'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay giziimmm sen hep boleee kalll benceeee aşk böceği şeklinndee

ben hemencııık ıstoorum bebıs yaa haziranda evlensek kasımda dogum gununde göbemee kurdele baglayıp hedıye pakedı gıbı koycam masayaa hahahaha Allah'ım nasıp etsıııınnn inşallllaaahhhhhhhhhhh

şu anda askımı depreştirdiniz.... nasılll hasretimmm tenine paşamın nasılllllllllllllll

burdaki ablamız bize un helvası kavurduuuu butun ofis anane evi gibi kokuyo misss

Evet gizzz kesinlikle öyle onun gibi konuştuğum için o da beni duymuyo.Benim azcık şu çenemi kapatıp sessiz kalmam lazım ama dediğin gibi bi süre sonra da eziliomuşum gibi hissediorum.

Valla tam hislerimi anlatmışsın gizotum yaa.O ezilme duygusunu hissetmeden gururunu yaşamalıyım aslında.Bu yazıklarını kopyalayıp gözümün önünde biyere not edip okumalıyım durmadan

Aynen Nazlımuğğ bizde dün öyleydik el eleyiz ama konuşmuyoruz En büyük sıkıntımız kırıcı konuşmamız haklısın bunu en başta ben törpülersem ona da yansıtabilirim belki,bu şekilde birbirimizi çok yıpratıoruz

Nazlımmm gizotumm teşekkür ederim ikinizde hislerime tercüman oldunuz resmen ve yol gösterdiniz bana teşekkür ederim

Bu arada gizoott neler duyuyorum senden her bi cümlen ayrı kahkaha ve şaşkınlık oluyo kuzummm

kuzum işte o eziklik duygusunu hissetmediğinde mutlu olucan sen ne zaman kızsan kendine not al sakinleştir emi canım

ayyyy bana bişiler oluyor ne yedim die sorguluyorum kendimi yaa ama içimde vardıda böyle dillendirmiyordum napam :)))))

çağlam yaa naptık biz şu anda depreşti seninki sakın depresyona girme bak güldün güzel bitir günüü

nazlommmm ben artık böle olcammmm içimde tutmucam çıkarcam ne varsa :)))

bence de tutma kuzummmmm zaten ben tutabilenlere sasıyorummmm... biz sevdicekle bu konuda cok beceriksiziz maalesef...

düşün bayramda butun buyuklerin toplandıgı ananemlerdeydik, herkes orda tabi biz de arada kacamak kacamak mesajlasıyoruz... yemek masasına oturuldu en son bizde yanyana oturuyoruz... artık dayanamadık o kadar cool'luğa ve hemen alttan birbiirmizin ayagına basmaya basladık.. :)

sonra da kendimize cok gulduk... o ortamda bile duramadıysak biz iflah olmayız diye

yaa pastaaamm bızde ıflaaahh olmayııızz sözde bıle delırdım o obur odadaaaaa ben ıcerdee kahroldum nası koyuyoo ınsana yakın olupp dıbınde olamamak neysekıı dogum gunu hedıyesı bahanesiyleeennn azcuuk sarılıpp koklasstık

Tamam gizotummm seni dinliyceğmmm

Pufun dediği gibi sana askerlik yaradı kuzummm tutma içinde tabi söyle gitsin ama sevdiceğine şimdi söyleme kalpten gitmesin yazık

bende yemin törenine gittiğimde gülüyorum elni tutuyorum tanıdıklarının çiftliğinde bahçedeyiz sonra bahçede yürüyoruz ablası var bendede cilve çoktur odunum felan ama cilve iyidir haniii çocuğu hislendirip kaçanlardanım :)) en son dediki giz napıyosun cnaım sen böyle yapıyosun bak valla kaçırıcam delirtme beni dedi

bide arabaya bindik istanbula dönüyoruz :))))) benimki dikiz aynasını kapatıp o aradan elimi tutuyor bir yandan babasıyla konşyor bir yandan gizi mıncıklıyor bacağma bir mıcık attı bide ben huylanırım dokundurmam kıkır kıkır gülüyorum ama görmen lazım çağlam bir ara el eleyiz araba karanlık babası giz kızım sesin çıkmıyooo dioo ahahahahaha

arabadan indik molada indiğim gibi ablasıyla alışverişe koştuk benimki bakıyor arkamdan koşarak geldi :)))))))normalde çok kızar bu tavra kıyafet bakarak onca cilve yap yap bir işe yaramasın kaç benden bende koşayım sürekli 5 yıl oldu hala zor kaıdn oyunundasın dedi :))) gel hadi biz şuralara bakalım derken ben kıs kıs ıssıza götüyor beni öpcekkk help mee diyorum bir baktım annesi ve babası önümüze çıktı bizim o anki bakışmızı tahmin bile edemezsin çağlooooo :)))

Tamam gizotummm seni dinliyceğmmm

Pufun dediği gibi sana askerlik yaradı kuzummm tutma içinde tabi söyle gitsin ama sevdiceğine şimdi söyleme kalpten gitmesin yazık

aslında aşkıma yansıtıyorum odun ve cilveli bir karşımım ama buraya hiç dökmüyodum demekki hasret başıma vurduuu amanınnnn yandım ki ne yandımm kızlarrrrrrrrr

benmkde geleym yıldırım nikahı yapalım yeterki evlenelim diyor cidden şu an itibariyle kendimden tırsıyorum :18::18::18:

pufummmmm biz de bayram bahanesiyile yapıoduk onu... ben senle bayramlasmadım yaaa diyip sarılıp opuodu... her yeni gittigimiz evde yaptı bunu bayram boyunca 2847832472 kez bayramlastık

çocuk isyan etmiş resmen artık gizot az degilsin yemin ediyorum yaaaaaa hey allahım asker cocuga yapılır mı oyle seyleeeeeeeeeeeerrr

çok hoşsunuz kızlar anlaşılan hepimizin başına vurdu
ben de akşam göreyim sevdiğimi o zaman.. walking dead izleriz çok romantik

evet çağlom çok büyük hırsı var bana ahhh ahhh dio o imzayı attırdığımda egemenlik bana geçicek kedi gibi kalcan o zaman diyor :)))ama çağlom böyle yüzlerce hikayee var halillll sezaiii gibi isyağnnnn diyoduuu bir ara :)))))))

eniştem tam benimki gib kurnaz erkekler huh ayyy şükredelim maşalllah diyelim kıymetlilerimisssss

anaaaymmmm sen biziim gizotaa bak heleeee edalıı işveeliii ada güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay bak aşkımı depreştirdiniiz şimdii heee bincem vapura gitcem aşkilitomun yanınaaaa

çok hoşsunuz kızlar anlaşılan hepimizin başına vurdu
ben de akşam göreyim sevdiğimi o zaman.. walking dead izleriz çok romantik

amanınn benmkide evlenince izleriz diyor :))))))) beraber birkez daha izlicekmiyz bu diziyi bişi diymmi ben bazı sahnelerde korkuyorum özgem

nazommmmmmm benimde aşkım depreşti uçağamı binsem sabah sevgilicik oyun yapıyoo hadiii gel kar yağıyooo karda yürüyelim dio bende cıks olmas aşkıma söz verdim diyorum oda sözü bana verdin yevrum ben boz diyorum geleceksin huleynnn derken şirkette bastım kahkayı oldu o zaman bilet alıyorum hemen dedim haftasonuna alacağdım ama tipi olursa o yerde ben gökte delirirzzz 2 seferdir sıkıntı oluyor gök ben gidince:))))))

ay gizot bizim bir de asansör maceramız vaaaaaaaaaaaaaaarrr onu hiç anlatmayayımmmmmm ben

ben napim yaaa askımın yanına ne ucak ne tren ne otobus gidio ancak ozel gemi tutmam lazım ki denizin ortasına gidebiliyim kıprıs açıklarında

sevgiliciiimm işe erken gitmiceek olsaydı giderdiim buguunn yaaa mıncırasım geldi çocuuu resmeeenn

Bize de yansıt gizotumm bu işveli gizottan mahrum etme bizi

Benimde aşkım depreşti ama umarım inadını kırar da beni işten almaya gelir gıcık şey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…