'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy yazık amaaaaa
ne güzel düşünmüş.
cem yılmazı da buradan esefle kınıyorum.

özgem yok her erkekte o enteresan teklifi yapcak güc ve potansiyel yok .

benimki utanır kızarır bozarır.

o gün bile masalar bize baktı diye dediklerini de kekelemişti.

cem yılmazın asistanları ilgilenmedi demek

ayıp ya..

gecen o ses türkiyede cocuk sevgilisine nasıl teklif etti. bunu 10 kez sevgili nişanlıma dedim

bugucum belki de biz de cok ayrı kalsak ya da basından beri mesafeleri yasasak boyle olmazdı... surekli dipdibe olan birbinin yanında olmaya cok alısık bi ciftiz biz... o yuzden boyle zorluyor sanırım bilemiyorum

Valla bilmiyorum ama şükredin. İşiniz var,gücünüz var,evliliklerinize az kaldı,kavuşmanıza az kaldı.

Bize de stresten kaynaklı her hastalık eşlik ediyor.Kaşlarım dökülüyor artık. İş yok,güç yok,uzaklık ayrı illet.

Sabredin azıcık daha.

bebişler şarjlı el süpürgesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
çalışan hanımlar için pratik ve önemli mi?
markafoni 30 tl çekim var ve fakir'in beğendiğim bi modelini alabilirim ama erken mi? daha 2 yıl var önümüzde bilemiyorum böyle şeylerle evi doldurmak ne kadar doğru?

pastam uzme kendiniiii egzersizlerle bişeycigi kalmıcak inşallah eniştemizin

özgiş hobbit'e mi yoksa heyecandan cıldırcammmm biz de arkadasla gidicez haftasonu catlıcam gelsin biran once cok merak ediyorum filmi

Ben de sevgilimi kapıp gideceğim haftasonu mutlaka

ayyyy bi hobbitçi daha yehuuuu
evet ona çağlammm kaç gündür sayıklıyorum alayım diyorum yok acele etme diyodu ama bugün o almış süpriz yaptı bana

hobbit geldimiii bende onu bekliyordumm

cem yılmazın asistanları ilgilenmedi demek

ayıp ya..

gecen o ses türkiyede cocuk sevgilisine nasıl teklif etti. bunu 10 kez sevgili nişanlıma dedim

ayy onu bende izliyordum. evcazımda tek başıma keyif yaparken....
tam salya sümük moduna girdiiiiiimmmmm kiiiiiiii, dindonnnnnnnggggg. ALT KOMŞUM

çok şükür tabii bugunumuze... gerci ben kavussam da yasıcam bu durumları da aman hayırlısı hakkımızda ben de dusunmekten dişlerimden olcam sıka sıka bi hal oluyorum inşallah sizin icin de bir kapı acılır canım...

lavinim ben arnica merlin alıcam mor rengini bulursam... hem dikey hem sarjlı oluyor bence gerekli olmazsa olmazı evin pratikler cunku ama erken olabilir tabii elektronik sona bırakılsa da olur

zehros cuma gunu giriyor vizyona... 2 güncük kaldı

canm ben dikey süpürge düşünmüyorum,normal elktirik süpürgemi philips marathon alacağım, zaten bi evlenmem kalmış nerdeyse her eşyayı seçtim kafamda da evlenmeme çok var blender seti,ütü,kettle,semaver falan hep aldım ben bu kadar uzayacağını bilmeden.

seviyorum alıyorum ama inşallah zamanla hevesim geçmez yaa.

bugün bizden sonra tanışan sevgiliciğimin arkadaşları evlendiler, kıskandım galiba ben:26:

kızlar yaa ben buaralar herşeyi size anlatmayı unutuyorum
hani burası evlenecek kızların yeri ya ondan sanırım.

ama en mühim dedikoduları anlatmam lazım daha fazla bekleyemeyeceğim

hani görümcem vardı ya trbdan gelecekti, hamileydi. düğüne geldiler. ben gelmezler diye düşünmüştüm ama geldiler
neyse herşey iyi güzel. balayına gittik peşimizden hastaneye kontrole gitmiş, biraz sancısı varmış. nst midir nedir birşeye girmek için gidiyor kii,
4cm açıklığı varmış yatış yapmışlar. neyse doğumu ilaçlarla anca 1hafta geciktiriyorlar.
pazartesi günü bebiş bir ay erken olmak üzere İstanbul doğumlu oldu
hıhııııı bizim yüzümüzden :18:

şimdilik en önemlisi buydu...
birde anlatmak istediiğim bir şey daha var.

ben evimde oturamıyorum bir türlü
sürekli görümcelerdeyiz.
balayından döndük(cuma), koşa koşa ablasına gittik. neymiş efendim trbdan gelen diğer abla ertesi gün gidecekmiş.
ertesi günde (ctesi) koşa koşa uğurlamaya gittik, 2 saat soğuk yedim.
pazar günü birşey için dışarı çıkmıştık çok şükür onlara gitmedik.
ptesi bebiş doğdu diye gittik.
dün misafirim var diye gitmedik, çağırmışlardı
bugün gene gidiyoruz, ptesi bebişi görmedik diye
bende kocamı göremiyorum
evimi özlüyorum ben amaaa

(neyse ben çıkar, aşkım telefonunu verirse girerim oradan )

elektroniklerde hep ust model cıkıyor kusum... hani baska sey olsa neyse ama elektronik en cok yenilenen alan ve mesela bir tabagın ust modeli cıksa cok sorun olmaz ama elektonikte oyle degıl işlevselligi de degişiyor cunku... o yuzden bence bekle derim...

ben de bizden once evlenenleri kıskanıp durdum bu yaz... supermancan da onlar gidio sıra bize gelio işte askım diodu kıskanmıyım diye kıyamam

herkesin hakkında yazılan bi tarih var kusum... hayırla gelsin ne zaman oldugu onemli deil bole dusun

haklısın tatlım her iş olacağına varır,gerisi boş bence de. aslında benim duygularım çok değişken,istiyorum falan ama içimde çok tedirginlik yaşıyorum,bi taraftan çok korkuyorum. bazen hiç evlenmeyecekmişiz gibi hissediyorum,tamam istiyoruz falan ama sonu olmayacakmış gibi geliyor. belki de aramızda hiçbir resmi-yarı resmi bir hal olmadığından,amannnn arışığım ben işte

Oyacımm rutin hayatınıza dönersiniz kısa süre sonra bence bu ara böyle idare et azıcık sonra evliliğin tadını çıkarırsın nasılsa

evlilik teklifi konusunda bende bişey dicem, henüz almadım

ama aşkcığım çok hevesli bu konuda ablam nişanlandı ama enişte teklif etmedi onu çok garipsemişti sanki kaç defa evlenecek neden teklif etmedi diye

ben devamlı hiç romantik değilsin, bana şiir okumuyorsun şarkı yollamıyorsun falan diye başının etini yedim, halbuki şarkı şiir falan bende hoşlanmam sırf uğraşsın biraz diye istediğimden öyle dedim.

buda pazar günü görüştüğümüzde ben seni öyle bi şaşırtıcam ki görüceksin dedi ne olucak bakalım yakın zamanda mı olucak beklemedeyim

günaydın hatunlarrr

valla normal günden farksız bi doğumgünü geçirdim dün
bide üstüne kavga ettik , beklediğim hiçbişey olmadı.
Ben böyle şeylere çok önem veririm,oda bilir.Onunkinde yapmadığım süpriz kalmamıştı.
Ben evimiz için uğraşıyorum diye maddiyat işin içine girince yaşlar sel oldu aktı yani
sadece onun açısından değil,en yakın arkadaşımda unuttu.akşam bi mesaj attı sadece
böyle üst üste geldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…