slm kızlar bişey sorucam burda bir topicte gördüm
sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.
sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.
bunları yapıpta sonucunu alan varmı? Saçlarımın uzaması, gürleşmesi ve dökülmesinin durması lazım
ececim benim saçlarım çok gür ve dökülmüyor saçımın tek kusur cansız ve yıpranmış gzükmesi oysa düzleştirici bile kullanmıyorum.ben sinemakiyi bemiks yerine evigen ve bepanteneyle yapıyorum bemiks çok kötü kokuyordu ve o koku 2 ay gitmedi benden, o kürü yapınca herkes farketti saçım parlamaya ve sağlıklı görünmeye başladı ayrıca uzamayan saçım uzadı.
yediklerimede dikkat ettim tabi bir ara öğün aralarım vardı o zamanda saça vitamin verebilecek gıdalar tükettim
benim beslenmem de düzensiz ya bi öğlen yiyorumbenimkilerde cansız birde boyadan yıprandı baya ince telli zaten küstüler bana
benim saçlarımda küsmüşlerdi uzamıyorlardı ama şimdi uzuyorlar şu ara bakımı bıraktım ama pazartesi tekrar eskisi gibi aylarca bakım yapcam çok cansız oldular
benim saclarda fena dokuluyo
ben suan karanfil suyunu denemeye basladım
sac bakım yagı aldım yılan yagı da katıcam icine
bu sinamekili kür dokulmeye iyi geliyomu? uzaması onemli deil dokulmesin istiyorum
canım valla okudum biraz ama bazılarında dökülme yapıyormuş bende kararsız kaldım o yüzden uygulamak için zaten dökülüyor birde mevsimi napsam bilmiyorum
canım zaten mevsimsel dokulmen varsa napsan bos dokulcekse dokuluyo da işte belki biraz azalır icim gidiyo yaaa oyle dokme yapıosa yapamam o zaman bende
suan yaptıklarım iyi gelir inşallah karanfilden baya memnun olan vardı :2:
selamun aleykum.hayırlı sabahlar:)
yagmurcum toplantıya gidiyorum bn olamamicam:S gelcem ama:)
günaydın kızlarrrrrrrrr yine geldim işenasılsınız*?
günaydın arkadaşlar, hepimiz için güzel bi gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?