- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
iyiyim bende kuzum...ugrasıyoruz işte iş güc hazırlıklar.bildigin gibi....
Aslımmm sana bişey olmasın deidigin gibi kasarsın bu ay...rahata cıkarsın inş...iyi ol bozma moralini....
Minik prensesimm noldu sen iyimisin yaaa.. Okudum diğer topikte aklım çıktı..:18:
Günaydın Gelincik ve gelin adaylarııııı
Dün küçük bi kaza atlatttım hızlı gelen taksici yüzünden sağ taraftaki bayanın ön kapısına sürttüm arabayıtutanaktı bilmem neydi sağnak yağmur altında uğraştık.... Tüm gün onun stresi üstümdeydi daha yeni kendime geldim kiiiii... Dün iş görüşmesi için çağırdılar bugün öğleden sonra çok dua edin kızlarrrr
kuzum öncelikle geçmiş olsun...geçim sıkıntısı denilen sey böyle işte...bizde daha evlenmeden düsünüyoruz her şeyi...arkadasın için de senin içinde cok sevindim...inşallah şirket de kurtulur da Allahım kimseyi başkasına muhtaç etmez....hayırlı olsun bu arada üretim müdürlüğün...inşallah maaşına da yansımıştır kuzummm
Dün küçük bi kaza atlatttım hızlı gelen taksici yüzünden sağ taraftaki bayanın ön kapısına sürttüm arabayıtutanaktı bilmem neydi sağnak yağmur altında uğraştık.... Tüm gün onun stresi üstümdeydi daha yeni kendime geldim kiiiii... Dün iş görüşmesi için çağırdılar bugün öğleden sonra çok dua edin kızlarrrr
hosgeldin canımben aslı
hümeyracım gecmiş olsun.hafta sonu bende kaza atlattım. hafif sıyrıkla gecmiş dert etme. daha kötüsü de olabilirdi.bol şans diliyorum. dua ilacın olsun. hayırlısı ne ise hakkında o olsun.
iyiimm şimdiii hayatımm sultanımmm çok şükür kabus gibi bi geceyiii ardımda bıraktımm
ezgiim ya sanırım nazarlandık cidden totomuzu dogrultamadık kac gundur baksanaa yıldızımızmı düşüktür nedir
pastaam yaa cidden keşşke herkes sadeceee işinii yapsaaa hayat ne guzeel olur o zamaaannn
nolduu pastaaam??
iyi cok sukur sevgilicik, gecede ben bi kötü oldum şimdi idare ederim boğazım falan acıyo istifra ettiğim için.
hayırdır inşşşş....önce Aslım sonra sen hümeyramm...geçmiş olsun cnm..Allahım korusun hepimizi.....nazar mı var ne...
GÜNAYDIN svd 17 cim hoşgeldin ....
shambala yı duyunca hemen yazayım dedim ....
ben bu yıl internette keşfettim shambalayı hatta geçenlerde bu sayfayada ekledim arkadaşlarda görsün diye ben büyüleniyorum oraya her baktığımda gerçekten cennet parçası..
balayı için gitmek nasip olmıcak çünkü biz rez. kemer için yaptırdık ama önümüzdeki yıl inşallah shambalada alıcaz soluğu...
fakat balayı için yarım pansıyon ne kadar mantıklı ben bilmiyorum kararsızım o konuda..
diğer bahsettiğin yeri bilmiyorum bakıcam..
a noluyor kuzular teker teker kaza haberleri
sadaka vermeyi unutmayalım en iyisi.
geçmiş olsun hümeyra. iş görüşmesi şimdiden hayırlı olur umarım, beklentilerini karşılayan bir firmadır veeee başarıyla işi alırsın inşallah
tatlım benim Kur'an okumayı biliyorsan bi yasin oku kendine ya da transkiriptli cevşenlerden oku nazara geldiniz ben öyle düşünüyorum.
Allah korusun
Amann kuzum iyi ol...
Dikkat et kendine ve prensine...
Onada çok geçmiş olsun.. Allah birbirinize bağışlasın sizi...
aslı çok şükür daha masraflı bir durum değilmiş. ben aklıma binli rakamları getirmiştim :26: çok şükür ki 300 lirayla kurtulacaksıntabi keşke hiç olmasydı ama olacağı varmış :26:
doktora gittim geldim. popoma bir iğne yedimiğne lafını bile duyunca öksürük halsizlik kesildi
aaaaaaa ne güzel çağla çokhoşbulduk canlarım :) benimde adım çağla
Sağol canım geçmiş olsun sana ne oldu?????
evet canım cidden buna da sükür ben de daha fazla olur diye düsünüyordumseni seni iğne :94::94::94::94:
aaaaaaa ne güzel çağla çok
ben de hafta sonu öndeki arabaya carptım. yagıs vardı fren yapmama ragmen kaydı ve küüttttt ..sirket arabasıyla bir de .neyseki ucuz atlattım. rabbim korudu.
ay canım görmedimmmm çok geçmiş olsun sana da
sağol hümeyramsadaka verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?