'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nasılsınız kızlar markafonide golden daisy istanbul nevresimi indirimde alsammı diye karar veremedim

Merhaba Giz.

Ben bu sabah açılışı bismillah limango'daki days in colours ile yaptım. İndirim çeki kazanmışken hayırlı bi iş için kullanayım dedim kendime ekru&gül kurusu&fuşya 3'lü takımını aldım

bende baktım onalra sepetli havlulardan aldın dimi canım

ya ben netten öle nevresım cart curt almadım aldın mı daha önce nasıl çıkıyor?????
bu arada abiim markafoni de çalışıyor:90:

netten en son yatak örtüsü aldım ben nevresim takımlarımı tamamlamaya çalışıyorum şu aralar ,vayt markafonide çalışan abim olaydı indirim kuponu isterdim sürekli

Evett Gizemcim sepetli havlulardan aldım. Rengi çok güzel yaa:) Çok da ucuz.

Markafoni'yi çok beğeniyorum ama hiç indirim yok:44::97:

güzel çıkıyormu öyle dandik değil mi???
ya yeni girdi 2ay olcak hem nasıl istiyim kuş uçurtmuyorlarmıs malzemeler elinden geçyor ama acıp bakmak yasak

güzel çıkıyormu öyle dandik değil mi???
ya yeni girdi 2ay olcak hem nasıl istiyim kuş uçurtmuyorlarmıs malzemeler elinden geçyor ama acıp bakmak yasak

canım ben taçın yatak örtüsünü almıştım öncelikle bu forumda kullanan arkadaşlar var sonrasında taç güzel bir marka bide 200 tl iken mağazaya gitmiştim evtekstilbulda 99 a düşüncede hemen aldım biliyordum kalitesini

taçı bilmezmiyim benim annem herşeyin kalitelisini alıyor almısken 1 tane olsun adam akıllı olsun dıyor..
dur bende bakarım markafonide 10 tl var ama begenmedm birsey bugün bitio kupon yaa...
limangoda ne kadar ki bakalım..

Kızlar ben daha yeni giriş yapıyorum çeyiz olayına, iyi bir şekilde araştırmaya çalışıyorum elimden geldiğince...

Evli bir arkadaşım yatak örtüsünde Taç'tan şaşmamam gerektiğini söyledi. Yıkandıkça daha da güzel oluyor sanki demişti.

Bende çok yabancıyım ya Taç güzel ama pahalı almışken de iyisi olsun deyip paraya kıyıp alıcam

benim annem hep öyle..
mutfak esyalarım tefall düdüklüm nutricook düşünün artık almısken en iyisi diyor
erkek tarafndan da bunu bekliyor yandım

ben herşeyin en iyisini almayı düşünüyorum iyisi ve beğendiğimi ama annem erkek tarafından bişiy beklemez herhalde o evlenirken hiç birşey istememiş ki bende istemiyorum
herşeyi kendim yapcam nasipse

sade ve güzelmiş..

alsammı diye düşünüyorumda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…