'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyam gecmiş olsun bu arada dikkat et

ayrıca batık gibi duran ama seni bünyesinde bulunduracak bir firma olacak o zaman hmm bu arada simdiilik batık gibi görünüyor

slm kızlar

ben de 16 haziran da evleniyorum

ve balayı için shambala ve yediburunlar light house düşünüyoruz

aranızda giden var mı acaba

GÜNAYDIN svd 17 cim hoşgeldin ....

shambala yı duyunca hemen yazayım dedim ....
ben bu yıl internette keşfettim shambalayı hatta geçenlerde bu sayfayada ekledim arkadaşlarda görsün diye ben büyüleniyorum oraya her baktığımda gerçekten cennet parçası..
balayı için gitmek nasip olmıcak çünkü biz rez. kemer için yaptırdık ama önümüzdeki yıl inşallah shambalada alıcaz soluğu...
fakat balayı için yarım pansıyon ne kadar mantıklı ben bilmiyorum kararsızım o konuda..
diğer bahsettiğin yeri bilmiyorum bakıcam..

noldu ki çağlam ya :26:

sözleşmelerle ilgili bir durum vardı şirketin avukatı olan hanfendiden yardım istedik... sonra işler karıstı... bikaç noktada pürüz çıktı bizde dile getirdik o da patronu arayıp gazlamış

ne dedi hiç bilmioruz ama dediği şeyler patronu resmen çileden çıkarmıştı... yanımdaki arkadasla bana baya sert cıktı... hatta biz istifa edioduk neredeyse... sonradan gelip gonlumuzu aldı ama eger iyi niyetinize inanmasam alın tazminatızını derdim dedi

o kadar basit bişey o kadar buyutuldu kiiii... hepsi o avukatın yuzunden... neden boyle bişey yapma geregi duydu onu da cozemedik yardım isteyen bizdik ondan keske sadece işini yapsa insanlar

Ben de trip atıcammmmmm gizosa unuttu bu topiği

Kuzucum bana dedin galba alıntıyı benden yapmışsın ama kuzum giriorum topiğe aslında da yazıcak bişey bulamıorum.

Ev,balayı mevzuları geçiyo benim bi fikrim olmadığından dalamıorum araya yoksa unuturmuyum bu topiği hiç ben

dün akşam kalbimii kırdıgın için çok yer etti bak girmiorum bugun

hak edio bazılarıı aslııcımmm atmak lazım aradaa

sen nasılsın canm ?

Asıl sen kalbimi kırdın hatırlıosan baştaaaa hatırla bana dediğin cümleyi bakayımmm

Bazıları oldum şimdi hee aşk olsunn...

yavrummmmmm dal sen konulara napıyonz de karıstır topiği özledim ben seni yahuuuuuuuuuu

gizoo demiş sen niyee alınıyonn üstüne
nesee pampiş dedikk bağrımıza bastık
aşk olsun aşkk

günaydınnn ezgiii teyyyseeee

çağloşşumm noldu kuzumm hayırdırr ?:26:
eveet evet teyzeeyimm beeennnn
çağlacım çok üzüldüm ya böyle şeyler yaşamana. zor oluyor gerçekten işyerindeki olumsuzlukları atlatmak. inşllah bidaha olmaz kuşumm. o avukatada yaniii

pufum yaa dikkat et kendinee... nazar aldın sen ben sana diyimm

Son düzenleme:
günaydın Aslımmmm hosgeldin..nasılsın cnm?

çağlammm iyiyim sen nasılsın?

bu arada kazayı kasko karsılamıyo :26: 300 liralık bir masraf cıktı.

ama morelimi bozmadım. daha iyiyim düne göre. cıkacagı varmıs paranın da napayım. bu ay biraz daha sıkcam demektir.

canım geçmiş olsun diyelim o zaman.. ne yazıkki bu zamanda insanları anlamak çok zor..
herkes sadece kendi işine baksa o kadar kolay bi hale gelicek ki yaşam..
ama yok içine fitnelik fesatlık karıştırmadan olmaz

sorma ezgişimmm gerçekten zor yani insanlarla ugrasmak... resmen durduk yerde buyutuldu olay... iş dunyası işte napıcaksın deyip geciosun mecburen

pufuumm cok sevindim iyi olmasınaaaa maşallah...

öyle melasef zehrosss yani bir sucumuz yokken resmen hanımefendinin kaprisi yuzunden azar işittik... ve ilk defa patronumuzla bu sekilde bir durum içine dustuk böle olunca insanda şevk de kalmıyor

şeytan diyo git ev kızı ol..

İiyiyimmm çağlacımm sen nasılsınnn

iyiyim bende kuzum...ugrasıyoruz işte iş güc hazırlıklar.bildigin gibi....

Aslımmm sana bişey olmasın deidigin gibi kasarsın bu ay...rahata cıkarsın inş...iyi ol bozma moralini....

Hayırlı uğurlu olsun canım diyeceğim ama inşallah batıktan kurtulursunuz

Günaydın Gelincik ve gelin adaylarııııı

Dün küçük bi kaza atlatttım hızlı gelen taksici yüzünden sağ taraftaki bayanın ön kapısına sürttüm arabayı tutanaktı bilmem neydi sağnak yağmur altında uğraştık.... Tüm gün onun stresi üstümdeydi daha yeni kendime geldim kiiiii... Dün iş görüşmesi için çağırdılar bugün öğleden sonra çok dua edin kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…