'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Minik prensesimm noldu sen iyimisin yaaa.. Okudum diğer topikte aklım çıktı..:18:

iyiimm şimdiii hayatımm sultanımmm çok şükür kabus gibi bi geceyiii ardımda bıraktımm

ezgiim ya sanırım nazarlandık cidden totomuzu dogrultamadık kac gundur baksanaa yıldızımızmı düşüktür nedir

pastaam yaa cidden keşşke herkes sadeceee işinii yapsaaa hayat ne guzeel olur o zamaaannn

hümeyracım gecmiş olsun. hafta sonu bende kaza atlattım. hafif sıyrıkla gecmiş dert etme. daha kötüsü de olabilirdi.bol şans diliyorum. dua ilacın olsun. hayırlısı ne ise hakkında o olsun.

tatlışlarım gecikmiş bir günaydınnnn diyorum sizlere.

henüz geçmişi okuyamadım ama gülinom yerim senin yeğencikini ben yaaa,hem de en sevdiğim ismi koymuşsunuz benim bi gün oğlum olursa hep rüzgar olsun istemişimdir.

sağol sağol =))) maaşıma yansır diye bende ümit ediyorum. amaaaaaa maaşıma yansımayı bırak maaşları ne zaman nasıl alıcaz o belli değil

aslı çok şükür daha masraflı bir durum değilmiş. ben aklıma binli rakamları getirmiştim :26: çok şükür ki 300 lirayla kurtulacaksın tabi keşke hiç olmasydı ama olacağı varmış :26:

doktora gittim geldim. popoma bir iğne yedim iğne lafını bile duyunca öksürük halsizlik kesildi

hayırdır inşşşş....önce Aslım sonra sen hümeyramm...geçmiş olsun cnm..Allahım korusun hepimizi.....nazar mı var ne...

Amann kuzum iyi ol...
Dikkat et kendine ve prensine...
Onada çok geçmiş olsun.. Allah birbirinize bağışlasın sizi...

nolduu pastaaam??

iyi cok sukur sevgilicik, gecede ben bi kötü oldum şimdi idare ederim boğazım falan acıyo istifra ettiğim için.

tatlım benim Kur'an okumayı biliyorsan bi yasin oku kendine ya da transkiriptli cevşenlerden oku nazara geldiniz ben öyle düşünüyorum.

Allah korusun

a noluyor kuzular teker teker kaza haberleri
sadaka vermeyi unutmayalım en iyisi.
geçmiş olsun hümeyra. iş görüşmesi şimdiden hayırlı olur umarım, beklentilerini karşılayan bir firmadır veeee başarıyla işi alırsın inşallah

canım biz sakinlik istedik

kalabalıktan uzak olmak istedik o yüzden en güzel seçim shambala ve yediburunlar olcak bizim için

zaten 1 haftanın hepsini aynı yerde geçirmek istemiyoruz

3 gün shhambala
2 gün yediburunlar
ve sonra fethiyede başka bi yer istiyoruz 3 gün ya da tekne turu 3 günlük

bakalım artık

İnşallah canım firma değil zaten Belediye :) ama tabi sözleşmeli olarak gireceğim girersem de bakalım ne olacak... Evde boş boş oturmaktansa daha güzel kaliteli bi iş bulana kadar başvurayım dedim çağırdılar

tatlım benim Kur'an okumayı biliyorsan bi yasin oku kendine ya da transkiriptli cevşenlerden oku nazara geldiniz ben öyle düşünüyorum.

Allah korusun

Lavinim aslında cok sık okurumm yasin'i akşamlarıda en az 3er kere bıldıgım her duayı okurum ama nazara niyet edipte okumam lazım sanırım akşama eve erken gecebılırsem okiicam patron yurtdısından gelmedı daha yanlız bırakmak ıstemıorum sırketııı

Amann kuzum iyi ol...
Dikkat et kendine ve prensine...
Onada çok geçmiş olsun.. Allah birbirinize bağışlasın sizi...

Allah razı olsun bebegıımm amiin allah hepımızı korusuuunnn

evet canım cidden buna da sükür ben de daha fazla olur diye düsünüyordum seni seni iğne :94::94::94::94:

hoşbulduk canlarım :) benimde adım çağla
aaaaaaa ne güzel çağla çok

Sağol canım geçmiş olsun sana ne oldu?????

ben de hafta sonu öndeki arabaya carptım. yagıs vardı fren yapmama ragmen kaydı ve küüttttt ..sirket arabasıyla bir de . neyseki ucuz atlattım. rabbim korudu.

ay canım görmedimmmm çok geçmiş olsun sana da

aynen pufum keskee ah keskee valla gun gecmio yani...

su an herseyden cok ihtiyacım var o balayınaaaaa gelsn o gün balayına gidiyim baska turlu atılmaz bunca stres kafa yorgunlugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…