896295

oldukça şık ve marka itibariyle de kaliteli.

şu nişan bohçalarının bavula dönüşmesi çok iyi, evlenince de eve kullanılıyor.

biz henüz ilerlemediğimiz için annemler bavulu kabul edecek mi bilmiyorum ama(bizde hiç bavul yapan görmedim) çok şık bavullarınız.

Kızlaar napıosunuzz?

Markafoniden şu elbieyi almayı planlıorum, çekim de var baya ucuza gelcek :) Hemde tam istediğim gibi.. Düz beyaz ya da düz siyah diyordum sanırım bu bayağı cezbetti beni :)

Size sorumsaa altına ayakkabı...

bu ayakkabıyı da trendyolda beğendimm 35 numara olunca kaçırmayayım dedim. süet bi ayakkabı ben beğendim burnu açık :)

ama sizce siyah elbise siyah ayakkabı cok mu boğar?

kırmızı rugan platformlarımda var ama burnu açık değil bilemedim bana yardımcı olur musunuzz yüffeeennn :26:

ben bu konsepti düğünde kullanmayı düşünüyorum bi de aşkımlaa bayramdan sonra kısmetse 2 düğüne katılcazz en azından biri bari hazır olsun dedimdi.

Son düzenleme:

bizde başta nişan sandığı alalım dedik şu şık olanlardan deri ama baktık akdıklarımız içine sığmayacak ayrıyeten bohçalar yapılması lazım saçma olacaktı..
zatne hem sözlümde hemde bizim tarafta varmış bavul olayı annemde dediki istersniz bavul alın.
bizimde aklımıza yattı zaten balayı içinde gerekli ..
ortaboya nişan için alınan çamaşır pijama altılı set ayakkabılar makyajlar falan konur+bayram takım elbisem.
küçük boyunada kayınvalidemin bana yaptığı çetik patik havlular vs konur. öyle gelir.

büyük boyunada ben sözlüm için aldıklarımı doldurup nişan götürürken kullanırım dedim..
böylece paylaştık bavulları anlayacağınız

beğenmene sevindim biraz acele aldık indirimi görünce :):):)
ne kadar doğru bilemem ama 729 dan 299 a düşmüştü bu set ...

Son düzenleme:
Canım geldiğinde müsait olduğunda haber ver o zaman

işte geldim burdayımm :))

Nuraycım Allah sabır versin ben bir haftada öyle 10dk sarılıyorum yani sizi düşünemiyorum zaten ben uzaktan ilişki yürütemezdim net yani.

hadi hayırlı haticecim ben onurun ailesine giderken çiçek ve pasta almıştım. onlar da bize gelirken çiçek ve tatlı almışlardı.Nezaketen alsın bence de :)

bu konu açıldıkça ben kötü oluyorum çünkü ben ilk tanıştığımda hiçbirşey almadım. şöyle oldu, normal pazar günü biz buluşucaktık o zaman da Onur bana ciddi baskılar yapıyor bi tanışmadın ailemle diye. o günde ailesi yazlıklarına gitmeye karar vermişler kumburgaza. Onurda sende geliceksin beraber gidicez hemde tanışmış olucaksın dedi. yani müstakbel gelinimiz tanışmaya geliyor bizim evimize gibi olmadı. ben burdan (ataşehir) bostancıya gittim Onurlar orda oturuyor zaten çıkıyorlardı ayaküstü merhabalaştık arabaya bindik gittik. yolda sohbet muhabbet vs. oraya gidince de yemek yedik oturduk geldik. yani oraya benim için gidilmedi yada özel bir görüşme yapılmadı. zaten dediğim gibi çok emrivaki oldu bana. şimdi sizleri görünce umarım takılmamışlardır diyorum böyle şeylere:26: yanlış mı olmuş sizce ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…