'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

caım bunları bende beğeniorum ama benimki gümüş yüzük takıcak o yüzden çok sarı bişey istemiyorum ben

Açıkçası benimkiyle hiç alyans konusunu hiç tartışmadık.. Bu konuda zevklerimiz uymıcak die çok korkuyorum. o daha özel yaptırma bişey istiyordu çünkü. bense sade ve klasiklikten yanayım...
Baktım canım hatta yorum bilem yaptım. Maşallah
Çok teşekkürler Haticem, sana da maşallah zeytinim.
bu alyanslar güzel gerçekten de, ben de seviyorum :)

sevilmeyecek gibi de değilki.

allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin , ben bir kere hayalkırıklıgı yasadım o yüzden şimdi çok fazla hayal kurmamaya çalışıyorum, heveslenmemeye uğrasıyorum.
sevgilim de ben de isitoyruz ama hayat bu.

SAğol canım alyans konusu, gelinlik, ev dekorasyonu her konuda konuştu. Daha ne söz var ne nişan bizimkisiyle bende anlaşabilecek miyim bilmiyorum ama gelinlikte kesinlikle kavga çıkacak. Kıskanç kıskanç kıskanç

İnşallah gönlüne göre hayırlı bir şekilde olur bu defa canım

güle güle kullan peliminotamm.çook yakışcak çok güzel olcak ben biliyorum

Kızlar yemek takımı markası olarak yeni bi marka öğrendim.De'moonji diye ve modelleri çok hoşuma gitti.Sizin fikriniz var mı bu markayla ilgili?

O kendi zevkine göre olanı alır,sen kendi zevkine göre olanı canım :) Aynı olması gerekli değil bence.

Merrrhaabaaaa kızlllaaarr :)) bende geldiiim aranızaaaaa.. 2013 gelini olucamm kısmetseee hemde 22 Hazirandaaaa :)) Allah hepimizi cokk ama cokkkkk mutlu etsinnn.. Verdigimiz bu kararlarda utandırmasnnn :))

Son düzenleme:
Kızlar yemek takımı markası olarak yeni bi marka öğrendim.De'moonji diye ve modelleri çok hoşuma gitti.Sizin fikriniz var mı bu markayla ilgili?
Gülimiiimmm ilk kez duyuyorum bunuu:44:
O kendi zevkine göre olanı alır,sen kendi zevkine göre olanı canım :) Aynı olması gerekli değil bence.
Canım orası oyle de ben bu konularda biraz geri kafalıyım sanırım alyanslarımızın aynı olmasnı istiormm
Merrrhaabaaaa kızlllaaarr :)) bende geldiiim aranızaaaaa.. 2013 gelini olucamm kısmetseee hemde 22 Hazirandaaaa :)) Allah hepimizi cokk ama cokkkkk mutlu etsinnn.. Verdigimiz bu kararlarda utandırmasnnn :))

Hoşgeldiiiinn:)

bende simdi baktım internet sitesinden bi kaç ürün begendm ama genelde ağır tasarım calısmıslar sanırım ama marka nedir necidir hic bilmiyorum. Birde porselen alırken ne kadar ince olursa o kadar makbulmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…