hahaha çok hoşsunuz kızlar
aynen ben de hep hüsrana uğradım.. geçen sene nisanda teklif etti paşam
ben yeni yılda bekledim olmadı, sonra sevgililer gününde bekledim yine olmadı, sonracığıma onun doğum gününde eder belki dedim olmadıııı, sonra benimkine geldi sıra benim doğumgünümde eder dedim yine olmadı
en son artık yıldönümünde eder dedim ama yıldönümünden 1 ay önce etti
aslında cem yılmaza gitmiştik onla.. cem yılmaza faceten mesaj atmış, kız arkadaşımla sizi izlemeye geldiğimde ona evlenme teklif etmek istiyorum kimle irtibata geçmeliyim falan diye ama cevap vermemişler garibime
şimdi nerde enteresan evlenme teklifi videosu görsem direkt ona yolluyom valla
pastam uzme kendiniiii egzersizlerle bişeycigi kalmıcak inşallah eniştemizin
özgiş hobbit'e mi yoksaheyecandan cıldırcammmm biz de arkadasla gidicez haftasonu catlıcam gelsin biran once cok merak ediyorum filmi
Ben de sevgilimi kapıp gideceğim haftasonu mutlaka
ayyyy bi hobbitçi daha yehuuuu
evet ona çağlammm kaç gündür sayıklıyorum alayım diyorum yok acele etme diyodu ama bugün o almış süpriz yaptı bana
cem yılmazın asistanları ilgilenmedi demek
ayıp ya..
gecen o ses türkiyede cocuk sevgilisine nasıl teklif etti.bunu 10 kez sevgili nişanlıma dedim
çok şükür tabii bugunumuze... gerci ben kavussam da yasıcam bu durumları da aman hayırlısı hakkımızda ben de dusunmekten dişlerimden olcam sıka sıka bi hal oluyoruminşallah sizin icin de bir kapı acılır canım...
lavinim ben arnica merlin alıcam mor rengini bulursam... hem dikey hem sarjlı oluyor bence gerekli olmazsa olmazı evin pratikler cunku ama erken olabilir tabii elektronik sona bırakılsa da olur
zehros cuma gunu giriyor vizyona... 2 güncük kaldı
canm ben dikey süpürge düşünmüyorum,normal elktirik süpürgemi philips marathon alacağım, zaten bi evlenmem kalmış nerdeyse her eşyayı seçtim kafamda da evlenmeme çok varblender seti,ütü,kettle,semaver falan hep aldım ben bu kadar uzayacağını bilmeden.
seviyorum alıyorum ama inşallah zamanla hevesim geçmez yaa.
bugün bizden sonra tanışan sevgiliciğimin arkadaşları evlendiler, kıskandım galiba ben:26:
elektroniklerde hep ust model cıkıyor kusum... hani baska sey olsa neyse ama elektronik en cok yenilenen alan ve mesela bir tabagın ust modeli cıksa cok sorun olmaz ama elektonikte oyle degıl işlevselligi de degişiyor cunku... o yuzden bence bekle derim...
ben de bizden once evlenenleri kıskanıp durdum bu yaz... supermancan da onlar gidio sıra bize gelio işte askım diodu kıskanmıyım diye kıyamam
herkesin hakkında yazılan bi tarih var kusum... hayırla gelsin ne zaman oldugu onemli deil bole dusun
kızlar yaa ben buaralar herşeyi size anlatmayı unutuyorum
hani burası evlenecek kızların yeri ya ondan sanırım.
ama en mühim dedikoduları anlatmam lazımdaha fazla bekleyemeyeceğim
hani görümcem vardı ya trbdan gelecekti, hamileydi.düğüne geldiler. ben gelmezler diye düşünmüştüm ama geldiler
neyse herşey iyi güzel. balayına gittik peşimizden hastaneye kontrole gitmiş, biraz sancısı varmış. nst midir nedir birşeye girmek için gidiyor kii,
4cm açıklığı varmışyatış yapmışlar. neyse doğumu ilaçlarla anca 1hafta geciktiriyorlar.
pazartesi günü bebiş bir ay erken olmak üzere İstanbul doğumlu oldu
hıhııııı bizim yüzümüzden :18:
şimdilik en önemlisi buydu...
birde anlatmak istediiğim bir şey daha var.
ben evimde oturamıyorum bir türlü
sürekli görümcelerdeyiz.
balayından döndük(cuma), koşa koşa ablasına gittik. neymiş efendim trbdan gelen diğer abla ertesi gün gidecekmiş.
ertesi günde (ctesi) koşa koşa uğurlamaya gittik, 2 saat soğuk yedim.
pazar günü birşey için dışarı çıkmıştık çok şükür onlara gitmedik.
ptesi bebiş doğdu diye gittik.
dün misafirim var diye gitmedik, çağırmışlardı
bugün gene gidiyoruz, ptesi bebişi görmedik diye
bende kocamı göremiyorum
evimi özlüyorum ben amaaa
(neyse ben çıkar, aşkım telefonunu verirse girerim oradan)
Günaydın canlar günaydın size gününüz aydın işleriniz rast gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?