eeeee hani kimsecikler yok???
nerde bu devlettt nerde bu milleeeet.... 2013 gelinleriiiiii dayanamayıp kactınız mı
ay neden hiç şaşırmadım acaba
çağlam hoş geldin özledik seni be ya
kızlar bugün ölüyorum resmen akşam olsada eve gitsem
g. kore filmi kim izliyorsa bir iki film önere bilirim ama özellikle 90 days time to love
kaderdaşımmmmmmmm çaaalaaaammmm hoşgelmişşşs sefalarr getirmişş
bidada gitmeee
oruç tutuorum ya kuzum ilaçları kullanamıorum malesef inşallah ramazndan sonra düzenli kullancam şuan kaçım bilmiyorum aldımmı verdimmi en son 42'ydim vallaa
bu arada şurayaa bakınn yaaa ne kadan cicik şeylerrrr bunlarrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...evenler-buyursun-sizler-icin-foto-cektim.html
Kızlar ya rüyamda evlenicek olan birinin gelinliğini giyiyodum ölesine ama denemeye.. gelin şişman olduğu için gelinlikte baya büyük gelmişti bana.. birde benimki sözü erteliodu ona uzunn bi msj yazarken uyandım
oruç tutuorum ya kuzum ilaçları kullanamıorum malesef inşallah ramazndan sonra düzenli kullancam şuan kaçım bilmiyorum aldımmı verdimmi en son 42'ydim vallaa
bu arada şurayaa bakınn yaaa ne kadan cicik şeylerrrr bunlarrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...evenler-buyursun-sizler-icin-foto-cektim.html
tersiniii düşünn pammıkkkk prensseesss :)
sinir de yapmaa canımm rüya yanii :)
Çağla'cımm seni ismen tanıyorumm,burdaki herkes seni çok seviyo ve daha tanımadan kanım ısındı sana
Ben yeni katıldım aranıza ama 2013 gelini değilim
Burdaki hoş sohbetten ve sevdiğim dostlarım burda olduğundan katılıp yeni dostluklar edinmek istedim he bide çeyiz fikirleri almak için tabikiii
Neyse lafı uzatmayalım ben Gülin
hoşgeldin gülincimmmm sen de cok seker cok bıcır bıcır bir arkadsımıza benziyorsun memnun oldummm
topiğimize renk kattın ne zaman evleneceksin peki
Hoşbulduk bebeğimmm teşekkür ederimmm
Kısmetse sorun çıkmazsa 2014 olucak sanırım ama daha tam belli değil Çağla'cım
Senin tarih belli mi canımcım?
Kızlar sizinkiler çeyiz alışverişinde nasıl tepkiler veriyorlar.. Benimki herşeyi birlikte alalım yapalım düşüncesinde hoşuma gitmiyor değil
olur canım benim uzulmeee bizimkilerde belli değil gecen sene bu zamanlar
belli tatlımmm ben 2 haziran da evleniyorum Allah kısmet ederse, bir aksilik cıkmazsa...
hoşbuldum tubiiiiiiiiiiiiiikkk nabeeer
smallville'i izlyinnnn hayatımın dizisiiii
çağlam hoş geldin özledik seni be ya
kızlar bugün ölüyorum resmen akşam olsada eve gitsem
g. kore filmi kim izliyorsa bir iki film önere bilirim ama özellikle 90 days time to love
Ayyy canımm benim kim bilir ne kadar güzel heyecanlardır yaa Rabbim bizlere de nasip etsin
kızlar alakasız bir soru sorucam..
ebaydan alışveriş yapan var mı ??
evet güzel heyecanlar... eğer evlencein adamın normal bi işi varsa yakınlarındaysa o zaman daha da güzel tabi
eder inşallah canım neden etmesin siz istedikten sonra
kuzucuğum ben ordan 1 kere alışveriş yaptım
beatles manyağı olduğumdan beatles t shirtü almıştım teeee endonezyadan gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?