'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

28.9.2013 Dügün
20.09.2013 Kina

ALLAH izin verirse.
Zaman gececekmi ki yaaaa...

çağlammmm geldiklerimi okuuuuu tantitoni tencere indirimi devam ediyor cevahirde baktım senin aldığının kapağı çelikmiydi ben bu üçlüyü istiyorum bugün gördüm ki kapak çelikmiş günlüğüme alcam

ayrıca kampanya var %33 indirim 3 al 2 ödemi ne anlamadım ama kampanyaaa süper yarı yarıyaydı benim gördüğüm canım

ben bu üçlüyü günlüğe alıcam ve türkiyede üretilmiş çelik kapak kılıfıda gerekmiyor ama sevimli almayı düşünüyorum

001-01-athena neopren klfl p.elik 3l tencere seti | 2012 - 2 . KATALO | www.tantitoni.com.tr

çok güzelmiş düğün yapsam kesin düşünürdüm.. baktıkça özeniyorum ama yok balayı daha cazip geliyor

burası neresi ben bilmiyorum:26:

selamlar şekerler...
bugün bi iş görüşmesine gittim size danışmak istiyorum. kararsızım. ben kimyagerim şirket de kimya üzerine ama görüştüğüm pozisyon yönetici asistanlığı. benden beklenen toplantılarda ingilizce çeviri falan yapmam vs. şirket çok büyük değil, bu pozisyonda yükselme şansı falan da yok. yurtiçi yurtdışı seyahat sözkonusu ben bunu sorun etmiyorum. hoşuma gitmeyen şey akşam 6da mesai biter ama iş bitmez işte telefonlar olabilir falan dedi. bunun dışında işte buraya birini almıştık yok benim nikah işlemim var izin alıyım balayına gidicem izin alıyım yaptı böyle şeyler istemiyorum dedi adam. ben de yıllık izin durumunu sorma ihtiyacı hissettim. işte karşılıklı anlayışla yasal hakkınızı kullanırsınız dedi. ben böyle yuvarlak cevaplara pek gelemiyorum. asıl aklımı kurcalayan hani nasıl başlarsak öyle gider derler ben bu pozisyonda devamlı çalışmak ister miyim bilmiyorum. bi yandan da talep ettiğim net maaşı verirlerse aklım iyice karışacak. siz olsanız napardınız. aksileri artıları var. en önemlisi de sizce bu işten hoşlanmazsam çıkarsam sonradan başka kendi mesleğimle ilgili görüşmelerde başıma iş açar mı. idealist olmamakla suçlanır mıyım??

ilgilenip cevap yazarsanız mutlu olurum. hee bu arada olumlu yada olumsuz cevabı yarın bildirecekler kabul edilmiş değilim ama karşı tarafın olumlu izlenim aldığını düşünüyorum.

Canım sen kimyagersin ama yönetici asistanlığı yapacaksın..

Ve çok yoğun çalışacaksın gibime geldi... Benimde hoşuma gitmez öyle yuvarlak cevaplar.. Hoşuma gitmeyen birde hani demiş ya burda biri vardı yok şöyle yok böyle diyip izin istedi diye... Bunu görüşmeye gelen bi insana şikayet eder gibi bak bunları diyorum sende üzerine alın gibisinden hiç hoş değil...

Ama bi yandan da emeksiz yemek olmaz diyorum.. Bişeylere katlanıp bi yerden başlamak gerek..

Yanlız eğer bu işe başlarsan ve geçen sürede daha iyi bi konumda bi iş bulursan işten hemen çıkabilecek misin.. İş veren sıkıntı yaratacak mı onuda düşün...

beklerken danışmadaki kızla baya sohbet ettim çok sorular sordum. çok yoğun olmuyormuş ama adamla görüştüğümde ben bu işi 7 yıldır yapıyorum ve 1yıl içinde bütün bildiklerimi öğretmek istiyorum dedi. ben çok yoğunum yüküm hafiflesin istiyorum dedi. ve dediğin gibi tabi ki izin isteme konusunda mesaj verdi. profesyonel bi iş görüşmesi değildi. normalde bu tarz şeyler direkt sorulmaz dolaylı olarak anlatılır. adam çok açık şekilde konuştu.

işten çıkma konusunda da evleniyorum çıkıyorum demek bence çok saçma bi gerekçe ama daha iyi iş buldum veya burdan daha iyi pozisyon veya daha fazla para alıcağın bi iş bulduğunu söylersin tabi ki çıkarsın dedi. evlenme durumunu da sordu tabi ki. bende zaten Onura seyahat durumunu söylemiştim sorun olmaz dedim.

benim istediğim de başlangıç yapmak ama işte endişem gelecekte bu işi yapmak isteyip istemeyeceğim. kimyager olarak başvuracağım başka işlerde sorarlar mutlaka madem kimya istiyordun bunu niye yaptın diye. o zaman da evde oturmaktan sıkılmıştım bi başlangıç yapıyım dedim paraya da ihtiyacım vardı demek hoş olmaz gibime geliyor. çok kararsızım.

doğum günü pastam tarafından bekleniyorum üfleyip güzel dileklerimi dileyip geleyim

kıymet canım kimnyagersin ve bir kimya firmasında ynetici asistanlığı yaparak başlaman kötü olmaz ama ilerde kimya sektörüne kayabilirmisin yani geçiş olurmu

istediğin net maaşı verirlerse kafan karışabilir doğru ama ucu açık eler konuşulmuş izin mevzusu yasalarda var ama onlar kıvırabilir kendi iş yoğunluklarına göre ayarlayaiblirler iznini saçmalık bence yanii sen kendi uygun vaktinde izne çıkarsın köle değiliz bide 6 da işin bitmemesi ayrıca kötü, bitmiyorsa mesai ücreti vereceklerimi ben gece yarılarına kadar çalıştım ayda 120 saatte fazla mesai yaptım yani insanüstü şekilde çalıştım projede ama karşılığınıda aldım karşılıkta önemli para içinde çalışmadım gerçi gururmuzdu projee ama işte böylede bağlanmak lazım

yanii senin esas mesleğinde çalışmanı istesemde kimyagerleri sektörde mahfediyorlar benim arkadaşım 2010 mezunu 2011 aralığa kadar birbuçuk yıl evdeydi vee iş buldu tekstil fabrikasıydı boya üzerine mahfettiler yıprattılar üç kuruşa çalıştırdılar ama eğitimde aldı şehirdışında haziranda oradan çıktı ve kurtköyde bir ilaç şirketinde çalışıyor maaşı iyi 3 ayda 1 çift maaş alıyor şans işi

bir kimyager arkadaşımda bankacı oldu

canım inan şans belki orası hayırlıdır bilmiyorum ama kendi işini yapmanı canı gönülden isterim

ay gizotummmmmmmmmmmm ne zamana kadar devam edicekmiş butun te3ncerelerde var mı????

ben set olarak sunu tamamlıcam benim aldıgım 18cm lik bu

001-01-maya paslanmaz elik tencere 3l tencere seti | 2012 - 2 . KATALO | www.tantitoni.com.tr

bunu 22 lğü yok ama sadece 20 liği var o yüzden kılıflı takımdan tamamlıcam

hepten kılıflı takımı da alabilirim aslında ama mayaların sekilleri cok guzel ve celikleri cok kaliteli bu kılıflıların gercegini görmedim hiç bakmam lazım yaa ama en erken cumartesi gunu gidebilirim... sitesinde kampanya bitmiş gorunuyo cunku zaten eylul sonuna kadar diodu

umarım butun magazalar icin gecerlidir ve her tencerede vardır ya.. resmen asık oldum ben tanti nin tencerelerine... hem celik kapak hem kaliteli hem de acaip otesi sevimliler yaaaaa

kıymetcim dogum gunun kutlu olsun canım... sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim

iş konusuna gelince... maaşı ve sartları seni tatmin ediyorsa ve gelecek gordugun bir alansa eger kendin adına hiç dusunme

burası Türkiye... kac kişi mezun oldugu meslegi icra ediyor ki?

canım kimya öyle bi sektör ki boyada çalışıp sonradan ilaca başvursan niye boyada çalıştın derler. ben hep idealist oldum illa istediğim olucak diye ama 6aydır da bekliyorum. dediğin gibi ucu açık konuştu izin ve mesai saati konusunda. 6da çıkarsın diyor ama akşam telefon olabilirmiş. ben belirsizliğe hiç gelemem. herşeyde kurumsallık ve profesyonellik arıyorum bu şirket öyle değil bence. ama direkt kurumsal bi şirketten de başlayabilicek miyim bilmiyorum.

bende hayırlıysa olsun diyorum. giderken de dua ettim zaten. bankaya girersem 1200tl bi maaş alıcam şuan türkiye ortalamasında gişeden başlayınca maaş bu. ama ben kimyager olarak herhangi bir yere girsem en aşağı 2000-2500 tl alırım. o da başlangıç yani. bilmiyorum bakalım yarın haber gelsin ne olucak görelim.

çağlammm indirim hala devam ediyor ben yarın öğlen sevgilicğin ablasıyla buluşcam bakarım yine cevoya ama bende çok beğendimde senin tencereler beyaz demi ben mahfederim çelik kaliteli gibyidi kılıflılar güzeldi 3 lü günlük set alabilirim çok şekerler çok bide minik sahan set var hepsi çelik kapak, bu seninkide çelik kapak demi

vallla bütün tencerelerde vardı ne zamana kadar devam eder bilmiyorum canım bir gittiğinde annene kılıflıları göstersene annişine güveniyorum bende alırım yoksa emsana döncem

ayyyy bennn bütün hepicğini sevdim bugün ve kesinlikle günlük olarak çok uyuyor boyutları

kıymet doğum günü kutlu olsun inşallah bu doğum günün daha çok sağlık ve çok şans getirir mutlu senelere canım

sağol Çağlacımm

iş konusunda gelecekte yapmak ister miyim ona hiç emin değilim. maaş tamam, şartlar da izin dışında tamam. ben yükselme şansı olsun isterim statik olmak istemem ama bunda bi kere unvan belli yönetici asistanı olarak, çıkıp başka yere gitsem de yöneticilik değil asistanlık yazıcak cv'mde. bilemedim cevap gelsin yarın bakalım ne olacak hayırlısı olsun. hayırsızsa istemiyorum. gerçi benim böyle hissiyatım bozuldu ya kesin olumsuz gelir bunu öncede yaşadım dışardan binasını beğenmemiştim gittiğim bi görüşmede aman inşallah olmaz dedim hakkaten çok olumluyken olmamıştı

kuzum benim arkadaşım kimyager ve amerikada okudu belli bir dönem ve o kadar maaş almıyor malesef hatta boyada 1300 almıştır şimdi 1600 alıyordur ilaç sektöründe ve kocaeli ünisini dereceyle bitirdi ama cidden öyle 2000 almıyor

bak sevgilimden örnek vereyim mühendis ve alcağı maaş istediği işte ilk etapta 1000 1500 arası budur bu 2 3 sene yükselmez

heee direk 3000 tl ilede başalr ünlü şirketlerde yadakurumsal şirkette 1500 alır bide çift maaş 3 ayda bir 3000 olur

ben kurumsal şirkette çalışıyorum ama yüksek değil maaşım şartlar iyi ama çok şükür

sen eğer bunda biraz gçleniyim sektöre karşı kulağım gözüm açık olsun dersen gir canım sorarlarsada iş bulamadım iş yoktu dersin

herşeyin en hayırlısı bu işler şans işi

yok kuzum beyaz değiller bildigin celik bunlarda.. renkleri de öle yani renkleri yok ... kapakları da kendiler de...

haftasonu gosterebilicem ancak kusum.. annem mayaları cok begendi söleip duruo hatta al mutlaka al mutlaka hala almadın mı diye...

inşallah bikaç gune kadar bitmez kampanya

kıymetcm benim de kimyager arkadaslarım var... cogu işsiz evde özel ders veriolar cocuklara... calısanlarda var ve 2000-2500 alsalar gobek atarlardı eminim...

Türkiye de bilginin degeri yok

degeri olan tek sey DAYI

dayın varsa hersey olursun... cebinde dolar

yoksa istedigini ol ancak züürdün cenesi misali yorar

kızlaar ben aranıza yeni katıldım sayılır. daha doğrusu siteye üye olmuştumda pek kullanamadığım için girmiyordum..
ALLAH nasip ederse 2 şubat 2013 de evlenicem büyük ihtimalle. benide aranıza alın nolurrr .. benide sevin :)

loopdido hosgeldin aramıza sen de erkenci gelinlerdensin az kalmıs gelinligin esyaların mekanın faalan bellidir sanırım

ayyy o zaman ben bunu nasıl görmedim beyazlı bişi gördüm ama aynı bu modelll yarın öğlen hemen rapor geçicem sana inşallah fırsatım olurda girebilirim çağlammmmm

bende istiyorum bende istiyorum çok minimaller renkli olan tencrreninin kıyafeti var resmen

markafoni kampanyasınımı beklesem diyorum bir yandanda valla annen beğendiyse ben bilem alırım çelik kapak yahuuu attt yere bişi olmaz kiii çelik türkiyede üretilmiş değme keyfime

çağlaaaa çok şekerlerrr yahuuuuuuu

orda ne varsa almak istedim bugün

canımcım benim gittiğim görüşmelerde hep bu rakamlar söylendi bana. bana beklentimi sordular mesela 1700den aşağı asla çalışmam dedim iyi biz daha fazla veriyoruz bu bizim alt rakamımız dedi.

bende kocaeli mezunuyum tanıyor muyum arkadaşını acaba 2011 mezunuyum bende aslında bi dersten dolayı yarı dönemde mezun oldum

aynen şans işi galiba hayırlısı olsun..

ahh Çağlam benim öz dayım var bu parti işlerinde çok tanıdıkları var kendi de içinde ama gel gör ki asla yardım etmiyor. belediyelere vs. hep torpille giriliyor diyorum yok öyle şey olur mu herkes puanıyla giriyor diyor. herkese yardım ediyor bi bana etmesi sağolsun. geçen yıl kpss ye gir sen yardımcı olurum sana dedi bende bi hevesle girdim ama 1000defa söylemem lazım ki bişey olsun.

maaş konusunda da dediğim gibi gittiğim görüşmelerde bu rakamlar geçti, ben bu görüşmede de 2000tl istedim. olumlu olursa hiç mırın kırın etmiyim giriyim o zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…