canım bayram olacağı için evde tatlı olacak zaten birde sadece aşkım geliyor. Ailesi işin içine girse kurban bayramından önce nişanlı olurum diye kabul etmedim.HEmde öyle bir anda oldu bittiye getirdiler. Ailesi bursada ha diyince gelemezler herhalde
gunaydınlarrrrr
ıstanbula dogru yol almaktayım suan canlar..bakırkoy adlıyesı benı bekler
gecmısı pek okuyamadım ama eksı saldırısından falan bahsedılmıs
benım sevdıcek kac yıllık yazar orda
ayrıca manyak kardesım de ıncı nın kurucularından :)
canım hani misafirliğe giderken pasta veya tatlı falan götürürüz, bu gittiğimiz evde pasta veya tatlı yokta biz götürüyoruz anlamında değil ki.. nezaket icabı. sevgilinde haklı, bence eli boş gidilmez.
haklısın neyse almaya gittiğimde duraktan alırız o zaman yolda birşeyler
35 gün görüşmemiş olacağız sarılmaya kalkmaz değil mi? Patlatırım yoksa bir tane eve üstümüz başımız dağınık gideriz
annem ne oldu derse hayal bile edemiyorum
ay çok tatlısın ya
normal olarak sarılmak isteyebilir ama seni biliyo çocukcağız korkusundan başını önüne eğer yüzüne bile bakamaz gibime geliyo
bizim de 11 günümüz kaldı, allahın izniyle geliyooo sevdiceğim yanıma. ben de o o kavuşma, sarılma anının hayaliyle bekliyorum işte. heralde 5-10 dk ayrılmam boğazından
haklısın neyse almaya gittiğimde duraktan alırız o zaman yolda birşeyler
35 gün görüşmemiş olacağız sarılmaya kalkmaz değil mi? Patlatırım yoksa bir tane eve üstümüz başımız dağınık gideriz
annem ne oldu derse hayal bile edemiyorum
hadi hayırlı haticecim ben onurun ailesine giderken çiçek ve pasta almıştım. onlar da bize gelirken çiçek ve tatlı almışlardı.Nezaketen alsın bence de :)
inşallah canım şimdiden diyor "gelince ne getireyim?" diye. Bende "kendini getir yeter" dedim. İlla diyor "tanışmaya giderken ne alınır?" öğrende söyle hemen bende şaşırdım. Hiç tanışmaya gitmedim abim giderkende ne götürdü bilmiyorum.:44:
günaydınnn. hadi allah kavuştursun cnm.askerlik zor vallakızlar günaydınnnnnn :) sevgilimi görmeme son on gün,şimdiden dayanamıyorum askere gidince ne yapacagım bennn
kızlar günaydınnnnnn :) sevgilimi görmeme son on gün,şimdiden dayanamıyorum askere gidince ne yapacagım bennn
Kusurabakma canım ben ilişkini ve düşüncelerini bilmediğimden soruyorum ama bugüne kadar hiç sarılmadı mı sana elini de mi tutmadı???
kızlar günaydınnnnnn :) sevgilimi görmeme son on gün,şimdiden dayanamıyorum askere gidince ne yapacagım bennn
hadi hayırlı haticecim ben onurun ailesine giderken çiçek ve pasta almıştım. onlar da bize gelirken çiçek ve tatlı almışlardı.Nezaketen alsın bence de :)
günaydınnn. hadi allah kavuştursun cnm.askerlik zor valla
bizim de 11 günümüz kaldı..
asker yolu da bekledim 6 ay.
burası resmen hasret topiği ya .. 2013 gelseydi, kavuşsaydık bi...
Canım biz hiç sarılmadık, el ele tutuşmadık. Arkadaşımken tokalaştık falan ama iş sevgili boyutuna gelince yapamadım. Ben ilk defa bir erkekle çıkıyor, sevgisine karşılık veriyorum ve bocalıyorum. Zaten aşkım dediğinde yüzüm kızarıyor onun çok hoşuna gidiyor bu hallerim. Evlenince tabi yaptıklarımın acısını çıkaracağını kollarına aldımı bağırtana yalvartana kadar bırakmayacağını söylüyor
Seninde gözün aydın canım
Günaydın yeni gelinimiz yada ben ilk defa görüyorum seni
Anladım canımmm ayy evlenince hakkaten fena çıkartır acısını senin sevdicek
evlilikten ne kadar kkorktuğumu anlıyorsun şimdi değil mi? Zaten ilk gece aklıma geldikçekorkudan delirecek gibi oluyorum.
bizim de 11 günümüz kaldı..
asker yolu da bekledim 6 ay.
burası resmen hasret topiği ya .. 2013 gelseydi, kavuşsaydık bi...
biz aşkımla çookk yakın temasta bulunmasakda yinede bayağı bi yakınlaşmamız oluyor tabi insan yanyana çok ta uzak kalamıyor..
ama çokkkk gzel duygular bunlar ...
evlenince aynısını o da söylüyor görürsün sen diyr :)
ya kızlar nişan bohçası için bavul aldım fikirlerinizi bekiyorum olmazsa gelince iade edicem yani sözlümle aldık bunları markafoniden
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-ceyizi-hadi-buyrun-iceri-8.html#post25896295
oldukça şık ve marka itibariyle de kaliteli.
şu nişan bohçalarının bavula dönüşmesi çok iyi, evlenince de eve kullanılıyor.
biz henüz ilerlemediğimiz için annemler bavulu kabul edecek mi bilmiyorum ama(bizde hiç bavul yapan görmedim) çok şık bavullarınız.
Canım geldiğinde müsait olduğunda haber ver o zaman
ay çok tatlısın ya
normal olarak sarılmak isteyebilir ama seni biliyo çocukcağız korkusundan başını önüne eğer yüzüne bile bakamaz gibime geliyo
bizim de 11 günümüz kaldı, allahın izniyle geliyooo sevdiceğim yanıma. ben de o o kavuşma, sarılma anının hayaliyle bekliyorum işte. heralde 5-10 dk ayrılmam boğazından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?