- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
slm kızlar
ben de 16 haziran da evleniyorum
ve balayı için shambala ve yediburunlar light house düşünüyoruz
aranızda giden var mı acaba
hak edio bazılarıı aslııcımmm atmak lazım aradaa
sen nasılsın canm ?
noldu ki çağlam ya :26:
Ben de trip atıcammmmmm gizosaunuttu bu topiği
dün akşam kalbimii kırdıgın içinçok yer etti bak girmiorum bugun
hak edio bazılarıı aslııcımmm atmak lazım aradaa
sen nasılsın canm ?
hoşbuldukkkkkkk kestaneeeeeemmmm
heycanınııı yirimm seninn evi tutt bakk nası tavann yapıoo o heycann
Günaydınnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kuzucum bana dedin galba alıntıyı benden yapmışsın ama kuzum giriorum topiğe aslında da yazıcak bişey bulamıorum.
Ev,balayı mevzuları geçiyo benim bi fikrim olmadığından dalamıorum araya yoksa unuturmuyum bu topiği hiç ben
inş bebikimmm inşşşş
günaydın gülibikim hosgeldin.nasılsın bakem görüsmeyeli....
günaydın Aslımmmm hosgeldin..nasılsın cnm?
Kuzucum bana dedin galba alıntıyı benden yapmışsın ama kuzum giriorum topiğe aslında da yazıcak bişey bulamıorum.
Ev,balayı mevzuları geçiyo benim bi fikrim olmadığından dalamıorum araya yoksa unuturmuyum bu topiği hiç ben
Asıl sen kalbimi kırdın hatırlıosan baştaaaa hatırla bana dediğin cümleyi bakayımmm
Bazıları oldum şimdi hee aşk olsunn...
nolduu pastaaam??
iyi cok sukur sevgilicik, gecede ben bi kötü oldum şimdi idare ederim boğazım falan acıyo istifra ettiğim için.
eveet evet teyzeeyimm beeennnn
günaydınnn ezgiii teyyyseeee
çağloşşumm noldu kuzumm hayırdırr ?:26:
yavrummmmmm dal sen konulara napıyonz de karıstır topiğiözledim ben seni yahuuuuuuuuuu
günaydın Aslımmmm hosgeldin..nasılsın cnm?
Ben de seni özledim kiii
Hazırlıklar nasıl gidiyo kuzucummm
sözleşmelerle ilgili bir durum vardı şirketin avukatı olan hanfendiden yardım istedik... sonra işler karıstı... bikaç noktada pürüz çıktı bizde dile getirdik o da patronu arayıp gazlamış
ne dedi hiç bilmioruz ama dediği şeyler patronu resmen çileden çıkarmıştı... yanımdaki arkadasla bana baya sert cıktı... hatta biz istifa edioduk neredeyse... sonradan gelip gonlumuzu aldı ama eger iyi niyetinize inanmasam alın tazminatızını derdim dedi
o kadar basit bişey o kadar buyutuldu kiiii... hepsi o avukatın yuzunden... neden boyle bişey yapma geregi duydu onu da cozemedik yardım isteyen bizdik ondan keske sadece işini yapsa insanlar
İiyiyimmm çağlacımm sen nasılsınnn
çağlammm iyiyim sen nasılsın?
bu arada kazayı kasko karsılamıyo :26: 300 liralık bir masraf cıktı.
ama morelimi bozmadım. daha iyiyim düne göre. cıkacagı varmıs paranın da napayım. bu ay biraz daha sıkcam demektir.
Günaydınnnnnn
aynen öyle canım, ben yerleştim. herşey bitti diyecekken şimdi borçlar bitse, elektrik su doğalgaz faturası az gelse sıkıntısına girdim.
sıkıntı çekmeyince hayat ilerlemiyor ki
bu arada ben birazcık hasta oldum. böhür böhür öksürüyorum, gözlerim yuvalarından fırlayacak sanırım
birazdan sağlık ocağına gideceğim.
ayrıca ikinci bir haberim var, ben bunu sizlerle paylaşmayı nasıl unuttum :44:
hani diyordum ya işlerimiz kötü, ya beni ya da iş arkadaşımı işten çıkaracaklar diye...
iş arkadaşım iş buldu ve ben izindeyken istifasını vermiş. bu hafta son. hem onun işine geldi hem benim işime
işlerimiz hala kötü. hala batıktayız. az önce yemek şirketi yemek getirdi, çok şükür bugünde karnımız doyacak dedik. :26:
bu arada ben batık bir firmanın üretim müdürlüğüne terfi etmiş bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?