Bende çok yabancıyım yaTaç güzel ama pahalı almışken de iyisi olsun deyip paraya kıyıp alıcam
Evet Ece'cim. Almışken en iyisi olsun. Sonuçta bir kere olacak... Sende yabancıysan iyi, birbirimize aldığımız bilgileri veririz:90: Yardımcı oluruz. Bu yolda beraberce çeyizimizi düzeriz
Akşam da üstü kapalı evlenme teklifi aldım bu arada:93::93:
Evet Ece'cim. Almışken en iyisi olsun. Sonuçta bir kere olacak... Sende yabancıysan iyi, birbirimize aldığımız bilgileri veririz:90: Yardımcı oluruz. Bu yolda beraberce çeyizimizi düzeriz
ben herşeyin en iyisini almayı düşünüyorum iyisi ve beğendiğimi ama annem erkek tarafından bişiy beklemez herhalde o evlenirken hiç birşey istememiş ki bende istemiyorum
herşeyi kendim yapcam nasipse
alsammı diye düşünüyorumda
ayy ben hemen hemen hergün alıyorum
ama üstü açık özel olmalı
oooo süperrrrben 2 kere aldım sonunda kabul ettim ne günlerdi yaaa
Yok üstü açık istemiyorum ben şuan.
Akşam ailesiyleydik, pasta kestik ay dönümümüzü kutladıkAnnelerinin yanında ben bu kızla evlenicem dedi Çok utandım...
Yalnızken zaten söylüyor, ama onların yanında söylemesi daha bi başkaydı sanki:90::90:
Yok üstü açık istemiyorum ben şuan.
Akşam ailesiyleydik, pasta kestik ay dönümümüzü kutladıkAnnelerinin yanında ben bu kızla evlenicem dedi Çok utandım...
Yalnızken zaten söylüyor, ama onların yanında söylemesi daha bi başkaydı sanki:90::90:
canım senin hikayeni okudum çok güzel ve özel karşılaşmanız büyük bir tesadüf, galiba annenin arkadaşının oğlu çok hoş ya ne güzel ailenizde onaylıyo zorluk çıkarmazlar size
aa hani bu markettemi ne biyerde göz göze gelmişer falan sonra annesinin ark.oğlu çıkan o ark.bu ark.mı???????
evet evet ben şimdi baktım çok hoşuma gitti bende birgün hikayemi paylaşcam sizinle
canm siz çıkıyorsunuz suan dimi söz falan yok???(ÇIKMA KELİMESİNİ DE HİÇ SEVMEM AMA ACIKLAMAK İÇİN)
Naıl ailesiyle görüştün anlatsana
canım senin hikayeni okudum çok güzel ve özel karşılaşmanız büyük bir tesadüf, galiba annenin arkadaşının oğlu çok hoş ya ne güzel ailenizde onaylıyo zorluk çıkarmazlar size
Söz yok tatlım.:)
Ailesi zaten Evren hayatıma girdiğinden beri hayatımda...
Hikayemiz için: http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/468940-ask-yolculugu.html okuyabilirsin...
Değil mi Gizemcim... Ne tesadüf ama. Hayat bizi aslında hep bir şekilde karşılaştırıyormuş. Zamanla anladık bunu. Bu hikayeden ötesi de var
Ailelerimiz nazar değmesin hiçbir zorluk çıkarmıyor. Herşey olağanüstü gidiyor
aa hani bu markettemi ne biyerde göz göze gelmişer falan sonra annesinin ark.oğlu çıkan o ark.bu ark.mı???????
Evet evet o benim:86:
valla canım çok sevindim adına ee ne bekliyorsunuz okul felanmı var engel
Aslında bizim elle tutulur bir sebebimiz yok... Çok bağlıyız, manevi birşeyler hep birarada durmamızı sağlıyor sanki
Benden 5 yaş büyük bir abim varYurtdışında okuyor yakında okulu bitecek, benimde sözüm var kendime o evlenmeden evlenmeyeceğim diye. Zaten benden 5 yaş büyük bir abim varken benim şuan evlenmem abes kaçar... Sevgilisi var. Kısmet olursa en geç 2012 Kasım'a kadar evlenmeyi düşünüyorlar. 2 yıl beklicem onları yani 2013'e kadar... Olmazsa evlenirim zaten. Bu süre zarfında da birbirimizi tanımış oluyoruz bebişimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?