aaaa valla corluya gelıceeemm olay cıkarıcaam ordaaasen arasanaaaaa
Cıksss aramam kırdı o beni azcık kırdığını anlasın
Gelsene bebelak gelsene
geliim diyee barışşmooosun dimii seni gidiii miniikk çakaalllay şu havalar duzelsııınn geleyım oralara beee ozledımmm trakya havasını beyaaa
Gelsene beyaa burda bir bekleyenin varr biliyomusun
kıyamaaammm ama beeeennnnn sanaaa severim büssüüürüüüüşu soğukluklar geççsin geliiciimm baharda çiçekler açmadann ben geliipp açıriciim çiçeeklerii
Çabucak geçsin o zamansa soğuklarrr ve minnağıma sımsıkı sarılıyımm,sen gelince açtırırım ben bütün çiçekleriiiii kuzummm
gününüz aydın olsun güzelliklerrrr....
biz dün ets ye gittik ama kafamızı karıştırıp geldik ..
tur operatörü evet rixos iyi ama
güral premier tekirovada türkiyedeki tek ödüllü otel diyor ve ısrarla oraya gidin diyoraçıkçası orasıda bizer biraz pahalı geldi ....
6 gece 3450 tl güral o kadarda açılmak istemiyoruz neticede kirada otrcaz 1 haftalık tatilin dönüşüde var sonra zaten uçaklarda pahalı gidiş dönüş 2 kişi 710 tl ...
rixosu alırsak güraldaki konaklama fiyatına uçakda hallolmuş olacak rixos 2850 tl...
Güral Premier Tekirova - Kemer | Etstur
rixos hakkında bazı olumsuz yorumlar okudum moralim bozuldu...
yaaa nolur bana yardım edin kimler turizmciydi... Rixos güzel değilmiii :18: :2:
birde AMARA WİNG COMFORT RESORT u önerdi ısrarla tam bir balayı oteli falan dedi fşiyatları rixos gibi hemen hemen ...
Amara Wing Resort Comfort - Kemer | Etstur
böyle şaşırdım kjaldım anlayacaınız:26:
amara çok kalitelidir,amara wing kemer merkezdedir.Rixos da yılların deneyimi, rixos tekirova koy da şirin sessiz bir yer :) ben herkese kendi seçtiğim oteli söylüyorum.Ege de ama :) özdere de paloma pasha teras suit odaları. bi inceleyin derim
zehroşum ben de listeyle ilgilenmeye çalışırım
aslıcım kim erken gelirse yazar ne dersin
Ara ara oluyo bizim ilişkimizde bu,herşeye çare buluruoruz ama böyle ayda bir gelen çöküşlere engel olamıyoruz.Ufacık saçma bi tartışmayla öyle çok etkilenioruz ki.
İkimizde birden sinirlenen insanlarız bu yüzden bazen ufak şeyleri çok büyütüyoruz.O an tartışırken kendimizden geçiyoruz resmen.Anlayışsız,ben haklıyım moduna giriyoruz ikimizde birbirimizi suçlayıp kırıoruz birbirimizi sonra yumuşuoruz hallediyoruz ama o şiddetli tartışmada o kadar çok kırıoruz ki birbirimizi ki yabancılaşıoruz sanki ondan sonra yumuşasak bile günlerce gergin olup en ufak bişeyde parlar hale gelioruz.
Bu kez geçte olsa bu gerginliği ben üstümden atabildim ama o atamadı.Sürekli ufacık şeylere kızmaya başladı.Kendide durumunun farkında.Biz günde 3 kere görüşen bi çiftiz.Buna rağmen dün yabancı gibiydik,dün öğlen yemeğimizi de yedik ama soğuktuk ve sonunda akşam üstü beni eve bırakırken yine tartıştık ve o andan beri konuşmuoruz.
Dün akşam 2 kere aradı ben açmadım.Bugün öğlen annesi yemeğe davet etmiş.Aradı gidelim mi diyo iyice sinirlendim.Bu haldeyken ne işimiz var orda insanları da huzursuz edicez boşuna.Gitmek istemiorum ben dedim kapattık.
Hala neden konuşmak için çaba harcamıyo anlamıoyurm.Hala farkında değil,onun gözünde nasıl olduysa hala huzursuızluk çıkaran benim.
Yazıkdıça yazmışım kusurabakmayın kızlar.iyice dolmuşum ben...
Canım acile gidince orada ağrı kesici vuruyorlar
günaydın özgemgünaydınlarrr
herkesin günü çok güzel geçsin inşallah
canım günaydıngünaydın kızçelerimm
gülinim barıştınız mı???
gizom gizom cilveli gizomm. ben cilve konusunda çok fenayımdır ay.benim sevdicek bana derki senin kızgınlığında bile hatunluk var
Günaydın kızlar...
Ezgicim barışmadık ve sanırım akşam olanlardan sonra uzun bi süre de barışmıycaz...
Kızlar face hesabı nasıl dondurulur ben baktım ama bulamadım?
ilk görevi başarıyla tamamladım
günaydınlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?