'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

süper gidiyor

çeyiz sayfasına ekliyom yeni cicileri

evdeki tadilatta bitcek yakında oohhh

2sayıları saymaya da 9 gün kaldı safak 109..

sen nasılsın neler yapıosun

Hemen bakıyım yeni ciciklerine o zaman kuzumm

Sen şafağı baya yedin 2 li rakamlardan sonrasını anlamazsın hiç

Bu arada şimdi gördüm çok geçmiş olsun kuzucumm

Bu aralar herkesin üstünde bi kara bulut var yaa Hümeyracım sana da geçmiş olsun çok

kızlaaar merhaba
ay ben varkende buluşun noluuur nolur.. 9 ocakta geliyorum gerçi haftaiçi hepiniz çalışıyosunuz, sevgiliciğimi de bi haftasonu bide akşamları görebilicem. yine haftaiçi akşamda buluşursanız gelebilirim kiii
ezgikuşum sanırım ablacığının bebişi kız. allahım sağlıkla doğduğu, büyüdüğü günleri görmeyi nasip etsin
çağlam ve nazlım çok geçmiş olsun
geçmişe ara ara baktım, yakaladıklarım bunlar. diğer bütün gelinciklerim iyidir inşallahhh

bak bebişkom bak

ayy inşallah ya. artık evimizde olalım istiyorum. ben böyle deyince nişanlım dügün tarihini öne cekelim hadi diyor ona demiyorum o yüzden artık.

tesekkür ederim sağol canım

amin canımm inşallah..ben seni öğle tatilimdede görebilirim kiiii 1 saatcikte olsa görüşürüz:))

yuppiikoollaar ötesiiinii yaşıyooruum şuuuaaan ocakk gelsiiinn hemeeennn

eveet evt eveeettt

yarın bi arkadaşımın düğünü var. 12.12.12 gelini oluyo. daha 7 ay önce nişanlanmıştı, üstelik benden 2 yaş küçük, hemde öğrenci henüz
nişanı yaptılar güya 2 sene bekleyeceklerdi okul bitecekti vs.
pzar günü kınası oldu. sevdiceğiyle dans ederken nasıl da aşk dolu bakıyolardı birbirlerinee
ben de istiyorum yaa aynı şehirde olaydık bari o zaman bu kadar çok evlenelim hadi zaman geçsin diye tutturmazdım biliyorum.

bak bebişkom bak

ayy inşallah ya. artık evimizde olalım istiyorum. ben böyle deyince nişanlım dügün tarihini öne cekelim hadi diyor ona demiyorum o yüzden artık.

tesekkür ederim sağol canım

heheh o daha sabırsız senden Erkekler düz mantık baktığından hemen olsun istiyolar ama öyle kolay değillllll tüm eksiklikler tamamlanmadan kız almak

kızzlarrrrrr çok kötüyüm...hep mi zorluk sıkıntı....o ev de olmadı..ev sahibi belki evi satarım bi sene sonra diyomus....biz her sene ev mi bakacaz böyle....gelecek yıl tekrardan emlakcı parası,tasınma parası.....offff çok kötüyümmm

oleyy ocakta görüşiciiizzzz
nurayım biz aynı şehiri bırak aynı mahalledeyiz ama yine doyamıyorum bir an önce evlenmek istiyorum

Kuzucumm üzülme hemen ama eğer evi satarım düşüncesi varsa hiç tutmayın belli olmaz seneye tutturur çıkın sattım diye yazık günah eşyalarınız yepyeniyken ordan oraya taşınmak olmasın size.

Güzel bi kısmetin var demek ki biyerlerde bitanem

oleyy ocakta görüşiciiizzzz
nurayım biz aynı şehiri bırak aynı mahalledeyiz ama yine doyamıyorum bir an önce evlenmek istiyorum

o burdayken pek evlenelim diye bi bekleyiş yoktu bende. son sene ikinci dönem, ayrılacağız diye iyice konuşmaya başlamıştık evlilikten.
uzaklık çok başka bişey.
birlikte gezemedikçe, istediğin vakti bırak arada bir olsa da göremeyince daha bi sarıyosun 'hadi artık evlenelim' cümlelerine. ve ben çok sıkıldım bundan.
birlikte sinemaya gitmek için, birlikte bir bardak çay içmek için bile evliliği beklemek çoook zor.
yan yana olsaydık, yakın olsaydık evleneceğimiz günü tatlı tatlı beklerdik. böyle günleri çekiştirmez, bunalmazdık.
uf

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yarın bızım bulusmamızzz lazıııımmmm söz vermiiişştiiiiikkkkkk ilk başladıgımız dönemdeee 12.12.12dee ayrılmıs bıle olsaak bulusucaaazzz dıyeeeeeeeeeeeeee ay cok heycanlııı

gülinimm pazar günü ayaklarımız şiştiii gezmektennn...bütceye göre ev yok...olanlar döküntü...daha iyileri 8000-9000 tl...döküntü bi ev kalacak bana bak görrrr

kuşumm bekleyiş hiçbişekilde tatlı değil emin ol....

nişanlım yanımdayken de azap gibi geliodu... hatta belki o zaman daha da zor geliyodu cunku bu kadar asıkken birbirine doya doya sarılamamam aman insanların icindeyiz vs. diye kendini kasmak.. bu yasta ve bu askla hala kafe sinema koselerinde olmak da cok kotu...

hiç unutmuyorum 15 ayımız vardı dugune gecen yıl mart ayları falan... askım nasıl gececek 15 ay derken gözlerim doluyodu... kafayı bi kaldırdım bana bakıyo ama o bakısı tarif edemem sana, sonra eline baktım oturdugu koltugu sıkıyodu resmen koltuga tırnaklarını gecirmiş adam...

beklemek ki boyle beklemek boyle sabretmek böylesine sıkmak kendini

eve donerken kapı onunde ayrılmak hele onun acısı da ayrı bi cokuyo insanın içine

ben suan yakınlıgı da uzaklıgı da goruyorum sorsan nasıl beklemek daha iyi diye

inan bana ikisi de birbirinden beter.... emin ol oyle tatlı tatlı yine beklenmiyor

canım sakin ol hayırlısı evsiz kalacak değilsiniz ya nasibinizdeki ev sizi sessiz sakin bekliyordur...<sakin ol kendinii üzme bu kadar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…