- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Fena sayılmam sadece Türkiye gibiyim hergün yeni bir şeyle uğraşıyorum.günaydın haticecim iyiyim canım sen nasılsın
kalpli kalpli günaydınlarrr
Fena sayılmam sadece Türkiye gibiyim hergün yeni bir şeyle uğraşıyorum.
Günaydın asmunikal, duygu onu ve çağla nasılsınız?
iyi dielim iyi olsun
Türkiye nin böle olması normal... büyüyor cunku ve bu da herkesin gozune batıyor
imf den borc dilenen ülke imf ye borc vermeye baslarsa... bazılarının bunu cekememesi cok normal.. bizi turlu turlu seylerle ugrastırıp eski halimize geri dondurmeye calısıolar
bu kadar basit
dilerim oyunlarına gelmeyiz
2013 18mayıs gelini olucam Allahın izniyle kızlarr..
düğün salonum tutuldu...şimdiden gelinlik bakmaya başladım ..Allah hepimize o güzel günleri görmeyi nasip etsin inş...
hoşgeldin kıvılcım hayırlı ugurlu olsunnn
kolay kolay oyuna geleceğimize inanmıyorum eskisi kadar aciz olmadığımızı düşünüyorum.
Birde ekonomik krizlerle uğraşan batı doğuya göz diksede açıktan oynayamayacak kadar akıllıdır.
Bu durumda da bizi birbirimize düşürmek daha akıllıca olur ana anlatırken Müstakbel kayınvalidem aklıma geliyor
Hayırlı olsun kıvılcım tamamına erdirsin inşallah
Haklısın umarım sonu iyi biteraciz değiliz ama sole bi zayıf noktamız var, galeyana gelioruz hem de cok cabuk
milletce bu yonumuzu iyi biliolar ve direk uzerine oynuyolar... işte bu noktada kopuyor hersey
duygusal değil stratejik dusunmek zorundayız... hakkımızda hayırlısı olsun diliorum
siboşşş hosgeldin bebelak
Günaydın canımGünaydın herkese..
hayırlı olsunaminnnnnnnno günler bi gelse ya daha çok var gibime geliyo daha koca bir kış var önümüzde 10 yıllık beraberliğimiz nihayet evlilikle sonuçlanacak artık Allahın izniyle
geçen sene bu zamanlar istemeye geliceklerdi daha yeni nekadar da çabuk geçti umarım bu kış da hemen geçer..
çok güzelmiş düğün yapsam kesin düşünürdüm.. baktıkça özeniyorum ama yok balayı daha cazip geliyor
burası neresi ben bilmiyorum:26:
günaydın kızcelerimmmmmm
berfo ne gördün ruyanda
Fena sayılmam sadece Türkiye gibiyim hergün yeni bir şeyle uğraşıyorum.
Günaydın asmunikal, duygu onu ve çağla nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?