'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu arada ablamın aralık ayında evlenme hayallerine babam tarafından engel koyuldu. ben marttan önce asla izin vermem diyor. sebebi de kısa zamanda niye oluyormuş gizlediği bişey var da kötü bi huyu var da ortaya çıkacak diye mi korkuyo diyor damat için.

bu da bana ders oldu. 3ay içinde tanıştırıp evlenmeyi planlıyordum kısa arası olsun istiyordum ama bablama izin vermeyen bana vermicek o yüzden ne zaman evlenmeyi planlarsam bi 6 ay önce bu işlere girmem gerekecek.

oyy canım benm:) hoşgeldn:) ben berfin izmitten:)
hayırlı bi evlilik olur inş.d

gizom markafoni de daha mı ucuza gelio acaba... sanki hemen hemen aynı oluyo indirimde oldugu zamn

gelir mi ki bir de o var..

kutuları bile seker ötesi yrsin.. ben de oraya gittim mi kendimi kaybediorum, hatta direk kafamın içinde arka planda su muzik calıo

[video=youtube;DNR2AY7b6kI]http://www.youtube.com/watch?v=DNR2AY7b6kI[/video]

ve ben kimseyi görmyorum duymuyorum bu happy tree frends de kafası ucmus yesil bi tavsancık var aynı ona donuorum

yenilmelikimsi biyer tantitoniiiiiiiiiiiiii

yarın bak ve bana haberleri ucur ttuuuusummmmmmmmmm

bi dakkaaaaaaaaaa Gizim sen bu haftasonu mu gidiyordun eniştenin yanına yoksa gittin mi bunu atlamış olamam dimi gitmedin ???

korkmalı mıydım yahuu valla bi an ne dicek acıbağ diye düşünmedim değil

varsın gülmekten agrısınnn kuzummmmm

taam oldu ruyanda yakısıklı bi prens gor

ben de çıkçammm zzıbarıp yatmayı dusunuorumm

haydin öpücükler kovalasın siziiii

annemm yagusuklu prens deme:d erdi gelir rüyama falan
dua ile inş çağlam
korkmalı mıydım yahuu valla bi an ne dicek acıbağ diye düşünmedim değil
kıymet senle yarın tanışcam hazırlık yap
iyi geceler tatlı gelinckler

İyi geceler kuzucuklarımmm aksiliklerle dolu bi gün geçirdimm resmeennn :/ reglm erken olduu ve altımda beyaz pantuuuluuuummmm vardı ayrıcanaa pedim yoktu ofistede kımse olmadıgından cıkıp alamadım bılee fabrıka erkek kazanı gıbı ısteyebılıcem kımsede yoktu patronıcemde bugun aksaray subesıne gelmedı hadımkoydeydı kaldım oyleeee sağolsun ıyıkı ıremtoşum var hallettık cıkmadan once sonrada taksim sizin nişantaşı benim fink attık bi güzeell birazdanda mışıl mışıl uykuyaa giriş yapıcaammmm öpüyoorum hepinizii yarın güzel aşk dolu huzurlu bi güne uyanınn

Canım,bu beştaş muhabeti yanlış anlasıldı sanırım.. Beştaşı kayınannim takı olarak takmak ıcın bana baktığını söyledi, sevgılım degıl yoksa aşkın büyüklüğünü hiçbi taşın karşılayamıcanı cok ıyı bılenlerdenim Önemli olan maneviyat benim içinde , madiiyat çoook ötede biyerlerde aşktan uzak

kuzum eger olumsuz bısı dusunuyosan hiç başlama derim, bende radyo tv okudum alakasız olarak hayalim oldugu için onca senemi boşa atarak modelistlik eğitimi aldım ama iş bulmak ımkaaannsız bı tanıdıgın yoksa.. o işi beğenme bunu yapamam de onu edmeem de derkeen işsizlikten 4 dönmeye başladım ama bi süre sonra bi bakmışım grup şirketleri olan firmanın laundry bolumunde yonetıcı asıstanı olarak baslamısım(hayatta aklımda yokken) cunku hayatımda aldıgım en olumlu elektrktı karsımdakinden ve işten aldıgım elektrk yükselme olmaz demen bıtek kafamı karıstırdı acıkcası yada kendı alanına gecme sansın olup olmmaması.. sen kendını gosterebılıcene ınanıosan bence basla bı yerden hiç bellı olmuyoo bu işler, ben 2 bucuk ay once yonetıcı asıstanı olarak basladım bugun bı baktım mail sayfamın ımzası duzenlenırken orada müşteri ilişkileri müdürü yazıyo sanırım yarın patronicem bana süpriz yapıcaktı ama ben erken görerek bozdum süprizini Sen kendı ıcınde ıyıce ölç tart istediğin bi işi bile ortamdan kişilerden aldıgın olumlu elektrık yoksa bırakabılırsın öle düşün bide, en dogru kararı kendın verıceksın hislerine güven tatlım

Canım ben iktisatçıyım ama şuan yaptığım işle hiçbir alakası yok ve gerçekten bazen mutsuz oluyorum. Bu yüzden iyice düşün derim.
DOğum Günüü en kalbi duygularımla kutlar sevdiceğinle, svdiklerinle birlikte nice yıllar geçirmeni dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…