'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o da iyiymiş kuzum ya.
benim eski odun kadar hiçbiri olamaz.
"sana para veriyim istediğini al demişti"
dumur olmuştum resmen,insan yaşarken farketmiyor şimdi düşününce nasıl dayanmışım diyorum

Sabah sabah ne güldüm buna,odunlukta 1 numara resmen

Günaydınn kızlarr

dualarım seninle kuzucummmmm valla mantıklı hatunsun vesselamm... kutu gibi olsunnn ne guzel ask dolsun tassın icinden yeter kiiii

inşallah olur bu ev tatlımmm cok begenmissin gordugum kadarıyla

hayyal hosgeldinn aramıza sen de mi 2013 gelinisin?

saol çağlammm inş olurrrr.....evi gösterim miiii

kızlarrr kına kıyafetimi yükledimmmm...bakın bakimm..kötüyse söleyin ama darılmam gücenmem sözzz veriom

Günaydınn kızçelerrr

Özgecim çok geçmiş olsunn,üzülme öğlenden sonra annenin de sevdiceğinin de yanında olursun

en güzeli habersiz olacak, çaktırmayacak. dediğin gibi tv izlerken, yürürken falan herşekilde olmalı bana göre

çocuk büyüyünce bana ne dua edecek, hayırlı bir yerde doğdum diye

dün gitmedim birden hurafelere inanasım geldi. yeni nikahlı çift, yeni doğmuş bebeğin üstüne gitmezmiş, basılırmış (o ne demekse ) ayrıca ne zaman eski nikahlı olmuş olacaz o da meçhul, ama ben sevdim bu hurafeyi
kendisi gitti... amaa bugün koşa koşa gidicem, telefonum onlardaymış (on gündür telefnsuzum )

balayı fotoğraflarına bakıyordum da bizimkini hep odunlarla birlikte çekmişim illa yanında bir kütük, bir ağaç gövdesi falan. neden olduğunu daha iyi kavradım

çağla kına kıyafetine bayıldım bayıldım prensesler gibi maşallah

bindallın ne renk olacak ? elbise kırmızı ?

basılırmıs :44::44::44: anlayamadım. vayy bu ne güzel hurafe bence de

allah seni gülmekten catlıcam iş ark. kafayı yedi bu kız dicekler neden oldugunu daha iyi kavradım ha

çağla kına kıyafetine bayıldım bayıldım prensesler gibi maşallah

bindallın ne renk olacak ? elbise kırmızı ?

kuzummm cok saol.begenmene sevndimmmmm...bindallı giymeyecektimmm ama arkadasımla konustum o almıs bindallısını hiç para verme benimkini gönderym bol gelirse üzerine göre paytır dedi...onunki de içi beyaz...üzeri mor...gelsin foto ceker yüklerim bakarsın balımmm

çok begendim kırmızının o tonu tenine cok güzel gitmiş.. maşallah.

ne kadar fiyatı peki?

Çağlacım cuk oturmuş derler ya aynı öyle olmuş bence
bayıldım kına kıyafetine,harika olmuş.musmutlu giy inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…