'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evlilikten ne kadar kkorktuğumu anlıyorsun şimdi değil mi? Zaten ilk gece aklıma geldikçe korkudan delirecek gibi oluyorum.

O kadar korkutma gözünü bebeğimm hepimizin ilk gece korkuları muhakkak var ama şunu düşün bugüne kadar bunu yaşamış sayısız kadın var çok acı verici olsaydı bu kadar çekici olmazdı sanırım

Pelimiğimmm elbisene bayıldım ama ayakkabı konusunda yardımcı olamıcam çünkü ben deneyip üstümde görmeden kombin yapamayanlardanım malesef

Haklısın bazen çok zor oluyor hele bayramın 3. günü merak ediyorum. ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldık. Resmen gözümde tütüyor.

askerdeyken hiç görüsemeyeck miyiz bilmiyorum umarım yakın bir yerde olur
canım arkadaşımın nişanlısı askerde telefonla devamlı görüşüyorlar. Özellikle acemi birliğinden sonra

hayırlı olsun canım

bence ayakkbı şık duracaktır bu elbise ile

peliminotam elbise çok güzelmiş hemde tam istediğin gibiyse kap derim kaçırma ayakkabı güzel olabilir zaten resimdki mankende siyah gitmiş. takıların ve çantanla yapacağın bir kombinle siyaha boğmaktan kurtabilirsin diye düşünüyorum. olur yani alabilirsin kuşum

Bebeklerim çok teşekkürler elbiseyi alıorumm :)))

Bayramdan sonra geçen hafta darıldığım arkadaşımın nişanı da var orda da bu kombini kullanabilirim nar çiçeği elbisem var onu da giyebilirim gerçi. neyse.

bi de şu ayakkabıyı beğendim elbiseli resimdeki kız platformsuz ayakkabı giymiş çok hoş olmuş vogue kampanyasına baktım bu da çok hoşuma gitti

sizce platformlu mu platformsuz mu?

ooff bayan olmak ne zor

ezgiimm takılarımlaaa tamamlarım di miii boğmam herhalde amaan napım canım çok boğarsam da kendim esmer değilim

lokumum sana herşey yakışııırr ama platformsuz diyorum ben gerçi platform daha rahat ama ay bilemedim bak şimdi:26: rahatlığı sorun etmiyorsun platformsuz diyorum peliminotam

kızlar günaydınnnnnn :) sevgilimi görmeme son on gün,şimdiden dayanamıyorum askere gidince ne yapacagım bennn

canım görünce yazmak istedim..ben de bekledim askerdeyken gerçi hala ayrıyız ama o zaman daha farklı oluyo..ama Allah sabrını veriyo bi şekilde sonradan nasıl dayanabilmişim diyorsun..inşallah hayırlısıyla gider gelir zaman su gibi akar :)

lokumum sana herşey yakışııırr ama platformsuz diyorum ben gerçi platform daha rahat ama ay bilemedim bak şimdi:26: rahatlığı sorun etmiyorsun platformsuz diyorum peliminotam
Seni yersem görürsün sen lokumu
Aldım kuşum, platformsuz aldım ne kadar platformlu giyersem giyeyim gıdım yaklaşamıyorum zaten sevdiceğin boya
15 cm denedim bana mısın demedi
ben platformsuzda da rahat ediorum bebeğim, inşallah elbisemle uyar.
kıymet resmi yükledim bakabilirsin. sana özel oldu bak bende isterim karışmam ben kimseyi neden görmedim?
benim albümlerim var, görebilirsin.

Seni yersem görürsün sen lokumu
Aldım kuşum, platformsuz aldım ne kadar platformlu giyersem giyeyim gıdım yaklaşamıyorum zaten sevdiceğin boya
15 cm denedim bana mısın demedi
ben platformsuzda da rahat ediorum bebeğim, inşallah elbisemle uyar.
kıymet resmi yükledim bakabilirsin. sana özel oldu bak bende isterim karışmam ben kimseyi neden görmedim?
benim albümlerim var, görebilirsin.

gördüm gördümmm maşallah hakkaten esmer güzelisin sanki seni tanıyor gibiyim yahu ilginç kimi görmek istiyorsun tatlım hemen koyıyım benim fotoğraflarım duruyor

Kızlar selam..
geçmişi okuyayım dedimde maşalla hen çene yapmışsınız öyle
kızlar bayramda sevdicğimin yanına gidicem gezmeye istanbula.
alyanslarımızı alıcaz inşallah bi aksilik çıkmazsa..
bi öneriniz falan var mı... ben taşlı alyans istemiyorum kalem oyması olabilir..
taşlar düşüyo neticede

Klasik sever biri olarak bombeli yuzukten vazgecemiorum :)

benim favorim her zaman bu canım:)

anneanne yuzugu tabir-i caizse :123:

Baktım canım hatta yorum bilem yaptım. Maşallah

gördüm gördümmm maşallah hakkaten esmer güzelisin sanki seni tanıyor gibiyim yahu ilginç kimi görmek istiyorsun tatlım hemen koyıyım benim fotoğraflarım duruyor

Canım kardeşimde kimyager seni daha çok sevmeye başladım şimdi o izmirde özledim biraz sanırım neyse
Bu kadar iltifat etme gerçek sanacağım. Teşekkür ederim.

Taşlı bende istemiyorum. Bence iç içe geçen modeller beyaz ve sarı altın karışımı olanlar çok güzel. Bayram desene bize geliyor

Taşlı bende istemiyorum. Bence iç içe geçen modeller beyaz ve sarı altın karışımı olanlar çok güzel. Bayram desene bize geliyor
canım beyaz ve sarı birlikte diyorsun galiba.
Gümüş takmaları bizim için avantaj canım istediğin her modeli seçebiliyorsun. Fiyat maksimum olsada 800 falan en fazla olur makul sayılır oda:13:

tatlım fiyatta çok uçmayı düşünmüorum zaten.. uygun fiyatlı bir alyans yeterli olucaktır

umarım tatlım yaaa

canım beyaz ve sarı birlikte diyorsun galiba.

tatlım fiyatta çok uçmayı düşünmüorum zaten.. uygun fiyatlı bir alyans yeterli olucaktır

bunun gibi canım ben hiç çıkarmayacağımı bildiğimden çokta makul olmayacağım eminim. Çıkarır unutursam aşkım beni öldürür

Eklentiler

• $fe11b5b082b7f7d800a7c883999ead6590254badb99656538f86b7bc4a631944.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…