'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zehram mutlu yıllar doğum günün bugün değilmi canım çok çok güzel geçirmen dileğiyle

zehracımmm iykii doğmuşsunn tekrardaaann aşkınlaaa sevdiklerinlee nice mutlu yıllaraa

zehracım dogum gununmus sanırım kutlu olsun nice nice yıllara canımmmm

Canlarım çok teşekkür ederim hepinize Özgem gülinim sibelimm başka adını yazmadığım diğer canlarımada çok teşekkürler.. İyi ki varsınız hepiniz
Dün istanbuldaydım teyzemizin 7 si için mevlid okutuldu.. Teyzemiz rahmetli olmadan önce k.annişle benim doğumgünümü konuşmuş.. Pastayla hediyemizi alıp Çorlu'ya gidelim zehraya sürpriz yapalım demiş Allah rahmet eylesin..

kızlar çöktüüm resmeeeennn! Ya hastaneye goturmusler bugun kımıldayamıomuss sevgılııımmm ((( fizik teddavi demişler yaaaaaaaaaaaaaaaaa kasspazmıı olmuss

canım bu çok güzelmiş çok beğendim ya..ben çok pişman oldum ötekilerden aldığım için

Bskn balayı mekan seçimin harika. Sonbaharda gidilebilecek en güzel yerlerden biri. Özellikle yorgunluk atmak için birebir. Biz de oraya gitmiştik. Hatta seneye de gideriz diyorduk ama izin alamadık ben hamileyim falan kaldı. Yalnız 3 günden sonra sıkılmaya başlıyorsunuz. Zaten fiyatları da çok pahalı. 3 gün orada dinlenip sonra kalan günlerde başka yerlerde gezmek çok mantıklı. Biz kalan balayı günlerimizi Cundada geçirmiştik

Allah mesut etsin canım

canım biz balayından önce onu almıştık pegasustan
çok uyguna gelmişti

aslım ben çok beğendim bunuuu
ben de böyle bişi alcam, nevresim+ pike şeklinde
bu kaç para peki?

nasıl yaniiiiii..
e pegasus sabiha gökçenden değilmi sen karşıdamı oturuyorsun ?
na zaman aldınız ve ne kadar tuttu ?bide pegasus antalyay gidiomu ?

bizim şuanda atlasta 636 tl tutuyo satıcıda çok dedi bekleyin bu fiyat normal dönemdede böyle oluyo dedi

Son düzenleme:
canım bu demekki öyle ters hareketle kaynaklanan bir durum değil.. Geçmiş olsun tekrardan tez zamanda iyileşsin sevdiceğin

ay sakatladım resmen cocuuguuu kaskatı kesıllmıııss ya totosunu acmıs hemsıreye ıgne vurmusslaar İnşallah bian evel iyileeşiiirrr ben vıcdan azabından gebermedennnn

ben tekirdağda oturuyom biraz zahmet çekçez sabihaya gidene kadar ama napalım
biz 200-250 gibi bişeye almıştık
evet antalyaya gidiyo canım

pufum ya erkeğe şiddetmi yaptın yahuu kuzum çok geçmiş olsun inanamıyorum ne kadan güçlüsün sen minank prenses merak etme enişte hemencecik kalkar ayağa ama bidahada pufla şakalaşmaz haaa

pufum ya erkeğe şiddetmi yaptın yahuu kuzum çok geçmiş olsun inanamıyorum ne kadan güçlüsün sen minank prenses merak etme enişte hemencecik kalkar ayağa ama bidahada pufla şakalaşmaz haaa

ay ben artık dokanmam bile yiğidiimee yaa pamuklara sarmalar sararıııımmm onuu

özgeemm inş iyileşiiir dua edin olurmu güzel kalplileriimm

ay ben artık dokanmam bile yiğidiimee yaa pamuklara sarmalar sararıııımmm onuu

özgeemm inş iyileşiiir dua edin olurmu güzel kalplileriimm

nazommm yaaaa aynı şeleri yaşadım benimkininde burnu yüzünden hastahanelik oldu çok üzülmüştüm bende hatta aşkım bebişimiz olunca kafasını gözünü kapılara felan çarpma bebeğme özel koruma tutcam dio :)))))

kıymam sana iyi olucaktır zaten kuzum

şart valla ozel bı korumaa bızım ıcıın severkeeenn öldürüüceez vallahii artık paso dalga gecerler benleeee

canım bu çok güzelmiş çok beğendim ya..ben çok pişman oldum ötekilerden aldığım için

zehramm cok sagol begenmene sevindim ben kafama göre aldım annem yoktu eger ki adam gibi değilse bak sana bir daha nasıl aldırıyom dedi korktum cok mu sade acaba diye. mutlu oldum yorumları görünce.

canım bende eylül ayı için bkmıştım pegasusa iptal sig. şu bu 350 tutmuştu.. pegasus dhaa uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…