günaydın kızlarr
canım facebook hesabı hesap ayarları güvenlik en alt kısımdada hesabı dondur yazar ordan yapılıyor
özgem 199 gün
günaydın herkese....
bugunun gundemiini olusturuyorum hemen.. puflu pastama da sormustum...
hepimizin agzı kulaklarında... evlenmek icin gun ay yıl sayıyoruz... yanlarındayken kendimizi "huzurlu" hissediyoruz... onlar olmasa eksiğiz, moralimiz bozuk enerjimiz duşuk
kısacası askı her anlamıyla yasıyoruz...
peki evlendikten sonra monotonlasan ve aynı heyecanı bulamayan ciftler? dun birisi beni gorunce boyle bir yorum yaptı.. ahh ahh bir zamanlar biz de boyleydik hiçbiri kalmıyor, aman iraz gitse uzaklassa yanımdan her gun her gun aynı olaylar ay seyler askın heyecanı ölüyor vs gibi...
ben boyle olmasını istemiyorum olacagına da asla inanmıyorum...
sizler ne dusunuyorsunuz? askı ilk gunku gibi taze tutmak bir omur mumkun mu? cevabınız evetse bunun icin biz kadınlar olarak neler yapmalıyız ve erkeklerimizden neler beklemeliyiz?
haydi buyrun
günaydın herkese....
hepimizin agzı kulaklarında... evlenmek icin gun ay yıl sayıyoruz... yanlarındayken kendimizi "huzurlu" hissediyoruz... onlar olmasa eksiğiz, moralimiz bozuk enerjimiz duşuk
peki evlendikten sonra monotonlasan ve aynı heyecanı bulamayan ciftler? dun birisi beni gorunce boyle bir yorum yaptı.. ahh ahh bir zamanlar biz de boyleydik hiçbiri kalmıyor, aman iraz gitse uzaklassa yanımdan her gun her gun aynı olaylar ay seyler askın heyecanı ölüyor vs gibi...
sizler ne dusunuyorsunuz? askı ilk gunku gibi taze tutmak bir omur mumkun mu? cevabınız evetse bunun icin biz kadınlar olarak neler yapmalıyız ve erkeklerimizden neler beklemeliyiz?
haydi buyrun
günaydın herkese....
haydi buyrun
Günaydın güzelliklerr
günbe gün yaklaşıyoruz
heycan yapıyorum bazen
balayı için erken rezervasyonlar açılmış
Queen Elizabeth düşünüyoruz biz ama nasıldır emin değiliz
yorumları okudum çoğu iyi gibi ama bilmiyorum
rıxos dan da memnun kalırsın, bebn tüm rixosları gezdim en şirin olanı tekirova.sungate çok geniş bi alana kurulu bana göre değil yani..çok yürümee mesafesi var :S
eğer fikir sorarsan; rixos tekirova, voyage sorgun(balayı konseptleri oluyo çünkü),voyage türkbükü, palomalara bakabilirsin kalitelidir hepsigüral premier de ben 3 gece konakladım.Benim şahsi fikrim o paraya değmez.çalışanlar yemekler vs o kadar etmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?