evlilikten ne kadar kkorktuğumu anlıyorsun şimdi değil mi? Zaten ilk gece aklıma geldikçekorkudan delirecek gibi oluyorum.
Kızlaar napıosunuzz?
Markafoniden şu elbieyi almayı planlıorum, çekim de var baya ucuza gelcek :) Hemde tam istediğim gibi.. Düz beyaz ya da düz siyah diyordum sanırım bu bayağı cezbetti beni :)
Eki Görüntüle 483571
Size sorumsaa altına ayakkabı...
Eki Görüntüle 483551
bu ayakkabıyı da trendyolda beğendimm 35 numara olunca kaçırmayayım dedim. süet bi ayakkabı ben beğendim burnu açık :)
ama sizce siyah elbise siyah ayakkabı cok mu boğar?
kırmızı rugan platformlarımda var ama burnu açık değil bilemedim bana yardımcı olur musunuzz yüffeeennn :26:
ben bu konsepti düğünde kullanmayı düşünüyorum bi de aşkımlaa bayramdan sonra kısmetse 2 düğüne katılcazz en azından biri bari hazır olsun dedimdi.
Haklısın bazen çok zor oluyor hele bayramın 3. günü merak ediyorum. ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldık. Resmen gözümde tütüyor.biz aşkımla çookk yakın temasta bulunmasakda yinede bayağı bi yakınlaşmamız oluyor tabi insan yanyana çok ta uzak kalamıyor..
ama çokkkk gzel duygular bunlar ...
evlenince aynısını o da söylüyor görürsün sen diyr :)
ya kızlar nişan bohçası için bavul aldım fikirlerinizi bekiyorum olmazsa gelince iade edicem yani sözlümle aldık bunları markafoniden
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-ceyizi-hadi-buyrun-iceri-8.html#post25896295
canım arkadaşımın nişanlısı askerde telefonla devamlı görüşüyorlar. Özellikle acemi birliğinden sonraaskerdeyken hiç görüsemeyeck miyiz bilmiyorum umarım yakın bir yerde olur
hayırlı olsun canımKızlaar napıosunuzz?
Markafoniden şu elbieyi almayı planlıorum, çekim de var baya ucuza gelcek :) Hemde tam istediğim gibi.. Düz beyaz ya da düz siyah diyordum sanırım bu bayağı cezbetti beni :)
Eki Görüntüle 483571
Eki Görüntüle 483551
bu ayakkabıyı da trendyolda beğendimm 35 numara olunca kaçırmayayım dedim. süet bi ayakkabı ben beğendim burnu açık :)
kırmızı rugan platformlarımda var ama burnu açık değil bilemedim bana yardımcı olur musunuzz yüffeeennn :26:
ben bu konsepti düğünde kullanmayı düşünüyorum bi de aşkımlaa bayramdan sonra kısmetse 2 düğüne katılcazz en azından biri bari hazır olsun dedimdi.
O kadar korkutma gözünü bebeğimm hepimizin ilk gece korkuları muhakkak var ama şunu düşün bugüne kadar bunu yaşamış sayısız kadın var çok acı verici olsaydı bu kadar çekici olmazdı sanırım
Haklısın bekleyip göreceğiz
Kızlaar napıosunuzz?
Eki Görüntüle 483571
Eki Görüntüle 483551
Bebeklerim çok teşekkürler elbiseyi alıorumm :)))
Bayramdan sonra geçen hafta darıldığım arkadaşımın nişanı da var orda da bu kombini kullanabilirimnar çiçeği elbisem var onu da giyebilirim gerçi. neyse.
bi de şu ayakkabıyı beğendim elbiseli resimdeki kız platformsuz ayakkabı giymiş çok hoş olmuş vogue kampanyasına baktım bu da çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 483597
sizce platformlu mu platformsuz mu?
ooff bayan olmak ne zor
ezgiimm takılarımlaaa tamamlarım di miii boğmam herhalde amaan napım canım çok boğarsam da kendim esmer değilim
kızlar günaydınnnnnn :) sevgilimi görmeme son on gün,şimdiden dayanamıyorum askere gidince ne yapacagım bennn
Seni yersem görürsün sen lokumulokumum sana herşey yakışııırrama platformsuz diyorum ben gerçi platform daha rahat ama ay bilemedim bak şimdi:26: rahatlığı sorun etmiyorsun platformsuz diyorum peliminotam
benim albümlerim var, görebilirsin.kıymet resmi yükledim bakabilirsin. sana özel oldu bak bende isterim karışmam ben kimseyi neden görmedim?
Seni yersem görürsün sen lokumulokumum sana herşey yakışııırrama platformsuz diyorum ben gerçi platform daha rahat ama ay bilemedim bak şimdi:26: rahatlığı sorun etmiyorsun platformsuz diyorum peliminotam
benim albümlerim var, görebilirsin.kıymet resmi yükledim bakabilirsin. sana özel oldu bak bende isterim karışmam ben kimseyi neden görmedim?
kıymet resmi yükledim bakabilirsin. sana özel oldu bak bende isterim karışmam ben kimseyi neden görmedim?
Kızlar selam..
geçmişi okuyayım dedimde maşalla hen çene yapmışsınız öyle
kızlar bayramda sevdicğimin yanına gidicem gezmeye istanbula.
alyanslarımızı alıcaz inşallah bi aksilik çıkmazsa..
bi öneriniz falan var mı... ben taşlı alyans istemiyorum kalem oyması olabilir..
taşlar düşüyo neticede
Klasik sever biri olarak bombeli yuzukten vazgecemiorum :)
benim favorim her zaman bu canım:)
anneanne yuzugu tabir-i caizse :123:
Eki Görüntüle 483612
Seni yersem görürsün sen lokumu
Aldım kuşum, platformsuz aldım ne kadar platformlu giyersem giyeyim gıdım yaklaşamıyorum zaten sevdiceğin boya
15 cm denedim bana mısın demedi
ben platformsuzda da rahat ediorum bebeğim, inşallah elbisemle uyar.
benim albümlerim var, görebilirsin.
gördüm gördümmmmaşallah hakkaten esmer güzelisin sanki seni tanıyor gibiyim yahu ilginç kimi görmek istiyorsun tatlım hemen koyıyım benim fotoğraflarım duruyor
Kızlar selam..
geçmişi okuyayım dedimde maşalla hen çene yapmışsınız öyle
kızlar bayramda sevdicğimin yanına gidicem gezmeye istanbula.
alyanslarımızı alıcaz inşallah bi aksilik çıkmazsa..
bi öneriniz falan var mı... ben taşlı alyans istemiyorum kalem oyması olabilir..
taşlar düşüyo neticede
caım bunları bende beğeniorum ama benimki gümüş yüzük takıcak o yüzden çok sarı bişey istemiyorum ben
canım beyaz ve sarı birlikte diyorsun galiba.Taşlı bende istemiyorum. Bence iç içe geçen modeller beyaz ve sarı altın karışımı olanlar çok güzel. Bayram desene bize geliyor
Gümüş takmaları bizim için avantaj canım istediğin her modeli seçebiliyorsun. Fiyat maksimum olsada 800 falan en fazla olur makul sayılır oda:13:
canım görünce yazmak istedim..ben de bekledim askerdeyken gerçi hala ayrıyız ama o zaman daha farklı oluyo..ama Allah sabrını veriyo bi şekilde sonradan nasıl dayanabilmişim diyorsun..inşallah hayırlısıyla gider gelir zaman su gibi akar :)
Klasik sever biri olarak bombeli yuzukten vazgecemiorum :)
benim favorim her zaman bu canım:)
anneanne yuzugu tabir-i caizse :123:
Eki Görüntüle 483612
canım beyaz ve sarı birlikte diyorsun galiba.
tatlım fiyatta çok uçmayı düşünmüorum zaten.. uygun fiyatlı bir alyans yeterli olucaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?