Çoğu kapatıcıyla kurtuluyo cnm
LAzerle sildirmek ararlı tavsiye etmem ben
En iyisi üerine başka şekil yaptır cnm
Bende düşünüyorum bileğime
Ama orjinalliğim gidicek giye korkuyorum
Hint kınasıyla yapıorum o yetio şimdilik
bnimkinin seyirinin iptal oldugu kesinleşmiş gibi bişeymiş artık
ne olcagımız belli değil ileriye hiç güvenli bakamıorum bundan sonra dedi...
dün toplantı olmustu gemide komutanlarıyla ,,, ondan sonraki ilk konusmamız bu sekilde
bundan ne cıkarmam gerekiyo bilmiyorum?
hoşgeldin canım hayırlısı olsun2013 Haziranında bende inşallah gelin olucam ama net tarihim yok. Ona rağmen gelinliğimi beğendimİnşallah hepimiz çooook mutlu olurusss
bnimkinin seyirinin iptal oldugu kesinleşmiş gibi bişeymiş artık
ne olcagımız belli değil ileriye hiç güvenli bakamıorum bundan sonra dedi...
dün toplantı olmustu gemide komutanlarıyla ,,, ondan sonraki ilk konusmamız bu sekilde
bundan ne cıkarmam gerekiyo bilmiyorum?
ya ben sözlümün memletine gittim muhafazakar olduklarını biliorum ama hepsinin oldugunu bilmiodum
vee sözlüme hiç yakışıyomu ona demişler :26: utandım bozuldum bende sildirmeye karar vermiştim ama
sonuç yok gibi baksana bayadır araştırıorum çünkü napimmm böle kabullencekler mecbıırr
:26::26: Ne can sıkıcı bir meslek yaaa.
Belirsizliğin ne olduğunu çok iyi bilirim.
sibel canım dövmen nasıl bir dövme isim felanmı yazıyor ben dövme yaptırmadım ama yapanıda eleştirmem haddim değil o yüzdenm uhafazakarda olsalar paşa paşa empati uygulucaklar onları ilgilendirmez kendin memnun değilsen sildir hayatım
bu arada nasıl sevgilinle hasret giderdinmi
amelia canım harik gelinliğin romantik çok hoş nerden ve ne kadara aldın
çağlam sen ciddimisin inanamıyorum nasıl oluyor yaaa kafayımı yemiş onlar
Seni oldugu gibi kabul etmeleri lazım canım, onlar için sürekli değişiceksek benliğimizi kaybederiz. Sevdiğin seni böyle sevmiş ve böyle evlenmeye karar vermiş demekki bazı şeyleri göe almış ve kabullenmiş, ailesine belki başlarda zor gelebilir ama alışıcaklardır. Kimse içinde değişmeye memnun etmeye çalışma cnm mutlu olamazsın.
sen neden uğramaz oldun canım buraya hiç ?
yada benmi görmedim seni :26:
canım iki tane yıldız var sadece siyah renkte istemeye geldiklerindede aşkım dedi yadırgarlar şimdi kapatmaya çalış demişti
takıp takıştırmıştım bileğime görmesinler diye..
oraya gidincede farketmişler allahtan diğerlerini görmediler direk kötü kız olcaktım heralde.bende sorun çıkmasın diye sildiririm dedim araştırcam bakalım gizim..
özlemişizz tabiki ama o aile sülalenin içinde pek gideremedik yinede güzeldi tabi.ben geldim gece oda 2 gün sonra gelicek işte canım..
kuzum belirsizlikler çok kötü evet en güzel örnek benim bende adam 2 yıl gitmicek diiolardı pat gitti kaldık ortadabilmiyorum kızlar...
oluyo işte nası oldugunu bilmiorum...
ağlamam lazım belki ama ağlayamıyorum bile...
sonumuz hayrolsun artık... üzülmem bişeyi deiştirmicek bu yuzden uzulup aglamanın da yararı yok
yasamaya devam edicez napalım
hayallerin ertelenmesi gerekiosa ertelenir... su akar yolunu bulur hakkımızda hayırlısı
ayyy canım sildirmeye çalış o zaman ama sana kalmış bişi sen boludan iyikide hemen uçak bulabildin gelsin oda güzelce hasret giderin kalan günleri birlikte geçirin canım haketiniz bunu arada bir anakrada yada başka yerde ortalarda buluşun
Amelie
Ne kadar da güzel gelinliğin ve buketin!
Ba-yıl-dım!
Rabbim nazarlardan korusun siziiiiiiii
Sende benim gibi romantik gelinlerdensin
Hep mutlu olunnnn
Aşk'laaaaa :123:
Çağlam nasıl olur ya
askerlerin hayatı olamaz mı ya
'Hayat!' bu..
Tekrarı yok..
Ne saçma bi sistem Allahım bu böyle
ASKERLERİN hayatlarını başkaları belirliyo iştee malesef bu durum çileden çıkaran..
hep başkaları karar veriyo..vermezlerse herkes üzülüyo.. bir kişi iki kişi değil herkes...
öyle belki de bencillik olcak ama istemiyorum ben öyle bir hayat....
hayallerim ertelenirken sevdigim adamı bildigim yerlere sonunun ne olcagını bilmeden gönderirken aman cok gurur verici bla bla bla
diyemiyorum...
gururu batsın...
bilmiyorum ya..
birşeyler değişebilmeli bence..
ama zor..
Kasç yıl okudu kimbilir bunun için..
Onca emek,çaba..
Ya sonrası ne olacak?
Dikiş tutturabilmek zor bu hayatta
sonrası belirsiz işte... en azından su durumda bizim icin öyle
arkadasımın dgun davetiyesini aldım simdi haftaya evlenio
ne güzel dimi...
bana getirmeyin davetiye dugun demeyin die tabela asıcam buraya
en son sordugumda 7 ayım var demişti bu arkadasım...
ne cabuk gecmiş, haftaya evlenio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?