o da iyiymiş kuzum ya.
benim eski odun kadar hiçbiri olamaz.
"sana para veriyim istediğini al demişti"
dumur olmuştum resmen,insan yaşarken farketmiyor şimdi düşününce nasıl dayanmışım diyorum
canım o ev olmadı...adam bi yıl sonra satacakmıs evi...bizde dedik ki her yıl ev mi değiştirecez..hem kargo hem emlakcı parası....tutmadık evi...bugün bişeye karar verdik Alpicanla...ben evlere bakarken 2+1 bi ev buldum....son derece lüx ev bina eski ama evi yatırım amaclı almıs ev sahibi...içini yaptırmıs bi güzelll....mobilyaları ayırtmıstık...ödemeyi bu hafta sonu yapacaktık...gel salon takımını almayalım dedim...2 + 1 yeter bize...hem borcumuzdan 4000 düşmüş olcak salon takımını almayınca...zaten 2 yıl sonra ev düsünüyorum...inş kendi evimizi alırız istedigimiz gibi oluır dedim...o da tmm dedi....dua edin nolurr...ögleden snra gidecek konusmaya...aylık 600 demi,ş....ama biz ev sahibini bulmaya calıscaz emlakcı cok para alıyo çünküü
dualarım seninle kuzucummmmm valla mantıklı hatunsun vesselamm... kutu gibi olsunnn ne guzel ask dolsun tassın icinden yeter kiiii
inşallah olur bu ev tatlımmm cok begenmissin gordugum kadarıyla
hayyal hosgeldinn aramıza sen de mi 2013 gelinisin?
günaydın canlarım...nasılsınızzz????
kendisi de söledi zaten daha önce bi planım var ama cok byük bişi deil dedi...bende dedim ki yeter ki ettt....yemek yerken sarılmıs film izlerken ne bilim yaaaa.....yemek su bu yüzük hiç gerek yok demiştim....hakkaten ama yaaa...mesela bni film izlerken bana dönüp benimle evlenirmisin yada ne dicekse artık desee cok mutlu olrujm ki....yeter bana....öle büyük seylerden bende hoslanmıyorum çünkü...
günaydın kızlar
--
oyamm manayla bebiş istanbul dogumlu olmus fena mı
--
sürekli sürekli onlara gitmek de neyin nesidir yahu ? biz evlenince bize de böyle yapcaklar dimi :26:
zamanla oturur düzeniniz arayı yavas yavas acarsın
--
mügem üzülme ....... erkek milleti değil mi
ben de sevdicegime özenerek neler neler yapmıstım . kendisi bana naptı anlatayım gezmedeydik canta bakıyordum. bunu alayım sana o zaman doğum günü hediyesi bakıodum bende demişti. tabiii ben böyle oldum ışık hızıyla
nerde süprizi nerde özeni..üstüne üstlük ertesi gün dogum günümdü sen daha hediye almadın mı diye yemiştim onu.
yani beklentim artık -5 in altındagüzel bir sey yapınca 0 ve üzerine geliyor. bu sekilde keyif almaya calısıyorum bende artık
çocuk büyüyünce bana ne dua edecek, hayırlı bir yerde doğdum diye
dün gitmedimbirden hurafelere inanasım geldi. yeni nikahlı çift, yeni doğmuş bebeğin üstüne gitmezmiş, basılırmış (o ne demekse ) ayrıca ne zaman eski nikahlı olmuş olacaz o da meçhul, ama ben sevdim bu hurafeyi
kendisi gitti... amaa bugün koşa koşa gidicem, telefonum onlardaymış(on gündür telefnsuzum )
balayı fotoğraflarına bakıyordum da bizimkini hep odunlarla birlikte çekmişimilla yanında bir kütük, bir ağaç gövdesi falan. neden olduğunu daha iyi kavradım
çağla kına kıyafetine bayıldım bayıldım prensesler gibi maşallah
bindallın ne renk olacak ? elbise kırmızı ?
kuzummm cok saol.begenmene sevndimmmmm...bindallı giymeyecektimmm ama arkadasımla konustum o almıs bindallısını hiç para verme benimkini gönderym bol gelirse üzerine göre paytır dedi...onunki de içi beyaz...üzeri mor...gelsin foto ceker yüklerim bakarsın balımmm
çok begendim kırmızının o tonu tenine cok güzel gitmiş..maşallah.
ne kadar fiyatı peki?
kuzummm cok saol.begenmene sevndimmmmm...bindallı giymeyecektimmm ama arkadasımla konustum o almıs bindallısını hiç para verme benimkini gönderym bol gelirse üzerine göre paytır dedi...onunki de içi beyaz...üzeri mor...gelsin foto ceker yüklerim bakarsın balımmm
Çağlacım cuk oturmuş derler ya aynı öyle olmuş bence
bayıldım kına kıyafetine,harika olmuş.musmutlu giy inşallah
750 canım...kira fiyatı tabiii :)))
nasıdaaaa güzelll olmuuuşşş kestaaaaneeemm
hakketenn cuk oturmuşşş yaa
bende kiralasam mı diye düsünüyorum ya.:26: sonra nerde giycem bir daha bidallıyı falan
kestanen yesin senii.....ballı sütümmm,sütlü nuriyemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?