ben tekirdağda oturuyom biraz zahmet çekçez sabihaya gidene kadar ama napalım
biz 200-250 gibi bişeye almıştık
evet antalyaya gidiyo canım
dua edin benm için...ev bakmaya gidicem birazdan....benimde bi evim olsun artıkkk
bakın,bkmaya gideceğim ev bu:26::26:sizce nasılll:26:
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 7.000 TL m2 3+1 TL Çukurova Huzurevleri Mah. - 107101302
amanınnnn nassı gitceksiniz araç varsa sıkıntı olmaz ama aracı nerde bırakcaksınız özgem
canım siz kiralık bakmıyor muydunuz ?? yıllık 7bin mi ???:26::26:
valla kuzucum bizim çok acayip olcak
ayıptır sölemesi ilk gecenin sabahında saat 6 da yollara düşçez
istanbul seyehat karşıya kadar götürüyo
ordan da havataşa binip sabihaya ulaşçaz inşallah
o uykusuzlukla uçakta horul horul uyurum ben
oyammmm sıkıntılıyım stresliyim...daha bi evim bile yokkk...ev hallolursa heyecan doruga cıkacak ama ev yüzünden düsünemiyorum heyecan falan az önce gittim baktım...begendim ama bakalım beyimiz napacak diger evi kacırdı emlakcıya sinir oldu...bunda da öle olursa dövecem onu bu arada kaynanam her odaya bakarken begendigini belli etme diye dürttü...artık anladım anneee diye bagırdım gülerekten....deli oldum yaaaa....
hosgeldin aramıza o zamn...bende adanadanım...
ayy kıyamam yaaaa
cidden biraz yorucu olacakmış inşallah erken alırlar odaya en azından kahvaltıyı yapar odanızda uyursunuz..güneş tepeden inince 3 den sonra havuz deniz yapabilirsiniz en azından...
zaten uykusuz bir gece olacakbide yol yorgunluğu eklenecek size.... hayırlısıyla gidinnn inş. ama her durumda her koşulda en yorucu olanın bile çok zevkli olacağından eminim
bizde sabah 7 yada 8 uıçağı istiyoruz inşallah uygun fiyatlı denk düşer o saatlere:18:... otel giriş erken olsun gün boşa gitmesin diye ama bizimde tabi ahl den 8 de binmemiz için 6 gibi evden çıkmış olmamız şart.. taksiyle 15 dk sürse ahl işlemler vs anca ...
herkese merabaaa
bayadır ugrayamadım napıyosunuzz gelincikler inş. herkes iyidir
ben artık yoğunluktan kafamı kaldıramıyoru haftaiçi iş koşuşturması haftasonu evlilik telaşı artık yorulmaya başladım
gelinlik diktirmeye artık başlamayı düşünyorum sizce erkenmi:26:
biri beni durdursuuunn fena halde alışveriş yapıyorum yaa...hem yeğenime hem kendimeo minnak kız kıyafetlerini görünce dayanamıyorum ama napıyımm..biran önce babam beni eversede çeyiz alsam en azından yatırım yapmış olurdum. şu belirsizlik devam ettikçe çeyiz alasım falan gelmiyor
Günaydın kızlarDoğumgünümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum tekrar ve tekrarr
Dün spora gittim bi güzel terledim dönüştede oturdum 2 dilim pasta yidim nasıl amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?