'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende çok yabancıyım ya Taç güzel ama pahalı almışken de iyisi olsun deyip paraya kıyıp alıcam

Evet Ece'cim. Almışken en iyisi olsun. Sonuçta bir kere olacak... Sende yabancıysan iyi, birbirimize aldığımız bilgileri veririz:90: Yardımcı oluruz. Bu yolda beraberce çeyizimizi düzeriz

Akşam da üstü kapalı evlenme teklifi aldım bu arada:93::93:

ayy ben hemen hemen hergün alıyorum
ama üstü açık özel olmalı

oooo süperrrr ben 2 kere aldım sonunda kabul ettim ne günlerdi yaaa

benim annem ben istemedim sana isticem diyor(8

al cnm güzel

bende hep bu forum sayesinde karar veriyorum burda kullananlar yorum yapıyor yada yeni çıkan birşeyse çeyiz topiklerini takip edip alıyorum

bana hergün evlencez diyor ilişkiye ilk başladığmızdan beri 4 senedir hep evlenmekten bahsediyor teklifte etti öyle tektaşla felanda değil gerekte yok benim gönlümü hep yapıyor hep süprizler yapıyor herkesten farklı olmak için sevgililer gününde bile o günü kutlamıyorum hediye gereksiz o güne o yüzden teklif ederken bana tektaş almasın yinede bunlar güzel şeyler mutluluk verir insanın kalbini ısıtır midende kelebekler değil kuşlar uçar

ayy ben hemen hemen hergün alıyorum
ama üstü açık özel olmalı

oooo süperrrr ben 2 kere aldım sonunda kabul ettim ne günlerdi yaaa

Yok üstü açık istemiyorum ben şuan.

Akşam ailesiyleydik, pasta kestik ay dönümümüzü kutladık Annelerinin yanında ben bu kızla evlenicem dedi Çok utandım...
Yalnızken zaten söylüyor, ama onların yanında söylemesi daha bi başkaydı sanki:90::90:

canm siz çıkıyorsunuz suan dimi söz falan yok???(ÇIKMA KELİMESİNİ DE HİÇ SEVMEM AMA ACIKLAMAK İÇİN)
Naıl ailesiyle görüştün anlatsana

canım senin hikayeni okudum çok güzel ve özel karşılaşmanız büyük bir tesadüf, galiba annenin arkadaşının oğlu çok hoş ya ne güzel ailenizde onaylıyo zorluk çıkarmazlar size

canım senin hikayeni okudum çok güzel ve özel karşılaşmanız büyük bir tesadüf, galiba annenin arkadaşının oğlu çok hoş ya ne güzel ailenizde onaylıyo zorluk çıkarmazlar size

aa hani bu markettemi ne biyerde göz göze gelmişer falan sonra annesinin ark.oğlu çıkan o ark.bu ark.mı???????

canm siz çıkıyorsunuz suan dimi söz falan yok???(ÇIKMA KELİMESİNİ DE HİÇ SEVMEM AMA ACIKLAMAK İÇİN)
Naıl ailesiyle görüştün anlatsana

Söz yok tatlım.:)

Ailesi zaten Evren hayatıma girdiğinden beri hayatımda...

Hikayemiz için: http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/468940-ask-yolculugu.html okuyabilirsin...

Değil mi Gizemcim... Ne tesadüf ama. Hayat bizi aslında hep bir şekilde karşılaştırıyormuş. Zamanla anladık bunu. Bu hikayeden ötesi de var

Ailelerimiz nazar değmesin hiçbir zorluk çıkarmıyor. Herşey olağanüstü gidiyor

valla canım çok sevindim adına ee ne bekliyorsunuz okul felanmı var engel

valla canım çok sevindim adına ee ne bekliyorsunuz okul felanmı var engel

Aslında bizim elle tutulur bir sebebimiz yok... Çok bağlıyız, manevi birşeyler hep birarada durmamızı sağlıyor sanki

Benden 5 yaş büyük bir abim var Yurtdışında okuyor yakında okulu bitecek, benimde sözüm var kendime o evlenmeden evlenmeyeceğim diye. Zaten benden 5 yaş büyük bir abim varken benim şuan evlenmem abes kaçar... Sevgilisi var. Kısmet olursa en geç 2012 Kasım'a kadar evlenmeyi düşünüyorlar. 2 yıl beklicem onları yani 2013'e kadar... Olmazsa evlenirim zaten. Bu süre zarfında da birbirimizi tanımış oluyoruz bebişimle

Son düzenleme:

hiç tartısma kavga yada anlasamama oluyor mu???
maddi durumu nasıl*

kızlar markafoniden kahvrengi ayakkbı almıştım onun siyahını göndermişler tamda siyah babet arıyordum ama çok uyuz oldum bunlara güvenip birşey almıycam mail attım şimdi :))))))))))) yanlışlık yapmışsınız ama ürünü kabul ettim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…