'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar selam herkese sevdiceğimle işten izin alıp güzel bir gün geçirdik bugünde hidiv kasrına gittik sonra akşam her zamanki gibi cevahire uğradık mağaza baktım indirim felan yok hep yeni sezon gelmiş.

bu arada geçmişi okudum gelir gelmez istanbulda bir buluşma düşünülüyormuş benim için uygundur haftasonu

Selam kızlar bugün braun silk epil 7 çift etkili makinasının 50 tl indirim kuponunu kazandım hepsiburada.com dan. Sitedeki fiyatı düşmüş 250 ye isteyen varsa özelden kodu gönderebilirim 200 liraya almış olursunuz ?

slm kızlar bişey sorucam burda bir topicte gördüm

sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.
sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.

bunları yapıpta sonucunu alan varmı? Saçlarımın uzaması, gürleşmesi ve dökülmesinin durması lazım

ececim benim saçlarım çok gür ve dökülmüyor saçımın tek kusur cansız ve yıpranmış gzükmesi oysa düzleştirici bile kullanmıyorum.ben sinemakiyi bemiks yerine evigen ve bepanteneyle yapıyorum bemiks çok kötü kokuyordu ve o koku 2 ay gitmedi benden, o kürü yapınca herkes farketti saçım parlamaya ve sağlıklı görünmeye başladı ayrıca uzamayan saçım uzadı.

yediklerimede dikkat ettim tabi bir ara öğün aralarım vardı o zamanda saça vitamin verebilecek gıdalar tükettim

benim beslenmem de düzensiz ya bi öğlen yiyorum benimkilerde cansız birde boyadan yıprandı baya ince telli zaten küstüler bana

benim beslenmem de düzensiz ya bi öğlen yiyorum benimkilerde cansız birde boyadan yıprandı baya ince telli zaten küstüler bana

benim saçlarımda küsmüşlerdi uzamıyorlardı ama şimdi uzuyorlar şu ara bakımı bıraktım ama pazartesi tekrar eskisi gibi aylarca bakım yapcam çok cansız oldular

benim saçlarımda küsmüşlerdi uzamıyorlardı ama şimdi uzuyorlar şu ara bakımı bıraktım ama pazartesi tekrar eskisi gibi aylarca bakım yapcam çok cansız oldular

o zaman sinemakiyi deniyorum bende ama 1-2 hafta sonra önce kırıklarını aldırıcam kırıklarını aldırdıktan sonra daha çabuk uzuyormuş

benim saclarda fena dokuluyo

ben suan karanfil suyunu denemeye basladım

sac bakım yagı aldım yılan yagı da katıcam icine

bu sinamekili kür dokulmeye iyi geliyomu? uzaması onemli deil dokulmesin istiyorum

benim saclarda fena dokuluyo

ben suan karanfil suyunu denemeye basladım

sac bakım yagı aldım yılan yagı da katıcam icine

bu sinamekili kür dokulmeye iyi geliyomu? uzaması onemli deil dokulmesin istiyorum

canım valla okudum biraz ama bazılarında dökülme yapıyormuş bende kararsız kaldım o yüzden uygulamak için zaten dökülüyor birde mevsimi napsam bilmiyorum

canım valla okudum biraz ama bazılarında dökülme yapıyormuş bende kararsız kaldım o yüzden uygulamak için zaten dökülüyor birde mevsimi napsam bilmiyorum

canım zaten mevsimsel dokulmen varsa napsan bos dokulcekse dokuluyo da işte belki biraz azalır icim gidiyo yaaa oyle dokme yapıosa yapamam o zaman bende

suan yaptıklarım iyi gelir inşallah karanfilden baya memnun olan vardı :2:

bende sinemakiyi denicem kırıkları aldırdıktan sonra bakalım sonuç ne olcak

günaydın cicişlerimmmmm
bugün ayın 15'i sendromundayım.
borçları dağıtıp sevgilimin yanına gideceğim,kuzum hasta oldu yaaa

selamun aleykum.hayırlı sabahlar:)

yagmurcum toplantıya gidiyorum bn olamamicam:S gelcem ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…