'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selamlar herkesee,

pufcuğum geçmiş olsun sana da enişteye de severken sakatlık yaşanmış üzülme geçer olur böyle kazalar

Zehracıım doğum günün kutlu olsunn, musmutlu hayallerinin bir bir gerçekleştiği uzuun seneler dilerim

amanınnnn nassı gitceksiniz araç varsa sıkıntı olmaz ama aracı nerde bırakcaksınız özgem

valla kuzucum bizim çok acayip olcak
ayıptır sölemesi ilk gecenin sabahında saat 6 da yollara düşçez
istanbul seyehat karşıya kadar götürüyo
ordan da havataşa binip sabihaya ulaşçaz inşallah
o uykusuzlukla uçakta horul horul uyurum ben

allahımmm yorgunluktan bayılazaaaaam, çok zor bi gündü benim için
ama hayırlısıyla atlattım
erkenden kaçıp evime gitçem valla
yarın da çok yoğun olcak.. zaman çabuk geçiyo razıyım yoğunluğa ama bugünkü kadar da zorlanmam umarım
herkeslere iyi akşamlar kızlar

ayy kıyamam yaaaa
cidden biraz yorucu olacakmış inşallah erken alırlar odaya en azından kahvaltıyı yapar odanızda uyursunuz..güneş tepeden inince 3 den sonra havuz deniz yapabilirsiniz en azından...
zaten uykusuz bir gece olacak bide yol yorgunluğu eklenecek size.... hayırlısıyla gidinnn inş. ama her durumda her koşulda en yorucu olanın bile çok zevkli olacağından eminim

bizde sabah 7 yada 8 uıçağı istiyoruz inşallah uygun fiyatlı denk düşer o saatlere:18: ... otel giriş erken olsun gün boşa gitmesin diye ama bizimde tabi ahl den 8 de binmemiz için 6 gibi evden çıkmış olmamız şart.. taksiyle 15 dk sürse ahl işlemler vs anca ...

Teşekkür ederim kızlarr hepinize bebişimiz için güzel dularınız için aminnn

Nazlimuğğğ geçmiş olsun tekrardan enişteyeee

Sürekli okuorum yazdıklarınızı kızçeler ama sevdicekle barışmamıza rağmen benim üstümden şu durgunluk gitmedi bi türlü o yüzden yazamıorum bi türlü hiç bişey kusuruma bakmayın olur mu?

canım yaa bulursunuz inşallah canımmm:26: ev bulayım rahatlıyacam diyor insan ama evi bulunca başka şeyler için dua ediliyor

bir ara benim hatlar mı gitti yoksa sayfada m ı sorun vardı yazıklarımın hiçbiri gitmemiş halbuki ben çok özlemiştim kk yıııı

biri beni durdursuuunn fena halde alışveriş yapıyorum yaa...hem yeğenime hem kendime o minnak kız kıyafetlerini görünce dayanamıyorum ama napıyımm..biran önce babam beni eversede çeyiz alsam en azından yatırım yapmış olurdum. şu belirsizlik devam ettikçe çeyiz alasım falan gelmiyor

valla kuzucum ucagım ya 12de ya 1 de tam bılmıyom yanı bız normal gırıs saatınde gırcez odaya
uyku falan yalan yanı
zaten sevdıcek de uyku muyku yok unut cok para verıyoz her anı degerlendırcez dedı
o planını yapmıs guneslenırken uyucakmıs bol bol
ben uykusuzluga hıc dayanamam valla napcaz bakalım :)

herkese merabaaa
bayadır ugrayamadım napıyosunuzz gelincikler inş. herkes iyidir
ben artık yoğunluktan kafamı kaldıramıyoru haftaiçi iş koşuşturması haftasonu evlilik telaşı artık yorulmaya başladım
gelinlik diktirmeye artık başlamayı düşünyorum sizce erkenmi:26:

slm herkese
bskn canım hayırlı olsun biraz geç bi tebrik oldu ama Allah mesut etsin hiç utndırmasın

Güllbiiik durgun olmaa aşkııımmm hersey pekte guzel yoluna gırıceek bak en karanlık gunlerın bıle ne guzel aydınlıgı vaarr Örn/ Pelmik

canım hoşşgelldiiin

hazıranda düğündü diimii sizin? bence erken değil anca gezıp dolasıp fikir edinip diktirirsiinnn . Biz eğer bu haziranda evlenıo olsaydık kasımda başlıcaktık bakınmaya

o biriii kimse yüffen gelipte benide durdurabilir mi acebaaa? bugun gene kaban pantolon ayakkaabııı aldııımmmm ! Sevgiliciklede dün takı toka almıştııımmm gene başladım abartmayaaa !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…