caım bunları bende beğeniorum ama benimki gümüş yüzük takıcak o yüzden çok sarı bişey istemiyorum ben
Çok teşekkürler Haticem, sana da maşallah zeytinim.Baktım canım hatta yorum bilem yaptım. Maşallah
bu alyanslar güzel gerçekten de, ben de seviyorum :)
SAğol canım alyans konusu, gelinlik, ev dekorasyonu her konuda konuştu. Daha ne söz var ne nişan bizimkisiyle bende anlaşabilecek miyim bilmiyorum ama gelinlikte kesinlikle kavga çıkacak. Kıskanç kıskanç kıskanç
Açıkçası benimkiyle hiç alyans konusunu hiç tartışmadık.. Bu konuda zevklerimiz uymıcak die çok korkuyorum.o daha özel yaptırma bişey istiyordu çünkü. bense sade ve klasiklikten yanayım...
Çok teşekkürler Haticem, sana da maşallah zeytinim.
sevilmeyecek gibi de değilki.
İnşallah gönlüne göre hayırlı bir şekilde olur bu defa canımallahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin , ben bir kere hayalkırıklıgı yasadım o yüzden şimdi çok fazla hayal kurmamaya çalışıyorum, heveslenmemeye uğrasıyorum.
sevgilim de ben de isitoyruz ama hayat bu.
Seni yersem görürsün sen lokumu
Aldım kuşum, platformsuz aldım ne kadar platformlu giyersem giyeyim gıdım yaklaşamıyorum zaten sevdiceğin boya
15 cm denedim bana mısın demedi
ben platformsuzda da rahat ediorum bebeğim, inşallah elbisemle uyar.
benim albümlerim var, görebilirsin.
güle güle kullan peliminotamm.çook yakışcak çok güzel olcak ben biliyorum
Klasik sever biri olarak bombeli yuzukten vazgecemiorum :)
benim favorim her zaman bu canım:)
anneanne yuzugu tabir-i caizse :123:
Eki Görüntüle 483612
Açıkçası benimkiyle hiç alyans konusunu hiç tartışmadık.. Bu konuda zevklerimiz uymıcak die çok korkuyorum.o daha özel yaptırma bişey istiyordu çünkü. bense sade ve klasiklikten yanayım...
Çok teşekkürler Haticem, sana da maşallah zeytinim.
sevilmeyecek gibi de değilki.
Gülimiiimmm ilk kez duyuyorum bunuu:44:Kızlar yemek takımı markası olarak yeni bi marka öğrendim.De'moonji diye ve modelleri çok hoşuma gitti.Sizin fikriniz var mı bu markayla ilgili?
Canım orası oyle de ben bu konularda biraz geri kafalıyım sanırım alyanslarımızın aynı olmasnı istiormmO kendi zevkine göre olanı alır,sen kendi zevkine göre olanı canım :) Aynı olması gerekli değil bence.
Merrrhaabaaaa kızlllaaarr :)) bende geldiiim aranızaaaaa.. 2013 gelini olucamm kısmetseee hemde 22 Hazirandaaaa :)) Allah hepimizi cokk ama cokkkkk mutlu etsinnn.. Verdigimiz bu kararlarda utandırmasnnn :))
Merrrhaabaaaa kızlllaaarr :)) bende geldiiim aranızaaaaa.. 2013 gelini olucamm kısmetseee hemde 22 Hazirandaaaa :)) Allah hepimizi cokk ama cokkkkk mutlu etsinnn.. Verdigimiz bu kararlarda utandırmasnnn :))
aynı gün evleniyoruzzzzzz
Güzelliklerrr
lafraise hoşgeldin canım
Bugün niye bu kadar sessiz burası
Kızlar yemek takımı markası olarak yeni bi marka öğrendim.De'moonji diye ve modelleri çok hoşuma gitti.Sizin fikriniz var mı bu markayla ilgili?
Hoşbuldum :))
ayyyy hem aynı gün evleniyoruzz hemde ikimizde asker miii bekliyooruuuzzzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?