süper gidiyor
çeyiz sayfasına ekliyom yeni cicileri
evdeki tadilatta bitcek yakında oohhh
2sayıları saymaya da 9 gün kaldısafak 109..
sen nasılsın neler yapıosun
Hemen bakıyım yeni ciciklerine o zaman kuzumm
Sen şafağı baya yedin 2 li rakamlardan sonrasını anlamazsın hiç
Bu arada şimdi gördüm çok geçmiş olsun kuzucumm
Bu aralar herkesin üstünde bi kara bulut var yaa Hümeyracım sana da geçmiş olsun çok
kızlaaar merhaba
ay ben varkende buluşun noluuur nolur.. 9 ocakta geliyorum gerçi haftaiçi hepiniz çalışıyosunuz, sevgiliciğimi de bi haftasonu bide akşamları görebilicem. yine haftaiçi akşamda buluşursanız gelebilirim kiii
ezgikuşum sanırım ablacığının bebişi kız. allahım sağlıkla doğduğu, büyüdüğü günleri görmeyi nasip etsin
çağlam ve nazlım çok geçmiş olsun
geçmişe ara ara baktım, yakaladıklarım bunlar. diğer bütün gelinciklerim iyidir inşallahhh
amin canımm inşallah..ben seni öğle tatilimdede görebilirim kiiii 1 saatcikte olsa görüşürüz:))
pendikte mi olcaksın nuraayııım senn ?
kuzum 5 gün pendikte, 1 gün avcılarda, 1 gün de bahçelievlerde kalıcam.. bakırköy, kadıköy falan farketmez gelirim ama :)
askım ben bahcelıevlerdeyııımmm 5 dk bıle olsa göriiiimmmmm göriiimmmmmm lokumumuuuuuuu
oy lokumcum ben kesin olarak hangi gün orda olacağımızı kararlaştırdığımızda sana haber veririiiimmm öyleyseee
yuppiikoollaar ötesiiinii yaşıyooruum şuuuaaanocakk gelsiiinn hemeeennn
bak bebişkom bak
ayy inşallah ya. artık evimizde olalım istiyorum. ben böyle deyince nişanlım dügün tarihini öne cekelim hadi diyorona demiyorum o yüzden artık.
tesekkür ederim sağol canım
kızzlarrrrrr çok kötüyüm...hep mi zorluk sıkıntı....o ev de olmadı..ev sahibi belki evi satarım bi sene sonra diyomus....biz her sene ev mi bakacaz böyle....gelecek yıl tekrardan emlakcı parası,tasınma parası.....offff çok kötüyümmm
oleyy ocakta görüşiciiizzzz
nurayım biz aynı şehiri bırak aynı mahalledeyiz ama yine doyamıyorum bir an önce evlenmek istiyorum
eveet evt eveeettt
yarın bi arkadaşımın düğünü var. 12.12.12 gelini oluyo. daha 7 ay önce nişanlanmıştı, üstelik benden 2 yaş küçük, hemde öğrenci henüz
nişanı yaptılar güya 2 sene bekleyeceklerdi okul bitecekti vs.
pzar günü kınası oldu. sevdiceğiyle dans ederken nasıl da aşk dolu bakıyolardı birbirlerinee
ben de istiyorum yaaaynı şehirde olaydık bari o zaman bu kadar çok evlenelim hadi zaman geçsin diye tutturmazdım biliyorum.
Kuzucumm üzülme hemen ama eğer evi satarım düşüncesi varsa hiç tutmayın belli olmaz seneye tutturur çıkın sattım diye yazık günah eşyalarınız yepyeniyken ordan oraya taşınmak olmasın size.
Güzel bi kısmetin var demek ki biyerlerde bitanem
kızzlarrrrrr çok kötüyüm...hep mi zorluk sıkıntı....o ev de olmadı..ev sahibi belki evi satarım bi sene sonra diyomus....biz her sene ev mi bakacaz böyle....gelecek yıl tekrardan emlakcı parası,tasınma parası.....offff çok kötüyümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?