nihahahahahaha evet bende ondan aşırdım işte nihahahahaha benimki komedi şeleri sever ne duysa bana onun geyiğini yapıyor benimde aklımd akaldığınca arada laflara sokuşturuyorum :)))
nazlım gülll gülllll bende gülüyorum inşallah o gelmeden azda olsa düzelirim yoksa battı balık yan gider misaliiii duygularıma engelll olamicemmmm bayılajammmmm
canım onun üstüne gidip hatasını onun uslubuyla anlatırsan anlamaz zaten daha uysal gerekirse üzüldüğünü belli ederek onu bu şekilde uysallaştırırsın ben kırıldığımı belli edemiyordum çünkü konuşmaktan ona onun gibi davranmaktan kırgınlığa vakit kalmıyordu şimdi ise ona uymuyorum sesiz sesiz durup bekliyorum o yoruluyor azcıkta o didinsin dimi
sen kaç zaten kaç deme kuzum o zaman daha geriliyolar sen bilirsin de kapat sonrada sesizliğe gömül bak nasıl değiştiğini farkedicek yuvayı dişi kuş yapar derler yaa belli bir süre ezilmiş gibi hissedersin kendini ama sonra ilişkiyi kendin toparladığını görüp gurur duyarsın
bide aşkım bana hep bunu dedi ne ben ne bir başkası ikimizde birbimizi ezemeyi biz birbimizi seviyoruz nasıl böyle bir düşünürsün giz hiçbir kötü kavgada bile senin böyle hissetmemen gerekiyor kavgada ikimizinde iyi insan olduğunu ve hep güzellikleri aklımıza getirdiğimizde çözeriz dedi en kötü zamanda bile hep güzel şeleri hatırlatmak gülümsetiyor bizi :)
ayy ben sana kıyamammm bebegım yaaaaşkınızaa sahiip çıkııınn gerçekten bazen susmak gerekiyo, sen 3-5 dizginleyince kendini oda anlıcaktır yanlışlarını.. Bizde sinirlenince konuşamayan çiftiz çok komik oluyoruz düşünsene el ele tutusuosun onca yol yuruosun tek kelıme etmıosun sonra gülmeye başlıyoruz sona ben bıdı bıdı anlatıorum sinirimii onaa oda banaa orta yolu buluyoruz. Sizinde bence en buyuk sıkıntınız olayı aşabılıosunuz ama aşana kdr bırbırınıze kırıcı konustugunuz ıcın o aradakı soguklugu atamıyosunuz.. bu ilişkinizi yıpratır bebegım bırbırınızı kırmadan halletmeye bakın sorunlarınızı
sana doktor mu bi ilaç verdi ağrı sırasında kullanman için yoksa acile gidince orda mı bi iğne kullanıyorlar?
Evet gizzz kesinlikle öyle onun gibi konuştuğum için o da beni duymuyo.Benim azcık şu çenemi kapatıp sessiz kalmam lazım ama dediğin gibi bi süre sonra da eziliomuşum gibi hissediorum.
Valla tam hislerimi anlatmışsın gizotum yaa.O ezilme duygusunu hissetmeden gururunu yaşamalıyım aslında.Bu yazıklarını kopyalayıp gözümün önünde biyere not edip okumalıyım durmadan
Aynen Nazlımuğğ bizde dün öyleydik el eleyiz ama konuşmuyoruzEn büyük sıkıntımız kırıcı konuşmamız haklısın bunu en başta ben törpülersem ona da yansıtabilirim belki,bu şekilde birbirimizi çok yıpratıoruz
Nazlımmm gizotumm teşekkür ederim ikinizde hislerime tercüman oldunuz resmen ve yol gösterdiniz bana teşekkür ederim
Bu arada gizoott neler duyuyorum senden her bi cümlen ayrı kahkaha ve şaşkınlık oluyo kuzummm
bence de tutma kuzummmmm zaten ben tutabilenlere sasıyorummmm... biz sevdicekle bu konuda cok beceriksiziz maalesef...
düşün bayramda butun buyuklerin toplandıgı ananemlerdeydik, herkes orda tabi biz de arada kacamak kacamak mesajlasıyoruz... yemek masasına oturuldu en son bizde yanyana oturuyoruz... artık dayanamadık o kadar cool'luğa ve hemen alttan birbiirmizin ayagına basmaya basladık.. :)
sonra da kendimize cok gulduk... o ortamda bile duramadıysak biz iflah olmayız diye
kuzum işte o eziklik duygusunu hissetmediğinde mutlu olucan sen ne zaman kızsan kendine not al sakinleştir emi canım
ayyyy bana bişiler oluyor ne yedim die sorguluyorum kendimi yaa ama içimde vardıda böyle dillendirmiyordum napam :)))))
çağlam yaa naptık biz şu anda depreşti seninki sakın depresyona girme bak güldün güzel bitir günüü
nazlommmm ben artık böle olcammmm içimde tutmucam çıkarcam ne varsa :)))
bence de tutma kuzummmmm zaten ben tutabilenlere sasıyorummmm... biz sevdicekle bu konuda cok beceriksiziz maalesef...
düşün bayramda butun buyuklerin toplandıgı ananemlerdeydik, herkes orda tabi biz de arada kacamak kacamak mesajlasıyoruz... yemek masasına oturuldu en son bizde yanyana oturuyoruz... artık dayanamadık o kadar cool'luğa ve hemen alttan birbiirmizin ayagına basmaya basladık.. :)
sonra da kendimize cok gulduk... o ortamda bile duramadıysak biz iflah olmayız diye
Tamam gizotummm seni dinliyceğmmm
Pufun dediği gibi sana askerlik yaradı kuzummm tutma içinde tabi söyle gitsin ama sevdiceğine şimdi söyleme kalpten gitmesin yazık
pufummmmm biz de bayram bahanesiyile yapıoduk onu... ben senle bayramlasmadım yaaa diyip sarılıp opuodu... her yeni gittigimiz evde yaptı bunu bayram boyunca 2847832472 kez bayramlastık
çocuk isyan etmiş resmen artık gizot az degilsin yemin ediyorum yaaaaaa hey allahım asker cocuga yapılır mı oyle seyleeeeeeeeeeeerrr
çok hoşsunuz kızlar anlaşılan hepimizin başına vurdu
ben de akşam göreyim sevdiğimi o zaman.. walking dead izleriz çok romantik
amanınn benmkide evlenince izleriz diyor :))))))) beraber birkez daha izlicekmiyz bu diziyi bişi diymmi ben bazı sahnelerde korkuyorum özgem
nazommmmmmm benimde aşkım depreşti uçağamı binsem sabah sevgilicik oyun yapıyoo hadiii gel kar yağıyooo karda yürüyelim dio bende cıks olmas aşkıma söz verdim diyorum oda sözü bana verdin yevrum ben boz diyorum geleceksin huleynnn derken şirkette bastım kahkayı oldu o zaman bilet alıyorum hemen dedim haftasonuna alacağdım ama tipi olursa o yerde ben gökte delirirzzz 2 seferdir sıkıntı oluyor gök ben gidince:))))))
aslında aşkıma yansıtıyorum odun ve cilveli bir karşımım ama buraya hiç dökmüyodum demekki hasret başıma vurduuu amanınnnn yandım ki ne yandımm kızlarrrrrrrrr
benmkde geleym yıldırım nikahı yapalım yeterki evlenelim diyor cidden şu an itibariyle kendimden tırsıyorum :18::18::18:
Benimde aşkım depreşti ama umarım inadını kırar da beni işten almaya gelir gıcık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?