'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sormaaa giziim yaa bizde cok sakatlarız bırbırımızı boylee şaka kakaya döndü genee bigün elimde kalıcakksın diyo banaa beni şekilden şekilee sokuyoo manyaakk oyun hamurumuyum ben yeaaaaaaaaaaa :86: tuttururum adamı böleeee şakaa şakaa ben beyaz bayraamı çektim onaa dövmiceem bidaha onuu :92:

pufumm çok tatlısınız Allah kem gözlerden korusun aşkınızııı
gülinim sizinkini deeee, size de nazar değdi bence
ben nazara inanıyorum çok nazar değiyo böyle güzel aşkları olanlara
Allah hepiciğimizin aşkını korusun

Son düzenleme:
tünaydınnnnn

gülinimmm burdandaa yazımm bebişii yesinlerrr çok tatlıı allah analıı babalı büyütsünn

puufcukkkk geçmiş olsunn sanada kuzumm

zehracımmm iykii doğmuşsunn tekrardaaann aşkınlaaa sevdiklerinlee nice mutlu yıllaraa

artıkk bende sevgilimee kavuşmakkk istiyorummm yarın onaa kavuşmuş olcaktımm amaa olamicimm
uzattılarr süresinii ve lanett bigünde gelicekk inşallaaahh 21 aralıkk

beğenmenize sevindim kızlar özgem indirim vardı 280 tl ye aldım. normalde fiyatı 450 tl imiş. yatak başlığım siyah diye pudra rengini aldım o renk daha iyi gösterir modeli diye.

ayyyy çok uygun kuzum yaaaa
mağazasından mı almak gerekli?
nette var mıdır indirimmmm
yoksa bizim burda karaca mağazası var onamı gitsem ben de istiyorum

zehracım dogum gununmus sanırım kutlu olsun nice nice yıllara canımmmm

siboşum hosgeldinnnnnn.... yine de az kaldı kusummmm yediniz bitti bak inşallah daha da uzatmazlar... hey allahım ne zor bi meslek illet resmen

oyaaa allahh mutlulugunuuzuu daimm etsinn canım bi ömürr inşallahh

boluya abantada damı geldinizz yanlışmı okudummm

ayyyy çok uygun kuzum yaaaa
mağazasından mı almak gerekli?
nette var mıdır indirimmmm
yoksa bizim burda karaca mağazası var onamı gitsem ben de istiyorum

Ben mağazasından aldım. nette var mıdır bilmiyorum.

hatta benim gittiğim mağazada philips ürünlerini de satıyorlardı. philipste de öyle bir indirim yapmıslar ki philipsle anlasmamız bitti ürünlerini elden cıkartıyoruz o yüzden bu kadar indirdik dediler.philips 9170 modeli 700 tl olan süpürgeyi 450 ye aldım . ilaç gibi geldi valla bana.

zehracım dogum gununmus sanırım kutlu olsun nice nice yıllara canımmmm

siboşum hosgeldinnnnnn.... yine de az kaldı kusummmm yediniz bitti bak inşallah daha da uzatmazlar... hey allahım ne zor bi meslek illet resmen

hoşbuldukkk kuzucummmm ayy sormaa yarınn ona sarılabilmee ihtimalimm varken neden uzuyoo yani
21 aralık içinde korkuyorumm tabiisii bölee heryerdenn bişi duyunca
amaa sağ salimm kavuşuruzz inşallahh ayyy :18::18:

bende cok ınanırım kuzuuuummm nazaraaa aman uzak olsun hepımızdennn kem gozlerrr

hoşbuldukkk kuzucummmm ayy sormaa yarınn ona sarılabilmee ihtimalimm varken neden uzuyoo yani
21 aralık içinde korkuyorumm tabiisii bölee heryerdenn bişi duyunca
amaa sağ salimm kavuşuruzz inşallahh ayyy :18::18:

korkma kuzum bişi olmıcak bi deli kuyuya tas attı yine kırk akıllı cıkaramıo işte

Kizlarrrrrrrrrrrrr :)

Bende dahilim bu topige cünkü 05.10.2013 Dügünüm var. Biraz uzun bi süre ama :) napalim cabuk gecer.

Hepinizi beklerimmmm :)))))

korkma kuzum bişi olmıcak bi deli kuyuya tas attı yine kırk akıllı cıkaramıo işte

inşallahh kuzumm yaaa aşkitomaa kavuşımdaa sonra nolcaksa olabilirr

Kizlarrrrrrrrrrrrr :)

Bende dahilim bu topige cünkü 05.10.2013 Dügünüm var. Biraz uzun bi süre ama :) napalim cabuk gecer.

Hepinizi beklerimmmm :)))))

hoşgeldinn canımmm
geçerr inşallahh zamann çabuk geçiyoo yaa

canım beni birgün basket topu gibi kafamı yakaladı sarıldı sarıldı ben fenaydı sonra kafamı kaldırrken çenesine kütlettim birgünde hade gelll gelsene yaptım bir ayak şov ben yerdeyim o kafasını vurmuş felan ayy görmen lazım ama hep zararlı o çıkıyor dedim birgün gücünü tam göster die tek eliyle kollarımı bağladı gıcık:)))) aynı şeyi sölüyo elimde kalcan birgün dio

gülinnn canım rüzgara sağlıklı ve mutlu ömür diliyorum hoşgelmiş aranıza :)

çağlaaaaaa darısı başına canımm
senin heyecan ne durumda bu arada

oyammmm sıkıntılıyım stresliyim...daha bi evim bile yokkk...ev hallolursa heyecan doruga cıkacak ama ev yüzünden düsünemiyorum heyecan falanaz önce gittim baktım...begendim ama bakalım beyimiz napacakdiger evi kacırdı emlakcıya sinir oldu...bunda da öle olursa dövecem onubu arada kaynanam her odaya bakarken begendigini belli etme diye dürttü...artık anladım anneee diye bagırdım gülerekten....deli oldum yaaaa....

evet canım tanışmadık sanırım :) istanbuldanım ben. forum da yeniyim daha :) çok iyi akıllar alıyorum sayenizde

hosgeldin aramıza o zamn...bende adanadanım...

:) hoşbulduk canlarrrrrr :) herkesin kalbindeki mutlu yuva olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…