kızlaar ben aranıza yeni katıldım sayılır. daha doğrusu siteye üye olmuştumda pek kullanamadığım için girmiyordum..
ALLAH nasip ederse 2 şubat 2013 de evlenicem büyük ihtimalle. benide aranıza alın nolurrr .. benide sevin :)
çağla benle nezaman ilgilencen
merhabaaaaagüldürdün beni :)))
çağla benle nezaman ilgilencen
söle bidenemmm söle meleeeeemmm her zaman ilgilinirim senlenn
kıymet berfo iddialı girmiş mevzuya kuzum ona görehazır mısın demiş yaa
ilgilençok ihtiyacım var
kıymeti korktma
sen yiter ki isteeeee
kıymetcim hiç korkma acıtmaz arkadas
kopuksunuz valla karnım agrıdı gulmekten hee
karnın agırmasın kıyamam balummmm
ben çıkıcammm:)
varsın gülmekten agrısınnn kuzummmmm
taam oldu ruyanda yakısıklı bi prens gor
ben de çıkçammm zzıbarıp yatmayı dusunuorumm
haydin öpücükler kovalasın siziiii
kıymet senle yarın tanışcamkorkmalı mıydım yahuuvalla bi an ne dicek acıbağ diye düşünmedim değil
geçmişi çok fazla okuyamadım ama kıl,tüy,çeyiz muhabbeti kaldıgı yerden devam anladıgım kadarıylaAllah muhabbeti arttırsın diyorum nedense buaralar pek ugrayamıyorum işsizim ama bi yogunluktur gdiyo yada ben artık zaman geçsin diye sürekli bi ugraş bulmaya çalışıyorum galiba deliriyorum
bide tektaş beştaş yüzük muhabbeti önceki sayfalarda vardı aşkımla olan konuşmamız aklıma geldi bi gün böle tektaş muhabbeti ypıyoruz aşkımdan inci gibi dizeler
'' beştaş alıp hiç taşlık aşk yaşayacagıma tek taş alır beştaşlık aşk yaşarım'''
selamlar şekerler...
bugün bi iş görüşmesine gittim size danışmak istiyorum. kararsızım. ben kimyagerim şirket de kimya üzerine ama görüştüğüm pozisyon yönetici asistanlığı. benden beklenen toplantılarda ingilizce çeviri falan yapmam vs. şirket çok büyük değil, bu pozisyonda yükselme şansı falan da yok. yurtiçi yurtdışı seyahat sözkonusu ben bunu sorun etmiyorum. hoşuma gitmeyen şey akşam 6da mesai biter ama iş bitmez işte telefonlar olabilir falan dedi. bunun dışında işte buraya birini almıştık yok benim nikah işlemim var izin alıyım balayına gidicem izin alıyım yaptı böyle şeyler istemiyorum dedi adam. ben de yıllık izin durumunu sorma ihtiyacı hissettim. işte karşılıklı anlayışla yasal hakkınızı kullanırsınız dedi. ben böyle yuvarlak cevaplara pek gelemiyorum. asıl aklımı kurcalayan hani nasıl başlarsak öyle gider derler ben bu pozisyonda devamlı çalışmak ister miyim bilmiyorum. bi yandan da talep ettiğim net maaşı verirlerse aklım iyice karışacak. siz olsanız napardınız. aksileri artıları var. en önemlisi de sizce bu işten hoşlanmazsam çıkarsam sonradan başka kendi mesleğimle ilgili görüşmelerde başıma iş açar mı. idealist olmamakla suçlanır mıyım??
ilgilenip cevap yazarsanız mutlu olurum. hee bu arada olumlu yada olumsuz cevabı yarın bildirecekler kabul edilmiş değilim ama karşı tarafın olumlu izlenim aldığını düşünüyorum.
selamlar şekerler...
bugün bi iş görüşmesine gittim size danışmak istiyorum. kararsızım. ben kimyagerim şirket de kimya üzerine ama görüştüğüm pozisyon yönetici asistanlığı. benden beklenen toplantılarda ingilizce çeviri falan yapmam vs. şirket çok büyük değil, bu pozisyonda yükselme şansı falan da yok. yurtiçi yurtdışı seyahat sözkonusu ben bunu sorun etmiyorum. hoşuma gitmeyen şey akşam 6da mesai biter ama iş bitmez işte telefonlar olabilir falan dedi. bunun dışında işte buraya birini almıştık yok benim nikah işlemim var izin alıyım balayına gidicem izin alıyım yaptı böyle şeyler istemiyorum dedi adam. ben de yıllık izin durumunu sorma ihtiyacı hissettim. işte karşılıklı anlayışla yasal hakkınızı kullanırsınız dedi. ben böyle yuvarlak cevaplara pek gelemiyorum. asıl aklımı kurcalayan hani nasıl başlarsak öyle gider derler ben bu pozisyonda devamlı çalışmak ister miyim bilmiyorum. bi yandan da talep ettiğim net maaşı verirlerse aklım iyice karışacak. siz olsanız napardınız. aksileri artıları var. en önemlisi de sizce bu işten hoşlanmazsam çıkarsam sonradan başka kendi mesleğimle ilgili görüşmelerde başıma iş açar mı. idealist olmamakla suçlanır mıyım??
ilgilenip cevap yazarsanız mutlu olurum. hee bu arada olumlu yada olumsuz cevabı yarın bildirecekler kabul edilmiş değilim ama karşı tarafın olumlu izlenim aldığını düşünüyorum.
kızlar günaydın
nasılsınız bakalım
kızlar bizim biran önce düğün tarihin i kararlaştırmamız gerek dimi istanbul da olucak düğün :26:
Günaydın canım naber nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?