'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gunaydın kızlar
benım canım cok sıkkın kayınvalıdem amelıyat olcak az sonra ama ben gıdemıyorum
sehır dısında ısım var ancak ogleden sonra gıdebılcem
sevdıcegımı de annemı de yalnız bıraktım yaa lanet olası durusma yuzunden

Günaydın kızlarrr

mügeciğim sıkma canını
beklediğin gibi geçmemesine üzüldüm:26: bende bu yüzden birşey beklemiyorum

dün arayıp sana bu akşamdan süpriz yapayım mı diyen adam, eve gittiğimde evde yoktu.(görümcemlere gitmedim,o gitmiş.) evde olmamasıyla birlikte ev evlikten çıkmıştı..
çok büyük bir süpriz oldu bana

anam bu erkeklerin ne yapacağı hiç belli olmuyor valla
bi öyleler bi böyleler

canım çok geçmiş olsun yaa.. üzülme tatlım elinde olan bir durum değil ki bu. onlarda anlayışla karşılayacaklardır durumu umarım :26:

günaydın canlarım...nasılsınızzz????

kendisi de söledi zaten daha önce bi planım var ama cok byük bişi deil dedi...bende dedim ki yeter ki ettt....yemek yerken sarılmıs film izlerken ne bilim yaaaa.....yemek su bu yüzük hiç gerek yok demiştim....hakkaten ama yaaa...mesela bni film izlerken bana dönüp benimle evlenirmisin yada ne dicekse artık desee cok mutlu olrujm ki....yeter bana....öle büyük seylerden bende hoslanmıyorum çünkü...

günaydın bebiklerr
özgem çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. üzme kendini nolursun sonuçta senin elinde olan bişey yok
lavicim hayırlı olsun topiğin.şuan biraz yoğunum geniş geniş bakıcam topiğine
kızlar bu arada bizim şirketin karşısına Mevlana haftası yaklaşıyor ya onunla ilgili afiş asmışlar ve aşağıdakisözünü yazmışlar. sanki dedim Allah karşıma bilerek çıkarıyor ne zaman umutsuzluğa düşsem bir umut ışığı yakıyor bana şükürler olsun

"Sabret… Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun.
Sabret ki her şey gönlünce olsun…”

sıkma canınıııı ,bizler yanındayızzz

günaydın kızlarrr mügecim hosgeldin topiğimize...

lavinimmm hayırlı olsun topkcigin bakıciiim ben de

özgişim üzülme iş hayatı maalesef.. hiç unutmam bir keresinde huysuz virjin televizyondaydı bir programda... hayatı hakkında sohbet ediyorlardı, babam oldu beniö ve ben o aksam sahneye cıkmak zorundaydım ve cıktım dedi...

hayat gercekten acımasız... sabah gelirken dusunuyodum, gercekten resmen calısmak para kazanmak icin yasıyoruz... işten arta kalan zaman sevdigimiz insanların o da sayılı...

ne kadar acı ya... ne biliyim.. tükeniyo resmen ömrümüz, daha guzel seylere, sevdigimiz insanlara vakit ayıramıyorz

sevgilimden annemden babamdan cok iş arkadaslarımı ve patronumu goruyorum...

günaydın kızlar

--

oyamm manayla bebiş istanbul dogumlu olmus fena mı

--

sürekli sürekli onlara gitmek de neyin nesidir yahu ? biz evlenince bize de böyle yapcaklar dimi :26:
zamanla oturur düzeniniz arayı yavas yavas acarsın

--

mügem üzülme ....... erkek milleti değil mi

ben de sevdicegime özenerek neler neler yapmıstım . kendisi bana naptı anlatayım gezmedeydik canta bakıyordum. bunu alayım sana o zaman doğum günü hediyesi bakıodum bende demişti. tabiii ben böyle oldum ışık hızıyla

nerde süprizi nerde özeni..üstüne üstlük ertesi gün dogum günümdü sen daha hediye almadın mı diye yemiştim onu.
yani beklentim artık -5 in altında güzel bir sey yapınca 0 ve üzerine geliyor. bu sekilde keyif almaya calısıyorum bende artık

o da iyiymiş kuzum ya.
benim eski odun kadar hiçbiri olamaz.
"sana para veriyim istediğini al demişti"
dumur olmuştum resmen,insan yaşarken farketmiyor şimdi düşününce nasıl dayanmışım diyorum

günaydın adaş nasılsınnnn evi naptınız bakım

canım o ev olmadı...adam bi yıl sonra satacakmıs evi...bizde dedik ki her yıl ev mi değiştirecez..hem kargo hem emlakcı parası....tutmadık evi...bugün bişeye karar verdik Alpicanla...ben evlere bakarken 2+1 bi ev buldum....son derece lüx ev bina eski ama evi yatırım amaclı almıs ev sahibi...içini yaptırmıs bi güzelll....mobilyaları ayırtmıstık...ödemeyi bu hafta sonu yapacaktık...gel salon takımını almayalım dedim...2 + 1 yeter bize...hem borcumuzdan 4000 düşmüş olcak salon takımını almayınca...zaten 2 yıl sonra ev düsünüyorum...inş kendi evimizi alırız istedigimiz gibi oluır dedim...o da tmm dedi....dua edin nolurr...ögleden snra gidecek konusmaya...aylık 600 demi,ş....ama biz ev sahibini bulmaya calıscaz emlakcı cok para alıyo çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…